Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 12
crinuta spune:
Chiar la tine ma gandeam Leta, ca tare rar ai ajuns sa scrii. De aia am ramas masca cand am vazut ca ai postat.
E bine daca veniti si voi.
Poti parca in spatele parcului, sau la Conservator, depinde pe unde vii.
Mama ce s-au inteles copiii in legatura cu somnul.
Rayan are alt orar, el adoarme pe la 12:00. 13:00, dar depinde, sunt zile cand adoarme si mai tarziu.
Mama a vizitat azi o gradinita de langa noi si a ramas foarte placut surprinsa.
Educatoarea de la grupa mica l-a luat pe Rayan si l-a dus la copii, unde se pare ca a facut cuceriri mari. I-a povestit educatoarea cum a pupat-o Rayan, cum i-a intins si el obrazul sa o pupe ea;
E innebunit dupa copii, uita complet de noi cand se afla printre ei.
Gradinita e particulara, iar programul scurt este 5 milioane, care mie tot mult mi se pare, mai ales ca am ochit vreo 2 cu 3,5 milioane programul scurt, dar trebuie sa le vad.
Eu caut o gradinita unde sa se vorbeasca numai in engleza, deci engleza intensiv.
Nu ma intereseaza 1 ora de engleza pe zi ( sau 2/saptamana, ca la stat), aia e 0, iar aceasta gradinita de langa noi are predare in limba engleza.
Trebuie sa ajung sa o vizitez si eu, impreuna cu celelalte 2-3 pe le-am gasit la un pret cat de cat rezonabil.
Si mie 10 milioane mi se pare enorm, n-as avea atatia bani sa dau pe gradinita. Mie si 5 mi se pare o suma mare, dar ma rog, si la stat costa cam 2-3 milioane/luna.
Programul lung nu ma tenteaza atata vreme cat se ocupa mama de el, mai ales ca dupa amiaza nu se fac lectii, deci n-ar pierde nimic.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monalac spune:
n am mai scris de ceva tp,pt ca am avut probleme,cris a avut stomatita.totul a debutat cu febra,am mers la pediatru care mi a spus ca are rosu in gat si mi a dat sa i dau ceclodyne,un antibiotic puternic.am zis sa mai astept,dar la a doua zi de febra m am speriat si i l am administrat.a facut 4 zile de febra,nu voia sa manance nimic,intr o noapte cred ca a facut un fel de frison,caci m am speriat teribil,se misca patul,in camera era penumbra,m am ridicat si m am uitat,cris era pe burta,tremura nu numai din corp,dar ii tremura si capul,facea asa cam la interval de 5 secunde...am zis ca innebunesc,nu stiu de ce mi a trecut prin cap ca e ceva neurologic....l am trezit imediat,l am luat in brate, a plans putin,apoi s a trezit si era constient,dar avea febra....eu am banuit de la inceput ca are ceva la dinti,ii mirosea gurita f tare,ii sangerau gingiile si erau f inflamate,dar am zis ca dr stie m bine.dupa ce am terminat antibioticul,am mers iar la dr si i am spus de banuiala mea.mi a confirmat si a recunoscut si faptul ca febra si ceea ce s a vazut in gat puteau fi de la stomatita....si din ce am citit eu,la stomatita nu se da antibiotic.acum e mai bine,ii dau si niste vitamine,caci nu mai voia sa manance nimic.si asta dureaza de lunea trecuta,adica peste 3 zile se fac 2 saptamani!!!!azi cris a mancat bine,dupa 2 saptamani de plansete din partea lui si de disperare din partea mea!!!v erika,iti multumesc pt ca ai intrebat de mine!!liviana,la multi ani cu intarziere!!!cris a primit cadou o bicicleta micuta cu roti ajutatoare si merge f bine cu ea!!!deja avem garaj in casa.si cris e innebunit dupa desene.acum,dvdul preferat e cel cu//asa//adica//cenusareasa//.a invatat si el //trei iezi cucuieti//si inca o poezie,pe langa//tica tica//pe care o stia,dar le spune stalcit.
PatriciaArdeleanu spune:
deci a ramas pentru astazi, da? nici noi nu putem mai devreme de 16-17, caci si noi cam asa avem somnul de frumusete. dar daca gasim locul bun de intilnire, putem veni pe rind si ne intilnim pina la urma toate. ma bucur mult ca ne-am mobilizat asa multe fete.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Fetelor, am nevoie de o informatie.
Noi vrem sa mergem in iunie la Bulgari, dar nu stim daca Amin va avea nevoie de viza sau nu.
El are viza de Ro si va avea si de Germania, deoarece in iunie participa si la o conferinta acolo, si eu nu vad rostul unei vize de Bulgaria, avand in vedere faptul ca si Bulgaria e in UE.
Deci, unde aflu un raspuns clar?
In ceea ce priveste intalnirea de azi, eu sunt putin racita. Nu mult, dar imi curge nasul.
Altceva nu am, insa nu stiu cat de safe e sa vin.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, poate e doar o alergie de primavara si nu raceala. eu zic ca e safe.
Pai suni la dir consulara la ambasada bulgariei si intrebi. eu cred ca are nevoie de viza.
lavinia345 spune:
Eu nu cred ca are nevoie de viza.E vorba de spatiul Schengen,daca are deja 2 vize....Dar mai bine intrebi.Logic nu ar trebui sa aiba nevoie de viza.Sau ii dau viza cand intra in Bulgaria.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Crinuta, poate e doar o alergie de primavara si nu raceala. eu zic ca e safe.
Pai suni la dir consulara la ambasada bulgariei si intrebi. eu cred ca are nevoie de viza.
Si eu zic ca s-ar putea sa fie si alergie. Ma simt ciudat, slabita, imi curge nasul si stranut, in rest n-am nimic.
Gripa n-am mai avut de la 10 ani.
Eu nu cred ca are nevoie de viza. Cand am fost amandoi in Germania, el avea viza Schengen de Germania si ne-am plimbat si prin Olanda bine merci.
Atata vreme cat are viza de EU, atat de Ro cat si de Germania, care este logica conform careia ar mai avea nevoie de viza pt. Bulgari?
Prietena mea mi-a promis ca se intereseaza de asta, are ea un numar special.
Eu chiar sper sa nu fie cazul, ca ne-ar da batai de cap si nu avem timp de pierdut cu fleacuri din astea.
La noi nu vreau sa mai mergem, dam o groaza de bani pt. servicii mizerabile, si e si departe.
Of, vreau vacanta.
El a fost in Thailanda cu serviciul, o minivacanta de o saptamana, acum e randul nostru ;)
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Buna fetele,
vad ca majoritatea din voi vreti azi intalnire. Incercam sa venim si noi la ora 18 in Cismigiu-foisor (adica acolo unde canta fanfara candva). Matei acum doarme si tati e plecat. Sper sa aiba chef de parc caci e cam obosit...
Monalac, multumesc pt urari. Imi pare tare rau ca ai avut o experienta asa urata cu Cris. Ii doresc multa sanatate! Ai idee de la ce s-a procopsit cu stomatita? Refacere grabnica!
Crinuta, doar ca info: pe noi cresa ne costa 100 ron pe luna si M sta acolo zilnic de la 8 la ora 19 (cu exceptie vinerea cand e progr pana la 16). F frumoase pozele cu Ryan. Il imbraci in rosu azi daca vii in Cismigiu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2
ana maria spune:
Crinuta, nici Bulgaria nici Ro nu sunt in spatiu Schengen. aspira sa intre dar mai dureaza.
crinuta spune:
Aoleu, m-ati bagat in ceata. Nu mai inteleg nimic.
Si eu zic ca Lavinia, dar va trebui sa intreb.
Liviana, eu nu vreau cresa, eu vreau sa il dau la gradinita, si nu acum, cel devreme din toamna.
Nu stiu daca il imbrac azi in rosu, sa vad ce e calcat si ce nu, dar sa stii ca si mie imi place cum ii sta in rosu. De aceea i-am si facut pozele.
M-a sunat Oana Cretu si i-am spus ca a ramas pt. ora 18:00, acolo la Foisor.
Ramane stabilit?
Crinuta si Rayan