Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 29
ancadragoman spune:
Bravo Gugule sa iti traisca piticutul....
Raly valoarea trebuie sa se dubleze in 48 de ore si din cate vad la tine este mai mult decat dublu,asa ca e de bine.FELICITARI!!!!!!
anca
12+
vine bebe....
poze
zuzele2008 spune:
Dragele mele acesta este contul nostru comun
Eu cred ca ni se potriveste foarte bine, ca suntem toate niste zuze panicate
Vom fi niste zuze burticoase super
Va trimit pe PM parola si rog pe cea care se pricepe mai bine sa deschida urmatorul capitol cu acest user comun
Sunt euuu: Laura![]()
Laura Ioana spune:
Bubuleee
azi lipsesti al apel! La fel si Irda
si Danuta
(cum a reactionat sotul?
)!
Fetelor v-am trimis, celor ce aveti activat PM-ul, parola contului nostru comun. Acum va rog sa deschideti urmatorul capitol (dupa ce "implinim" 20 de pagini din acest capitol) sau macar sa faceti voi ce modificari se pot face (adaugarea de link-uri folositoare), care va pricepeti.
4+
Poze Laura
Laura Ioana spune:
Userul comun poate fi folosit doar pentru mesajele de inceput de capitol si pt cele care incheie un capitol, anuntandu-l pe urmatorul.
Zuzuele mele burticoase
slaaaba miscare azi pe aici! Sper ca va odihniti si-l alimentati pe bebe
4+
Poze Laura
Laura Ioana spune:
Am innebunit de tot! Sunt zuza, ce sa mai...Mi-am mai luat un test sa-l fac maine dimineata, ca nu ma prea dor sanii (de fapt cred ca ma dor daca ma concentrez foarte tare
)! Asta e suntem incorigibile
Va anunt dimineata cum sta treaba
4+
Poze Laura
Irda spune:
Mai gagici, mai bine decat Zuze de 2008 nici ca se putea sa ne intitulam, zau asa!
Vad ca mi-ati simtit lipsa azi si va pupicesc pe toate pentru asta! Si mie mi-a fost dor de voi, dar am avut treaba si n-am putut intra pana acum!
Azi mergeam prin Auchan si tot dadeam tarcoale la standul cu teste de sarcina....sa iau....sa nu iau.....ZUZA clar!!!
Pana la urma am zis ca trebuie sa am incredere in bebele meu ca stie ce face pe-acolo si sa ma mai temperez cu testele de sarcina .....ca la ultimul "recensamant" nu erau decat vreo 15
.....facute din ziua 23 si pana alaltaieri ultimul!
Ca sa vedeti ce stresata pot sa fiu ......azi am dormit cu Dar la pranz si am visat ca venise al meu de la Dr si-mi zicea ce tare se minunase Nayel cat a crescut bebele nostru intr-o saptamana de la ultima eco!

....da' se dusese la eco fara mine
de parca bebele era in burtic la Mihai, nu la mine!
Gugule.....bravo mama! E de bine!!

Raly , la fel si la tine .....e ok valoarea !

Am o friptura pe foc pe care cred ca o adun de pe tavan daca mai scriu mult la mesajul asta!
Revin!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
5s
Poze Daria 
DanutaD spune:
Buna,
succes la test Laura...sa ma anunti cand depasesti recordul meu de 5 teste
..
Tati a fost super fericit de veste, se astepta intr-un fel..eu am fost cam plangacioasa (de emotie), dar suntem super happy..si avem deja 2 programari la doctor (in paralel): una la Prof. Ancar la Medsana sambata asta (5 mai) si una la Dr. Corina Grigoriu pe 11 mai...Ce? strica sa fii monitorizata in paralel de 2 medici? Eu zic ca nu...
De Ancar am auzit si bune si rele, dar mai multe bune..numa' ca inteleg ca e foarte batran si asta nu e prea bine. De Dna Grigoriu stiti ceva? (e la CMU)
Credeti ca ar trebui sa imi fac in paralel si programare la eco?
Laura, m=am uitat la pozele tale cu burtica..asa de mare vreau si eu burtica..aratai super ..chiar ca sexi mama..
hai va pup pe toate zuzele, maine ma duc si eu la birou si nu stiu daca reusesc a intru pe DC..poate seara cand ajung acasa...
D
sim_stoian spune:
Laura, Biomarinul contine ulei de peste sub forma de acizi grasi liberi, acizi grasi sub forma de Omega, EPA, DHA, vit B12 si acid folic. Nu stiu ce sa iti spun de Omega3. Ai grija sa nu aiba vit A.
Sim
21+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Laura Ioana spune:
Irda
am murit de ras cu visul tau
S-a dus singur la eco, haa?![]()
Danuta
deja e depasit recordul tau: am 7 teste facute, dar sunt unele fete (vezi Bubuleana
si Irda
care au cam cate 15
)! Nu ne-ai povestit cum ai procedat cu sotul tau! Cum i-ai dat vestea si cum a primit-o?
Am facut testul dimineata si a doua liniuta e mai puternica decat cea de control
4+
Poze Laura