Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna seara, zuze mici si scumpe!

Tare harnicutze ati fost azi!

Laura.....data mea de nastere: 30 iulie 1978 Leu

Tu te vaiti de lipsa de simptome si eu ma vait de durere de sani de numa...io si Cornilia.....cred ca batem recordul la dureri de sani!Z

Alina......ce frumos povestesti tu cum a reactionat puiul mare la primirea vestii ca-i vine partener de joaca! La mine Dari s-a aplecat si a pupat burtica....da' ea are doar 1 an si 9 luni!

Bubule, pui!.....nu stiu ce-om avea noi in burtici ca si eu am avut ieri seara o serie de dureri de burtica...care au trecut cu No Spa si somn si azi a2-a serie.....ieri m-a durut ca la ciclu...era o durere surda asa.....azi dai intepaturi de stiu clar ca bb s-a prins pe stanga uterului!
Eu nu mai am asa greturi de vreo 2 zile decat dimineatza si au si inceput stolurile de pasarele sa roiasca in capul meu...l-am zapacit asa de tare pe al meu azi ca zice....uite ...iti dau bani sa te duci la eco....da' te descurci cu dr. ce fatza o sa faca....ca n-a trecut nici o saptamana de la ultima eco!

Mda.....am zis ...hai ca mai rezist macar o saptamana...ca iar n-am ce vedea si chiar ma ia dr de "dusa de-acasa pe campii cu soare"!

Gugule, sa le porti cu placere, iubita!

pupicei fetele mele
revin

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+6z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Multumesc Irda. Mie, in continuare, problema cu vopsitul parului nu-mi da pace, se da o adevarata batalie in capul meu. Am rascolit internetul in cautare de informatii. parerile sunt cam50% pro si 50% contra.. daca ar fi dupa mine nu m-as vopsi dar se vad atat de urat radacinile cand esti blonda

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

pussi: mamica de titi mici. Ce-i ciudat e ca la mine de-abia acum au inceput durerile ca la CM pana acum am avut doar intepaturi din cand in cand, foarte rar, nu ca la CM... oricum sper ca-i totul in regula

Danutza: tinem pumnii pt surpriza sotului!! sa ne povestesti cu detalii totul, cum ai pregatit, cum a reactionat, etc!! ca doar suntem niste zuze tare curioase

Alina: ce dragut a reactionat Luca. Super tare!! Cred ca te-a inmuiat toata

gugule: nici eu nu stiu ce ma fac cu vopsitul, am programare la coafor pt vineri dar inca nu m-am hotarat. ma gandeam ca daca ma fac fara amoniac e mai OK?? am inteles ca pericolul consta in vaporii toxici pe care-i inhalezi insa daca te faci cu o vopsea cat mai naturala si fara amoniac pericolul e fff mic sau deloc...

Irda: sa stii ca si la mine tot pe partea stanga a uterului cred ca s-a prins, asa simt io

Laurica: pai vezi ca ai si tu simptome??!! setea e un simprom comun la gravidute, asa ca da-i inainte ...o sa vezi ca incet incet or sa apara macar cateva

fetelor, la mine a aparut greata, care nu-mi mai da pace,nu am vomitat dar am nod in gat permanent si o stare generala de rau, un fel de ameteala...ce ma bucur mi-am dorit atat de mult sa traiesc si eu minunile gravidelii

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Mai fetelor eu nu simt nici o sete pt ca beau cate o cisterna de apa pe zi ca sa scap de miscocoricii din vezica. Poate fac broaste. Ma distreaza ca daca sar in sus si e liniste se aude cum se cobaltzaie apa.
Unde sa gasesc vopsea fara amoniac daca eu ma fac blonda si de fapt sunt satenaaaaaaa. Nu mai suport sa vad chica asta de par in oglinda. colac peste pupaza m-a mancat in sa ma spal pe cap cu decoct concentrat de musetel(cica decoloreaza) si acum arat ca o gaina galbenaaaaaaaa iar radacinile afurisite au ramas la fel.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, ajutati-ma!!!!

La endometru mi-ati spus ca ma asteptati la mamici de ian-feb, dar ultima menstruatie a fost pe 23 martie. In cazul asta ma incadrez aici sau la mamici de noiembrie decembrie? Pe listuta vad ca Adrada are UM pe 22.03 si are DPN in decembrie. Atunci daca sunt cu adevarat insarcinata, eu unde sunt?

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Angeliques aceeasi dilema am avut-o si eu la inceput(UM 27.03.2007 DPN 31.12.2007-1.01.2008). Una dintre fetitzele de aici m-a luminat spunandu-mi ca fetele de la nov-dec sunt mult prea avansate si deja au trecut prin emotiile pe care le ofera primele saptamani de sarcina. Mai bine ramai aici cu noi ca sa ne incurajam si sa ne ajutam reciproc cu informatii legate de perioada minunata prin care trecem. Nu stiu ce ai sa hotarasti dar eu de pe acum iti urez bun venit in gasca noastra de zuze care isi fac toata ziua teste si alte chestii nebunatice.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Angelique am citit mesajul tau de la naturiste. bebicul meu e tot din "flori". sa stii ca si eu am avut aceeasi intrebare. In cazul meu ma gandeam ca poate utrogestanul poate influenta testul de sarcina insa fetele m-au linistit spunandu-mi ca nu exista nici o legatura. Cu plantutzele nici atat. Singurele care pot da teste fals pozitive sunt medicamentele sintetice de genul pregnyl-ului, etc., pt ca acestea au in compozitie hormonul gonado-nustiucum, adica cel care e prezent in organism numai daca esti gravi.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Sa stiti ca din cauza asta am fost si eu dezamagita, am intrat la ele si am vazut ca sunt deja la capitolul 17 si deci e imposibil sa le ajung din urma. In plus eu am acvum nevoie de niste nebune ca mine care sa ma inteleaga de ce fac teste de sarcina zilnic!!!! Inca nu imi vine sa cred si imi e teama sa spun ceva hotarat! Vreau la eco!!!! Va puteti imagina, eram in Germania si fiindca de trei saptamani ma dureau sanii infiorator si ciclul nu venise, am zis intr-o doara sa fac un test de sarcina (la mine a nu veni ciclul e la ordinea zilei, nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea sa fiu. In plus cu astenoteratospermia sotului, cu ovulatia mea mereu lipsa la apel, sansele erau foarte mici) Am luat testul cu gandul ca daca il fac, sigur intr-o zi sau doua imi vine, asa s-a intamplat de fiecare data aproape in ultimii doi ani, nu venea ciclul, faceam testul si pe urma veneau si uratii!! Asa ca am fugit sa nu ma vada sotul meu ca sa nu ii dau sperante desarte si am luat un test - nu va mai spun ca am dat 10 euro pe el - l-am facut si s-a pozitivat instantaneu. Am inceput sa tremur si l-am chemat pe el, s-a speriat groaznic, a crezut ca imi e rau. I-am aratat testul, se uita prostit la el! A doua zi am mai luat un test, l-am facut dimineata, tot pozitiv. Si de atunci am mai facut inca doua teste, la diferite ore, tot pozitive.

Haideti sa va dau datele si fie ce-o fi: UM 23.03.2007, DPN 28.12.2007 DN 12.06.1978

Va pup pe toate si va iubesc mult de tot!

Pupici
Angelique
Marea

Mergi la inceput

Multumesc gugushtiuc, ce mult imi place expresia ca bebicul nostru e din "flori"!!

Apropo de rochitele care se poarta acum, care merg si la gravidute, si eu mi-am luat doua acum o saptamana, inainte sa aflu ca e posibil sa am bb!!!

Pupici
Angelique
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Mai fetelor eu nu simt nici o sete pt ca beau cate o cisterna de apa pe zi ca sa scap de miscocoricii din vezica. Poate fac broaste. Ma distreaza ca daca sar in sus si e liniste se aude cum se cobaltzaie apa.
Unde sa gasesc vopsea fara amoniac daca eu ma fac blonda si de fapt sunt satenaaaaaaa. Nu mai suport sa vad chica asta de par in oglinda. colac peste pupaza m-a mancat in sa ma spal pe cap cu decoct concentrat de musetel(cica decoloreaza) si acum arat ca o gaina galbenaaaaaaaa iar radacinile afurisite au ramas la fel.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Gugu, este de la L'oreal!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput