outlet shop otopeni
venind in directia bucuresti am observat in otopeni indicatoare-reclama la un outlet shop. Stie cineva mai multe despre el? cam ce au- firme, preturi..
Raspunsuri
dicirstea spune:
Da, sunt 2, unul de la nike si unul de la adidas. Dar nu prea au preturi de outlet. Sunt cam ca cele de la reducerile obisnuite, dar aplicate si la colectii mai vechi. Nu am gasit mai nimic sa imi placa si sa mi se si potriveasca.
al3xya spune:
Si eu am auzit acelasi lucru...k sunt cam marishoare preturile acolo. Insa am fost la un outlet in zona Doamna Ghica (nush alt punct de reper, k m-au dus niste prieteni si nu cunosc zona ). Am fost de vreo 2 ori si de fiecare data am gasit lucruri frumoase, mai ales imbracaminte sport si adidasi . Au produse Puma, Skechers, Jump, Lee, mai multe...Am dat pe un hanorac Puma vreo 70 lei, iar pe adidasi Puma 120 lei.N-am mai fost de 2-3 luni, abia astept sa vad ce au mai adus.
Daca stie cineva exact pe unde e pozitionat, sa-mi spuna si mie pls...!
mada101 spune:
Nu stiam ca au aparut si la noi outlet-uri....Vreau si eu, mai dati detalii cu pozitia lor
Eu am fost la vel din Austria, intre Viena si Ungaria...e minunat...mai vreau acolo
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by al3xya
Si eu am auzit acelasi lucru...k sunt cam marishoare preturile acolo. Insa am fost la un outlet in zona Doamna Ghica (nush alt punct de reper, k m-au dus niste prieteni si nu cunosc zona ). Am fost de vreo 2 ori si de fiecare data am gasit lucruri frumoase, mai ales imbracaminte sport si adidasi . Au produse Puma, Skechers, Jump, Lee, mai multe...Am dat pe un hanorac Puma vreo 70 lei, iar pe adidasi Puma 120 lei.N-am mai fost de 2-3 luni, abia astept sa vad ce au mai adus.Daca stie cineva exact pe unde e pozitionat, sa-mi spuna si mie pls...!
Alepsik
cel de la dna Ghica este la intersectia dintre dna Ghica si bldv Tei - vis a vis de Lukoil. Este la coltul strazii....cauta pe harta si unde gasesti dna Ghica cu bulevardul Tei, exact acolo e!
anda141 spune:
Chiar saptamana asta vroiam sa merg si eu pe la Otopeni, la cele 2 magazine. A fost cineva de curand?
lA cel de la d-na Ghica au si haine sport sau doar incaltaminte, ca mie mi s-a parut ca au doar incaltaminte.
Sa il ajutam pe Alexandru
maxinne spune:
am trecut pe la cel din d-na ghica- langa benzinaria luk-oil- eu una nu mi-am gasit nimic, dar cred ca perioada de "marfa noua" s-a cam terminat..in principiu incaltaminte sport si ceva (putine) hainutze -
pup fetele
iepumic spune:
Hmmm...stie cineva cam pana la ce ora este deschis Outletul din Dna. Ghica in timpul saptamanii? Vreau sa ajung pe acolo in dupa-amiaza asta dar eu ajung in cartier abia in jurul orei 18.00.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
iepumic spune:
Thnx,anda.
Aseara am ochit un Outlet Nexus pe bd. Regina Elisabeta, pe partea dreapta, intre CCA si Parcul Cismigiu.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
anda141 spune:
la Puma aveau o oefrta, platesti un produs si cumperi un al doilea produs gratuit. Sau cumperi doua produse si le platesti jumatate de pret.
Sa il ajutam pe Alexandru