contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 26

liadorian spune:
 Habar n-am cat de lung mi-e colul! Aici n-am gasit un ecografist care sa masoare colul ca parte a unui examne ecografic serios 
. Iar de endovaginala chiar nu mai am chef acum, fara nici o suparare. M-au cotrobait destui medici prin locurile sensibile, ca am tot avut o sarcina cu probleme, iar aici toata lume face tuseu vaginal, ca trebuie, ca nu trebuie. Stiu doar de la gine ca e inchis si tare si de aceea nu-mi fac alte griji.
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

ancadragoman spune:
 Pai cum ma acolo nimeni nu masoara colul?
Eu merg la dr Iosup si dansul are o obsesie cu lungimea colului.
Si tu oricum mai ai putin,nu are ce sa se mai intample.
Ce ai ?
Fetita sau baiat?
anca  
17+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

liadorian spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pai cum ma acolo nimeni nu masoara colul?
Eu merg la dr Iosup si dansul are o obsesie cu lungimea colului.
Si tu oricum mai ai putin,nu are ce sa se mai intample.
Ce ai ?
Fetita sau baiat?
anca17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
Vaaaaaaaai, n-am scris destul de mare la semnatura domnita Miruna Demetra! Musai remediez, ca asa mi-s eu, o mami foaaaarte mandra de duduia ei vioaie si miscareata!

Felicitari si tie pentru fetita ta! Sa fiti amandoua sanatoase si "necontractate"!

LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

ancadragoman spune:
 Scuze mamiiiiiiii.....ffrumos nume si rar.
anca  
17+
Maria
poze 

liadorian spune:
quote:
Scuze mamiiiiiiii.....ffrumos nume si rar.
anca17+
Maria
poze
Nici o suparare! Ma bucur ca-ti place numele. Si acu daca tot suntem off-topic: voi ati ales un nume pentru bebelina?
 LIA si 
Mai avem 9 saptamani!

ancadragoman spune:
 Deocamdata Maria si sincer nu as mai vrea inca un nume.
Sotul vrea Maria Alexandra dar ne mai gandim![]()
anca  
17+
Maria
poze 

liadorian spune:
quote:
Deocamdata Maria si sincer nu as mai vrea inca un nume.
Sotul vrea Maria Alexandra dar ne mai gandim
anca17+
Maria
poze
Mi-s isteata foc!! Doar numele bebelinei era tercut la semnatura ta
 LIA si 
Mai avem 9 saptamani!

ancadragoman spune:
 Lasa ca ai patit ca mine![]()
anca  
17+
Maria
poze 

aylin_tarcan spune:
 anca intepaturile alea nu suna a contractii, dar durerile ca la menstruatie da. (desi eu nu stiu cum sunt alea). parerea mea e sa stai cuminte, in patut cat mai mult, fara efort, si cu no-spa 2-3/zi. dar te-a invatat lia de bine. o sustin tot in ce zice 
colul tau e cam scurtulet, dar si eu tot scurt l-am avut.
5 sapt - 42
14 sapt - 32
20 sapt - 30
21 sapt - 33
24 sapt - 38 (mare minune!!!!)
27 sapt - 31
acum am eu o intrebare. durerile alea ca la ciclu sunt ca niste contractii? sau pot fi si constante? si in timpul durerii burta e tare, ca la contreactiile nedureroase?
acum sa ma scuz ca scriu mai rar, dar am o pozitie de scris infioratoare!
Aylin, 
 28+  
pozici
atat de mari suntem

ancadragoman spune:
 Pai durerile sunt cat de cat constante si sincer nu am urmarit sa vad daca se intareste burta sau nu.Eu incerc sa ma odihnesc cat pot si efort aproape ca nu fac.Eu zilnic ies afara si dau o tura prin cartier.Este periculos?
anca  
17+
Maria
poze