Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 4
alus spune:
LA MULTI ANI LIA
LA MULTI ANI STEFAN
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
La multi ani! Lia
La multi ani! Srefan
Sa cresteti mai ri voinici
La multi ani! Strumfi Sa fii iubita si fericita.
Lili Nota 10 pentru Bianca.
Berta Felicitari cavalerului, cand vrea el este cuminte. Mey, sa stii ca nici eu nu l-am vazut pe ginerica ca duminica Bia n-a prea stat pe la poarta sa se joace. Dar o sa-l cunosc, stiu numai ca il cheama Iulian.
Cami Lui Sebi ii e frica de mijloacele de transport in comun iar eu nu stiu cum sa o tin pe Bianca departe de ele. Cand merg la piata trecem pe langa toate si ea fuge innebunita sa se plimbe cu ele.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
[/b]LA MULTI ANI LIA!!![/b] Sa fi sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, iti dorim tot binele din lumeMona, sa-ti traiasca printesa minunata. Pupici si pentru Maya si abia astept sa ne povestesti cum ati sarbatorit
[blue][/b]LA MULTI ANI Stefan!!![/b][blue]
LA MULTI ANI pentru SF Gheorghe!!!
Irinel, sa nu fi suparata, sigur o sa se intample cat de curand, noi facem galerie:). Ieri m-am uitat de cateva ori la pozele Mariei, nu prea am cuvinte sa-mi exprim sentimentele, dar sunt fericita pentru optimismul tau si cum iti spuneam tinem pumnii stransi
Bertha, , cand am citit mesajul nu m-am putut abtine sa nu rad de aventura ta cleioasa Darius este un scump, auzi tu saru-mana:) este o smecherie mica. De supermarket nu-ti face probleme o sa treaca, au diferite perioade, in timp o sa inteleaga.
Cami, am vazut pozele, Sebi este un scump, pare ca a fost distractie mare acolo. Ma bucur ca si-a revenit repede si s-a distrat cu fetele cucuietele
Lili, Bia este o draguta, o mamicuta mica si buna, iar faza cu pompatul este totala, am ras de nu se poate.
Repede si de noi un piculet:), am fost la tara sambata, Mihnunita mea a fost super incantat, a dat sa manance la gaini, rate, gaste, dar asa cate o bobita de porumb, un stiulete intreg Vreti sa stiti cat am stat pana l-am terminat… S-a suit pe vacuta si a mers cu ea, a vorbit cu calu A vrut sa se suie si pe el, dar apoi mi-a spus ca este cam nervos ‘ca uite cum da din coada’(asa ii spunem noi despre Hidi cand este nervos da din coada). Am urcat pe un deal prin padure, vremea a fost superba asa ca toata ziua am stat afara. Sper sa apuc intr-o buna zi sa pun si niste poze, imi propun de multe ori, dar nu reusesc.
Duminica ne-am intalnit cu prietenii sarbatoriti in parc, unde au foarte draguti cum se plimbau ei de manuta, Mihnea il tot strunea(de baiat mare..) ii explica foarte serios ca nu are voie langa apa ca poate sa cada daca nu este atent, ii arata unde trebuie sa stea, exemplificandu-i concret:)
Nu apuc sa mai raspund la toata lumea, ca mesajul l-am scris in trei reprize:)
Sa nu uit, stiti ceva de Lauraa, a nascut, sunt bine???
multi pupici
Irinel spune:
La multi ani Lia!!! Monet sa iti traiasca fata scumpa alaturi de surioara ei. Sa fiti tot timpul o familie fericita!
La multi ani Stefan!
Fetelor nu-s suparata, doar ca nu prea apuc sa scriu. Abia ce am inceput sa nu ne mai ferim, era prea frumos sa vina din prima luna. Da inca n-au venit musafirii. Cred ca am incurcat putin si numaratul, azi ar fi ziua 27-28 abia, ca mi-a venit pe 27-28 in martie.
Multumesc din suflet de mesajele frumoase. Sper sa nu va fi intristat prea tare.
Uffff v-as mai scrie muuuult,da nu poooooooot
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
vanessa ionescu spune:
am aparut. [e fuga, dar am aparut si eu pe aici.
In primul rand, LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii, copilasi, mamici, tatici. Ca au tot fost iar eu ca de obicei nu am fost pe aici.
Irinel, esti o scumpa. Sa fiti sanatosi si fericiti toti ca o meritati din plin. Iar in ceea ce priveste testele, stiu cum e sa incepi sa faci teste dupa 20 de zile cate trei pe zi.... Dar pana la urma o sa iasa.
noi suntem bine.
am trecut relativ usor peste momentul nefericit. a fost atat de greu in ultimile 10 zile (si am tinut-o acasa si m-am chinuit singura cu ea ca, ca deobicei in astfel de situatie toti o iau la fuga..).
Andu a fost de nota 10. mi-era frica de reactia lui dar cred ca l-am pregatit bine. uf, a trecut si acum suntem ca dupa vizionarea unui film urat dar care s-a terminat. e greu de explicat ce simt. au fost 2 ani teribili dar care acum privind in urma nici nu stiu cand au trecut..
Trecand la lucruri mai dragute pot sa ma laud ca din ianuarie si pana acum am slabit 17 kg. ma simt tare bine in pielea mea cea noua. port lucrurile pe care nu m-am indurat sa le arunc (erau bune si frumoase si tot timpul speram ca uitandu-ma la ele o sa ma mobilizez. Am ajuns iar la masura 40 (care e chiar usor larga). Am reluat sala ( o intrerupsesem. Dieta data de nutritionist nu am intrerupt-o nici in zilele acelea grele. tot trebuia sa mananc ceva asa ca am urmat dieta decat sa ma infig in paine.
baietii sunt atre bine. Andu se pregateste de vacanta si de 2 tabere una ungaria-viena iar cealalta in care cred ca ma duc si eu cu Catalin la Sibiel.
Cata pune niste intrebari de imi vine sa turbez. de ex acum 2 seri m-a intrebat ce inseamna "indiciu" si ce inseamna "iunii". cu cel din urma a fost mai simplu dar cu indiciu.....
cam atat despre noi, si nu in ultimul rand multumiri multe pentru gandurile voastre.
va pup pe toate si ma duc si eu sa citesc ce ati mai scris ca sunt depasita rau de evenimente.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Irinusha spune:
La multi ani Lia!!!! Sa cresti mare si sanatoasa! ... ca frumoasa esti deja!
Lia, sa-ti traiasca frumusetea rasfatata si sa va bucurati in continuare de ea alaturi de surioara ei, Maya!!! Numai sanatate si fericire intregii familii! Petrecere faina!
Pupici fetelor si o zi faina!!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
La multi ani, Lia!
Monet, sa-ti traiasca frumusetile si sa va aduca numai bucurii!
Vanessa, ma bucur mult ca sunteti bine. Te felicit inca o data pt ambitia de a slabi atat de mult. Ce-ai zice de niste poze, sa-ti admiram silueta?
Laurina, de-aia am si povestit faza cu oul, sa radeti si sa nu faceti ca mine, adica sa nu credeti ca un ou rosu e obligatoriu si fiert. Acum rad, dar un ou crud in geanta e cu adevarat scarbos.
Azi a mai facut Darius o isprava: am fost la mama unde era si nepotu-meu (10 ani), care a venit la mine cu caietul, f mandru, sa-mi arate ce compunere frumoasa a scris. In timp ce eu citeam, banditul mic a luat de pe masa o pasta corectoare, a desfacut-o si a tras in viteza maxima un X f mare pe pagina cu compunerea. Am ramas stana de piatra, dar m-am mai linistit cand am vazut ca pe nepotel l-a distrat si nu a facut galagie ca trebuie sa rescrie compunerea. Numai de minuni ne tinem.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Laurina sfatosului, ca e tare dragalasi sa vezi cata importanta da unor lucruri pe care noi ajungem sa le repetam mecanic. Si sa va fie de bine plimbarea la tara.
Berta Groaznica faza cu oul crud. Eu o intrebam a doua zi daca a fost gluma sau nu. Felicitari nepotelului ca nu s-a suparat pe Frumusetea rara.
Vanesa Felicitari pentru silueta. baietilor
E, am fost aseara cu Bianca in parc, nici nu cred ca mai trebuie sa spun ca era cea mai fericita. S-a jucat ea la topogane pana cand a luat-o o fetita mai mare in brate sa se dea cu ea si a inceput sa planga. Dupa ce am potolit-o s-a mai jucat putin si a venit iar plangand la mine ca a impins-o un copil. Apoi si-a luat un pumn de pietre si ne-am dus pe dig sa le aruncam in apa, cica dam mancare la pesti. Plimbarea am incheiat-o cu o marala din partea mea pentru ca m-a facut "potanaca" adica prostanaca. Dar in fata lui tasu n-a recunoscut cica nu eu eram prostanaca ci masina .
Dar trebuie sa o si laud pt ca dimineata s-a oferit vonluntar sa spele o craticioara, nu conteaza ca a splat la ea o jumatate de ora, apoi chiuveta si in final a sters si apa pe care a facut-o pe jos, atentionandu-ma sa nu calc pe acolo ca trebuie sa se usuce.
si o zi buna
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Fetelor, unde sunteti? Disparurati toate?
Nicoleta, sigur nu a fost o gluma, femeia a adus 4 oua, eu am luat prima un ou, am ciocnit toate, al meu nu s-a spart. Langa coaja era putin inchegat, deci fusese o tentativa de fierbere. Nu puteam sa-i zic nimic, pt ca, pur si simplu, nu-mi pot explica ce a fost cu oul ala, sefa e femeie serioasa si nu face glume proaste, celelalte 3 oua au fost mancate in fata mea...mister total. Daca n-ar fi fost rosu, as fi crezut ca a luat unul nefiert din greseala.
Ce mama rea sunt, prostiile baiatului vi le spun imediat, dar o veste buna omit de 4 zile sa v-o dau. Ei bine, din we nu mai bem seara lapte cu biberonul. Bem cu cana, ca baietii mari. Poate o sa radeti, dar pt mine e un succes enorm pe care il astept de multicel.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
LA MULTI ANI ADELINA DORA
Bertha- felicitari, macar iti bea lapte din cana,ea de loc nu vrea de cand i-am desfintat biberonul, nu stiu ce fa fac sa imi bea.Astept o minune sa se intample.
Vanessa- felicitari pte. noua ta figura.
Noi ne prgatim de plecare sambata aici este weekend lung. Pe 1 ziua munci iar pe 3 Ziua Constitutiei, nu toti isi pot lua zile libere dar sotul meu are liber. Eu cu Julia plecam la sora mea si vom face curat la mama, iar sotul meu va pleca dupa masina. Mie asa de frica sa il las singur, dar nu-am ce face. In rest totul este bine, Julia tuseste foarte putin, poate astazi dupa somnul de dupa amiaza voi iesi un pic afara ca aici in casa ne vom acri.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia