Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am uitat sa spun La Multi Ani lui Justin si Amalia! sa fiti frumosi si destepti, voiosi si norocosi!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

irinusha draga, vreau sa-ti multumesc inc-o data pentru rochita frumoasa ce i-ai trimis-o liei cu ani in urma (!) (ce mari copii avem!) - vezi ce bine i se potriveste mayei? rochita asta o s-o tin, pentru generatii viitoare.
tie, un pupic de burtic. cind vine bebe?

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

lauraa, haide, vino si spune-ne despre bebica ta. asteptam cu nerabdare!

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
LA MULTI ANI celor ce poarta numele Sf. Gheorghe!!!
Irinel, La Multi Ani sotului tau, sa aveti inca un motiv de sarbatorit cat mai curand (poate chiar maine))

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, am plans cand m-am uitat la poze ... Maria a fost o frumusete mica. Sper din tot sufletul ca testul sa fi fost bun, Mariuca sa va fi trimis un alt sufletel in locul ei ... eu una de abia astept sa va vad asa fericiti ca in pozele cu Maria! Tin pumnii stransi si zic: "Doamne ajuta!"
Stiu ca-i prea tarziu (de abia acum am intrat), dar in seara asta aprind o lumanare ptr. ingerasul Maria! Dumnezeu sa o aiba in paza!
Te pup si ma gandesc la tine ... si eu zic ca si la "minunea" din burtica!

Lili, n-ai pentru ce, doar trebuie tinuta listuta up-to-date! :) Pupici la banditi!

Mona, am vazut si a crescut inima in mine :) Ma bucur enorm ca va place ... si sper la cat mai multe "generatii" de la fetele tale!
Am vrut sa-ti trimit un mail, dar nu prea apuc, asa ca te intreb aici : o favorizezi cumva pe Maya mai mult? Asta pentru ca-i mai linistita si mai cumintica? Cum e cu doi?
Sincera sa fiu nu mi-am pus niciodata problema ca nu-l voi iubi si pe al doilea. Imi e frica ca o sa fie greu sa fac fata la doi, fiind Cris prea rasfatat ... dar de iubit cred ca pot iubi si 10. Explicati-mi si mie cum sta treaba, mamici de doi!
Ah, si am impresia ca n-ai vazut "surpriza" de care ti-am scris :) ... ia uite-te tu la semnatura lu' Cami!
Pupici la trei fete frumoase! :)

Noi venim de la gratar cu bunicii ... a fost o vreme de vis si trebuia profitat. Cris a adormit in bratele lu' Oma si acum e marait ca incearca ta-su sa-l trezeasca. Va pupicesc si mai vorbim! O saptamana faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Amalia si Justin!

Irinel, m-am gandit vineri la tine mult, am vrut sa-ti scriu, dar n-am stiut daca e bine. Mereu am facut asa, am scris niste cuvinte fade, care nu exprimau nimic in comparatie cu ce simteam. Am vazut pozele si m-a impresionat ingersul drag, dar si lumina din ochii tai, chiar daca era atat de greu, ai stiut sa te bucuri de fiecare clipa. Sper din tot sufletul sa fii insarcinata, o meriti cu adevarat. La multi ani lui George pt maine! Langa berea de la mine ar sta minunat cadoul cu 2 liniute!

Anacami, cum te simti? Sambureii lui Sebi ce fac?

Laureta, voi ce faceti? Pupicei Inisei!

Lili, ma bucur ca sunteti bine, cred ca ai un ajutor de nadejde in Bianca. Si Darius e la fel, mereu trebuie sa stau de fundul lui, nu face nimic singur, trebuie permanent sa ma joc cu el, macar sa-i vorbesc ore-n sir, daca am alta treaba.

Eu sunt iar pe aratura, dupa un we nebun cu Darius, 2 zile de tipete, urlete si proteste. Nu ma mai apuc sa povestesc toate ispravile, ma rezum la una de azi. Am fost la cumparaturi la Primavara, am luat ce trebuia, aproape de casa incepe disputa, ca el nu vrea sa platim, sa plecam fara sa platim. I-am explicat cat se poate de calm ca nu e frumos, ca ar fi furt, ca daca vrea sa nu platim, punem totul la loc in raft. Mizam pe faptul ca in cos era si un ou Kinder. De unde, iar proteste, nu si nu, sa nu platim. M-au gasit nebuniile, l-am luat frumos de-o aripioara (in cel mai propriu sens) si l-am scos in strada unde i-am tinut teorie pana a iesit Lau din magazin. Nu l-am batut, certat etc, dar eram atat de suparata ca s-a cumintit instantaneu. L-a tinut pana acasa, unde a inceput iar cu protestele. Cand i-am povestit soacra-mii, a zis "ce sa facem mama, sa nu-l mai luati cu voi, mai bine il lasati acasa, nu-l mai carati prin aglomeratie". De parca asta ar rezolva problema si m-as putea consola cu gandul ca baiatul meu e un fel de salbatic pe care trebuie sa-l las acasa ca nu e de scos in societate. Eu le sunt f recunoscatoare ca stau cu el, il invata f multe lucruri, il ingrijesc minunat, dar scartaie groznic atunci cand ar trebui sa se impuna, ii tolereaza iesiri nervoase de neimaginat, din orice conflict ies incercand sa schimbe vorba, si nerezolvand adevarata problema. Nu mai stiu ce atitundine sa iau, nu vor deloc sa inteleaga.

La multi ani tututror sarbatoritilor zilei de maine!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Irinel- am vazut pozele cu ingerasul meu si credema ca sie eu in fuecare an pe 10 iulie imi spun : Silvia ar avea 3 ani, anul acesta 4 deja ar avea, este greu dar stiu ca vei trece peste asta, mai ales ca aceasta linie tia iesit positiv si cred ca asa va fi. sper ca nu te supri pe ce ti-am scris.

Bertha- asa sunt copii, Julia astazi la magazin nu vrea sa probeze nici un pantof, adidas nimic, totul era NU, se miortaia din orice dsi ce ar trebui sa o las acasa singura sau sa raman cu ea? O sa-i treaca ai sa vezi, pur si simplu fiti tari si nu-l bagati in seama atunci, macar incercati, poate atunci isi va da seama ca cu crizele lui si asa nu va avea nimic.

La noi totul ok in afara de ca eu si ea avem guturai si a cam inceput sa tuseasca , dar nu ma mir avem o vreme nasoala in sens ca este soare destul de cal dar vant, deci daca o imbraci mai gros transpira, daca nu nici asa nu este bine. maine ma duc cu ea la doctor, acolo ne cunosc toti foarte bine. Cum vedeti de la un timp rar am vesti bune, pana la urma va veti satura sa cititi despre problemele mele

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Va multumim din suflet pentru urari !!!!!

Am sarbatorit 3 zile !!! A iesit totul ff frumos. I-am facut o mini peterecere si la gradi, apoi seara acasa.
A fost absolut minunat.

O sa pun si poze, poate si ceva filmuletze.

Irinel, Doamne ajuta !!!! Pup dulce, dulce !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele
Irinel Am vazut pozele vesela si foarte frumoasa Maria cred ca ti-a trimis un dar de ziua ei. Doamne ajuta sa fie un bb la tine in burtica. La multi ani lui George, lui Danut

Irinusha "Maricica" creste, creste mai e putin si o vei tine in brate.

Berta Nu te necajii, cunosc si eu tiparul asta, il am cu soacramea. Eu cred ca dimpotriva, scotandu-l mai des isi va revizui comportamentul.

Alus Mereu te invinovatesti ca ne dai vesti proaste despre voi. Eu una nu m-am plictisit si ma bucur cand citesc vesti despre voi, indiferent cum sunt ele. si sanatate la amandoua.

Io am facut sambata putintel smotru in camera noastra, spalat mocheta, geamuri, mutat mobila. Seara am cazut franta. Duminica am fost sa luam trupa de la tara. Bia s-a bucurat foarte mult si ca de fiecare data s-a lipit de mine si trebuia sa fiu prezenta la tot ce facea. Acum si-a facut si un prieten deoseama cu ea, Iuli, pe care a mi-a zis ca il iubeste .

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La Multi ani sarbatoritilor, distractie placuta celor care sarbatoresc!
Am fost ieri la ziua Georgianei, vecina naostra care face astazi 2 anisori.
Avem si cateva poze aici

S-a distrat f. bine, nu mai voia sa plecam (adica a inceput sa planga, cica "mami nu vleau sa plecam, chial imi place". A crescut mare baiatul meu, pana acum nici chip sa intram in vreo casa straina. "Indoctrinarea" am inceput-o cu o zi inainte, adica i-am povestit ce inseamna, sa nu ii fie teama ca sunt cu el, sa aiba incredere in mine,etc.
La inceput a stat lipit de mine vreo jumatate de ora, de abia rasufla. Cand au venit si adulti mai multi) l-am simtit cum tremura nitel; l-am intrebat daca se simte bine- cu un glas sfarsit mi-a spus ca daca si a inceput sa zambeasca. STiam totusi ca este f. emotionat si incearca sa fie "tare". Noroc ca i-a trecut repede!

Bertha, nu stiu daca mai tineti minte, dar acum cateva luni ma plangeam si eu de Sebi la faza cu platitul.Facea circ cand venea vremea sa punem produsele pe banda. Incet-incet i-a trecut, i-am explicat ce insemna sa cumperi, la ce folosesc bani .O data s-a tavalit si pe jos in magazine, ca eram singura cu el si nu l-am mai tinut in brate.Vad ca nu s-a mai repetat faza cu tavalitul...
Oricum, sunt faze trecatoare- stiu ca nu este usor pt. noi...

Irinusha,multumesc!Trebuie sa-ti declar ca de abia astept sa-ti vad bebelusha/bebelusul, nu mai este mult .
De al meu nu mai zic, ca iar m-a luat nerabdarea ca la Sebi (ajunsesem chiar sa zic ca poate sa se nasca mai devreme-adica prematur-numai sa-l vad odata) !!!

Va pupam si va dorim o saptamana excelenta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput