***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Mihamora cum te mai simti?
ai mai fost la bb expo?

Byu 33+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ALYNA felicitari si sa-ti traiasca puiutul!
Eseea bine ai revenit si sa ai parte numai de bucurii de la fetita!
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI!

34+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Byu, poate sa fie "medie".

Chestia cu crescutul sau scazutul de DPN in ultimele 2-3 luni...La mine doctorii au zis ca bebe e mai dezvoltat pentru DPN-ul lui, insa nu mi-l schimba. Computerul afiseaza insa alt DPN in functie de masuratori, fiindca face automat media in raport cu masuratorile standard.

Dar asta nu inseamna ca bebe se naste mai repede - cu 3 saptamani, cum ar fi cazul meu!

Pe de alta parte, majoritatea surselor spun ca - cu cat e bebe mai mare, cu cat e mai greu de masurat precis.

Acu' daca tu nu mai vrei sa nasti deodata cu mine, eu nu ma supar, ca asa poti sa-ti fac galerie

Ella, frumos bouncer ! Eu stiam ca astea nu se adapteaza, ca sunt ca scaunele de masina, facute cu contur anatomic. Dar cred ca din luna 2 e perfect OK sa stea in scaun pana la 2 ore (parc-asa scria pe unul de la Baby Bjorn pe care l-am studiat eu acu' ceva timp). Eu n-as fi tinut bebe atata timp in el (nu de alta dar sigur l-as mai fi luat in brate sa-l pup, muuuuuuuult), dar e ideal cat scrii un mail, speli niste vase etc. La carticele mele de crescut copii il lauda foarte mult, pentru ca bebe sa poata s-o vada pe mama (ma rog, cand e mic, mai mult s-o simta. Din cand in cand cica sa mergem sa ne uitam la el de aproape. Se pare ca din luna 2 asta il fascineaza cel mai mult: fata umana). MMMMMmmm, deja imi inchipui...saptamana viitoare iti tii puiul in brate...vin sora, cumparaturile...

Din pacate eu nu pot sa iau mai nimic, ca nu le pot transporta in Europa pe toate. Ori la 5 luni nu-sh daca-i mai iau bouncer, sa vad cat de agitat o sa fie. Eventual din ala de topait, pe ala l-ai vazut? Altfel le luam pe amandoua

Pauly - vrei site-uri care livreaza international? Ca eu mai am, doar ca astia aplica taxe mari pentru Japonia. N-am verificat niciodata Romania, dar poate vrei sa te uiti. Spune-mi si ma uit unde am eu salvate linkurile.

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andrada ce mai faci? Cum te mai simti, nici un semn?! Antonio se grabeste sa vina?
Elteka ce drepturi ai tu in Japonia cu privire la nasterea si cresterea copilului? E la fel ca la noi: indemnizatie, concediu medical etc.? Ai acte acolo? Esti de mult timp? Scuza-mi curiozitatea, te rog!
Alina-Mirela 30+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, care stiti sa imi spuneti si mie ce inseamna velocimetrii?

34+Luiza

Mergi la inceput

Elteka ce drepturi ai tu in Japonia cu privire la nasterea si cresterea copilului? E la fel ca la noi: indemnizatie, concediu medical etc.? Ai acte acolo? Esti de mult timp? Scuza-mi curiozitatea, te rog!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

chiqui, habar nu am :(

Iar mi-am amintit ca mai am o intrebare. Nu ma mai pot concentra deloc

Care este regula cu concediul medical dat de doctorul de familie?
Poate da numai 15 zile pe luna, sau numai 15 zile la un moment dat?
Mie mi-a zis cineva ca si-a luat 15 zile concediu medical, 2-3 zile concediu de odihna, iar 15 zile concediu medical etc Se poate asa - sau cele 15 zile trebuie sa fie in luni diferite?
Cele 15 zile sunt lucratoare, sau calendaristice?

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka daca ai timp da-mi si mie vreo cateva link-uri, ma mai delectez si eu.

31+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Poohy din cate stiu eu incepand cu 7luni si o saptamana ai dreptul la concediu medical neintrerupt (adica pana nasti)- este vorba de Prenatal! Ideia e ca ai dreptul la 160 zile de concediu (sper sa nu gresesc nr. lor), din care trebuie sa-ti lasi dupa ce nasti obligatoriu 41 de zile (calendaristice). Sper ca asta te intereseaza!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

alyna felicitari si te asteptam sa vii repede sa ne povestesti despre puiul tau
ella CURAJ suntem alaturi de tine
eseea totul pare asa roz din ce povestesti tu!
multumim mult
cred ca de astfel de povesti avem nevoie acum

mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput