As dori un sfat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINA73 spune:

Va multumesc inca o data pt interesul pe care mi l-ati acordat incercand sa-mi spuneti parerile voastre vis a vis de problema mea. Sa va povestesc cum au "evoluat" lucrurile:
Luni am fost la consultatie la domnul doctor Gherasie - la centrul medical Anais - si dupa o ecografie destul de amanuntita zic eu (a durat vreo 15 - 20 minute) rezultatul a fost ca fatul se dezvolta normal pt varsta pe care o are (cel putin d.p.d.v. fizic), dar povestindu-i de traumele prin care am trecut (am suferit 3 operatii la degetele mari de la picioare si mai ales de acel medicament pe care l-am luat) dansul a zis ca mai bine ar fii sa nu ne mai gandim prea mult si sa intrerupem sarcina. Bine el a luat hotararea asta si luand in considerare al doilea embrion oprit in evolutie ( nu se stie din ce cauza dar poate fii si rezultatul acelui medicament).
In concluzie decizia a fost luata de comun acord pt ca normal dansul nu putea s-o ia fara acordul meu - logic - dar avand in vedere faptul ca eu mi-am pus toata increderea in dansul, iar dansul mi-a adus argumente pertinente .... am luat hotararea ca a doua zi sa se intample "necazul". Asa ca ieri s-a intamplat .... am intrerupt aceasta sarcina ... cu mare durere in suflet si mai putin d.p.d.v. fizic (mi-a facut anestezie generala, asa ca nu am simtit absolut nimic). Mi-am revenit destul depede dupa operatie si am venit acasa unde nu mi-am dorit decat sa adorm tinandu-l in brate pe baietelul meu (care are aproape 6 ani si care-si doreste tare mult o surioara!. Astazi mai stau acasa "ca sa-mi ling ranile" cum se spune, dar de maine viata trebuie sa-si urmeze cursul normal ca si inainte de acest eveniment, n-am incotro ...
Sper peste cateva luni sa am bucuria sa va anunt ca sunt din nou insarcinata, dar de data asta fara nici un fel de probleme sa pregatesc venirea pe lume a celei de-a doua "minuni" a mele!
Eu va doresc celor insarcinate: nastere usoara si fara probleme, iar celor care va bucurati de comorile voastre: putere si rabdare sa faceti fata tuturor "nazbatiilor" lor! Va pup pe toate si cu siguranta vom mai vorbi pt ca odata intrata pe acest site am vazut ca avem ce povesti. Pe curand!

Mergi la inceput