Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

sirimie, eu cred ca nu mai are ()

In Constitutie scrie asa: Presedintele Romaniei se bucura de imunitate.

Cum Basescu nu mai este Presedintele Romaniei, inseamna ca nu mai are nici imunitate, nu?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai poate s-a tratat cu imunostop sau echinaceea

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Basescu este presedintele Romaniei, dar e suspendat.
Nu stiu daca are sau nu imunitate.

quote:
Originally posted by copiloi

Cum Basescu nu mai este Presedintele Romaniei, inseamna ca nu mai are nici imunitate, nu?

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AnaGN

Basescu este presedintele Romaniei, dar e suspendat.
Nu stiu daca are sau nu imunitate.

quote:
Originally posted by copiloi

Alina

Pai daca e suspendat, inseamna ca nu mai e presedinte, nu?

Daca maine vine Bush in Romania si vrea sa vorbeasca cu presedintele, cu cine crezi ca va vorbi: cu Basescu sau cu Vacaroiu?

Alina

Mergi la inceput

In primul rand nu cred mai vine nimeni la noi, cel putin nu pana se limpezesc lucrurile.

Apoi, daca eu sunt elev si fac boacane si ca drept pedeapsa sunt exmatriculat (suspendat) trei zile, inseamna ca nu mai sunt elev? Nu, sunt un elev suspendat.
Abia daca ma exmatriculeaza definitiv (adica il demit pe Basescu dupa referendum) nu mai sunt elev(presedinte).
Amu sunt cam obosita sa raspund la mesajul ala de sus luuung, dar chiar nu vad care e problema ca un presedinte sa o fac pe Mos Craciun.

Si nu inteleg care e problema ca diaspora se agita. De ce ar trebui sa vina in Ro sa simta dulceata traiului de roman, nu stiu.
Fiecare are dreptul sa fie unde vrea, si daca e cetatean roman, are dreptul constitutional sa voteze.

Asa ca.... asta e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu zic ca mai are imunitate. Si o pierdea daca si dadea demisia.

Ca la noi la nimeni...

Ieri am ascultat si eu la Antena interviurile presedintilor de partide. Au fost intrebati daca au oameni cu care sa vina sa candideze ptr presedentie. Niciunul nu a raspuns la intrebarea asta. Disecau toti ultimul discurs al lui Basescu la Cotroceni.

Dar chiar, au cu cine veni in fata???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Alina, din ceea ce am inteles eu , de la analistii politici, va discuta cu Vacaroiu!!!e trist cum o mana de parlamentari au votat impotriva a milioanelor de ROMANI care l-au ales pe Basescu...pericolul adevarat este PARLAMENTUL!!!De ei cum scapam?nu inteleg?PNL de Dreapta?aliat cu PSD de STANGA?cu UDMR?cu PRM?vor sa ne faca pe noi Miloane de ROMANI sa zicem ca EI?Mai frica imi este ca le vine o idee si dau o ORDONANTA DE URGENTA in care dau o lege ca un presedinte suspendat sa nu poata sa participe la alegeri pe viata...cum scapam oare de adunatura asta din "PARLAMENT"?Sa nu o tinem asa pana la anul...Doamne fereste!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AnaGN

Apoi, daca eu sunt elev si fac boacane si ca drept pedeapsa sunt exmatriculat (suspendat) trei zile, inseamna ca nu mai sunt elev?

Esti elev, dar nu te mai bucuri de privilegiile, pe care le aveai inainte: adica nu mai primesti note, reducere pe transport , etc.

Asa si cu Basescu, fiind suspendat, nu se mai poate bucura de privilegiile pe care le avea inainte de suspendare. Iar unul din privilegii era imunitatea.

Din pacate, constitutia nu scrie exact ce se intampla dupa suspendare.....se cunoaste ca-i scris dupa model francez

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

In primul rind nu dati cu rosii!!!! Ca incepeti sa aratati ca adevarati parlamentari!

Doi: ceea ce s-a intimplat in parlament cu suspendarea creeaza un precedent si ..asa cum ii stim pe romani, si pe parlamentari in primul rind or sa caute de acum sa suspende pe orice presedinte daca nu le convine ceva-sau daca li se aduc ceva amenintari.
Trei- Base a fost destept ca nu a demisionat..iar referitor l acele 5 minute de care se comenteaza...el a fost 90% sigur ca nu o sa il suspende parlamentul, si deci daca nu il suspendau nu mai erau cele 5 minute.
patru-ne-am facut de ris in UE
cinci-s-a incalcat dorinta POPORULUI
sase-ne va conduce iar PSD cum au facut-o si pina inainte de Base

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Alina, transport ai, mama. Nu poti sa iei note, daca nu te duci la scoala, dar transport ai. Asa ca are Base si imunitate.

Mergi la inceput