Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_adi spune:
Anne, te rog cand ai timp sa ma adaugi si pe mine la listuta ..UM 06.03.2007 iar DPN. 16.12.2007.
Multumesc mult,
O zi minunata!
IOANA
6+
Victo spune:
fetelor, cum ajung la Genetic lab? maine dimineata trebuie sa ajung neaparat!
de unde iau tramvaiele 41 si 48 si inspre care capat? spuneti-mi o statie de metrou unde sa cobor, ca altfel nu stiu sa ma descurc.
multumesc.
12+
bb_yasmi spune:
nico, bravo!!! sa iti creasca puiu mare!!!!
eu akuma vreau sa merg la dr de fam sa imi iau adeverinta sa merg la lucru 6h/zi, am zis decat sa imi iau medical mai bine merg 6h/zi.
ne auzim mai inkolo!!!
pussi, stii cumva unde sunt haine faine de gravi ??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
am vb cu dr de fam la tel si mi-a spus ca ea nu imi poate da adeverinta. eu stiam ca poate sa dea ori dr de fam ori medicul gineco. voi stiti ceva???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
Buna fetele
FELICITARI !!!!!!!!!! Ptr noile venite si va doresc sarcini usoare.
Dana ce face cumnata ta?
Maine ma duc la analize si a ceva emotii
Pupicei la fete
anca
11+
vine bebe....
poze
crisstiana spune:
Va multumesc tuturor pentru intentiile bune pe care le aveti. Multumesc in special Sheritrei si Rge. Nu stiu insa daca nu va fi prea tarziu pana sa ajunga medicamentele aici.Azi am stat toata ziua in pat, cu exceptia minutelor in care am fost la toaleta, la bucatarie ca sa mananc cate ceva si am intrat pe net putin. Adevarul e ca sunt speriata pentru ca am fost la baie ultima oara acum 10 minute, iar petele acelea maronii au devenit rosiatice si nu mai sunt doar pete, vine mai mult ca o scugere usoara, ca un fluid. Medicul unde am fost ieri la urgente mi-a spus sa nu ma mai intorc acolo pentru asemenea problema, numai in cazul in care am probleme mai mari, daca intr-adevar sangerez. Ginecologul meu nu ma poate primi decat cu programare telefonica prealabila, dupa care primesc o scrisoare acasa cu data la care trebuie sa ma prezint la control. Toata aceasta procedura dureaza cam 4-5 zile, ceea ce mi se pare enorm de mult. Sunt disperata si ma simt neputincioasa. Nu mai stiu ce sa fac, incerc sa fiu calma, dar ma streseaza ingrozitor ideea de a pierde sarcina, mai ales ca m-am chinuit 2 ani ca sa raman insarcinata.
Nu stie nimeni ce alimente as putea consuma si care sa ma ajute sa mentin sarcina?
Gina M spune:
Dragi mamici,
Speram ca astazi cand voi intra aici sa ma vad in sfarsit pe lista insa, cand m-am uitat la felul in care sunt deschise noile capitole(de un singur user) nu este de mirare!
O singura persoana nu poate tine pasul si nu le poate face pe toate intr-un grup asa mare.
Asa dar, asa cum toate gravidutele/mamicile din grupulete si-au format un user comun pentru a sluji strict la dechiderea noilor capitole,schimbarea acestora mai usor,introducerea de date pe listuta,pastrarea ordinii corecte etc, am aplicat si eu pentru un user comun.
Acesta va fi: Nov-Dec2007
Iar adresa de e-mail este:novdec2007@yahoo.com
*Adresa e-mail de pe prima pagina mi se pare foarte lunga.
Pentru o aprobare mai rapida i-am scris lui Admin o scrisoare in care am solicitat aceasta iar acum, tot ceea ce trebuie sa facem este sa, asteptam aprobarea ca sa putem deschide noile capitole in acest fel.
Astfel incat, fiecare dintre noi va avea posibilitate sa puna umarul in ceea ce priveste listuta.
Orice mamica din acest grup care doreste parola este rugata sa-mi scrie un PM.![]()
Doresc sa lucram impreuna la un aspect mai frumos al paginii.
In ceea ce priveste lista aceea cu insiruirea numelor persoanelor care au pierdut puiutii scumpi, am sa fiu dura deoarece, si eu am trecut pe acolo ( am pierdut 2-a sarcini una dupa alta) si stiu din proprie experienta cat de dureros este sa te vezi pe o asa lista.
Acea lista este pentru acele persoane o remintire continua a mortii si nici de cum o mangaiere.Durerea acestor persoane este una foarte mare - haide-ti sa nu adaugam si noi mai mult la aceasta.
Om fiind, am sentimente, ma doare si nu-mi face bine sa-mi amintesc mereu vazand acea lista de puiutii mei pierduti...
Asa dar, rog userul actual sa modifice aceasta cat mai curand.
Va multumesc pentru intelegere.
POZE
+ 
RAMONELLA spune:
Buna seara burtici!
Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti.
Gina e o idee buna,cu ceea ce zici tu acolo si Ancuta a incercat sa faca,dar nu a reusit sa intre dupa aceea.Ca normal,o singura persoana nu se poate ocupa de asa multe persoane.
In legatura cu adresa de mail,noi la mamicinoiembriedecembrie am pus niste poze cu noi.Sa vorbim cu fetele sa vedem cum facem,copiem pozele in noua casuta,sau raman acolo.
Si nu fi supa ca nu ai fost trecuta pe listuta.Poate nu a reusit sa intre sa te treaca.
poze
vine bebe
Ramonel
12+

, are 17 mm, si o inimioara care bate