Pentru mamici care au nascut in FRANTA

Pentru mamici care au nascut in FRANTA | Autor: mirela.mustaciosu

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: mi s-a spus (o colega a carei sora a nascut acolo) ca in maternitatile din Franta (sau in orice caz in unele maternitati de acolo) se administreaza, la cerere, mamicilor care nu doresc sa alapteze, pentru prevenirea/oprirea lactatiei ceai de patrunjel. Nu stiu daca e reala informatia, dar daca este, aveti idee cum se prepara (din frunze verzi/uscate sau din radacina si daca se face decoct/infuzie, in ce cantitati se bea si ce efecte are? Problema mea este ca de o luna si aproape jumatate de cand am intarcat, cu toata medicatia prescrisa de medic (Bromcriptina apoi Dostinex) nu am scapat de lapte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Mirela ,stiu ca se da un medicament ,nu un ceai, dar din pacate nu stiu cum se numeste.Eu una nu am avut nevoie,am pierdut laptele pentru ca Anna nu a vrut sa suga.
Ai incercat sa te legi strins peste sini cu ceva?Stiu asta de la mama,poate fetele care au alaptat sa stie mai multe.
Corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Nici eu nu am auzit de asta dar ma interesez la socrela si la cumnatelele mele si-ti spun cit de repede aflu ,te pupic,

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu am nascut in Ro!!!
Dar sa stii ca am probleme cu lactatia si acum de la 2 ani si jumate de la intarcare!! Chiar azi am fost la doctor pentru chestia asta!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput