Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fetelor...!
am nevoie de o mare cafea...care nu mai vine odata...tre sa sun dupa ea ..intre timp ma delectez cu cafelussele de Cluj...parca-s beata...sau super ametita.....

ralniedule, boticule...cum nu te-am bagat in seama??...rusinik noua sa ne fie! ...apai, mai treci si tu p'aci si ne mustruluieste ...

Aly, nu pot sa zic k a fost o sarbatoare in toata regula...am imbinat utlilu (masa de seara ) cu placutul (ziua de 26 )...din pacate, ama vut si un element perturbator...a venit lumina de plata ...si ne-a taiat zambetul ...

pupi la fete!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aly, noi cred ca scriam in acelasi timp
Oricum cafeaua de la Cluj ce cea mai buna si nu cred ca se supara nimeni ca primeste portie dubla
Va ajuta sa treceti mai usor peste ziua de azi.
Pupicei la toate fetele

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Kreliutzte punem noi pe picioare cat ai clipi din ochi! Cu cafelutza de riogoare si ca sa n-o bei pe stomacul gol ( ca nu face bine) te servesc si cu micul dejun, asta asa, sa nu zici ca nu e servire de nota 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

kitzy...deja asta e rasfatz!
..auzi, da' 2 scobitoare pt ochi, nu ai?...sau mai multe..ca poate or mai fi doritori

Aly...de ce tragi chiulu'?....sau iar esti in conferinta?

ce bine ca e vineri!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Soro nu trag chiulul, is pe faza... doar ca sunt 'invisible' din oaresce motive obscure. Da' nici pe matalutza nu te-am ginit...
Hai ca impart eu scobitorile mele cu tine Ce ma bucur ca maine pot sa dorm... si sa vezi de nu m-oi trezi ca huhurezu'...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Clujence thanks de cafea .
Nu ne suparam ca e portie dubla, uite cate somnoroase pe aici.
Aly asa e...dar cum zicea un tip la radoio: lucreaza in banca, minim 10 ore/zi. daca nu sta sa-si termine tot, cica i-a zis seful ca sunt si altii dornici de un job ca al lui. pai saracul ce sa faca? cu toate ca in contract are 8 ore/zi.

Apropo.... stiti la cat mi-a venit husbandul acasa? la 4 dim.. a terminat proiectul, azi il duce la verificat.
dar il doare spatele, e cu ochii rosii, obosit si vai de el. si dupa amiaza cica, tre sa ne punem la drum....

Ralnied iubita hai intra mai des, macar asa un salut si zi-ne ce mai faci. sau nu ai timp?

Ne-au cam parasit fetele. am ramas cateva aici pe baricade. dar nu ne lasam...doar tre sa atingem 100 cap. .

Ma bag la calcat si facut bagaje, dar mai trec pe la voi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio daca toti angajatii ar lua atitudine, angajatorul n-ar mai avea ce sa faca. Daca nimeni n-ar accepta sa lucreze dupa program fara sa i se respecte drepturile (adica plata suplimentara sau zile libere suplimentare) n-ar avea ce face. Dar atata vreme cat doar unii angajati isi cer drepturile legale, si restul tac si inghit toata magariile... e simplu de dedus pe cine prefera angajatorul.
Plecati in Italia?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

[red][font=Comic Sans MS]'Neatza!
E gata cafelutza de vineri!
ralnied cum adica nu te-am bagat in seama? Uite o ca sa ne ierti si sa mai treci pe la noi.

adica erati asa de concentrate si de prinse in niste discutii, incat postarea mea... a trecut neobservata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gio, sunt cam ocupata, e drept.
Dar pe tine sunt suparata, in mod special, ca Marco tot nu a ajuns la mine :((

Mergi la inceput

Ralnied te rog mumos sa ne ierti
Promitem ca data viitoare o sa fim mai atente. Nu-i asa fetelor?

Mergi la inceput