***LA REDOUTE(21)***
Raspunsuri - Pagina 29
aissa spune:
Felicitari Ella! Sa iti traiasca puiul si tu sa te refaci repede ca te asteptam la reduta noastra!
Poze
felicia74 spune:
Ela, felicitari, sa-ti traiasca puiutul! Refacere rapida! 

Saddie au, asta e unul dintre cosmarurile mele
Imi pare rau!
Soanso geaca aceea de vant am luat-o si eu tot pe fuchsia dar sunt can dezamgita, ca in poza culoare era mult mai misto. In realitate e stearsa
Edit: Hai ca pun o poza poate a ta e altfel:
http://new.photos.yahoo.com/fmganganie/photo/294928804349279285/0
croco21 spune:
Oau, ce de vesti bune! Felicitari Ella, sa-ti traiasca bebelul, sa se faca mare si frumos. Asteptam poze...
Aissa, si eu astept o comanda de pe 13 dar la oficiul 66 toate comenzile le-am primit cam in 2 saptamani. Deci cel mai probabil cred ca o primesc luni. Eu zic ca e prea devreme sa te ingrijorezi.
Croco
soanso spune:
felicia 74,clar e altfel a mea ,si eu ma asteptam sa fie visinie ,a mea e un roz inchis ,mie imi place ,ce ma deranjaza un pic e ca are un fel de captusala din plasa.
nu am aparat foto inca da promit sa-i fac o poza curand.
off topic:poate stii tu sa-mi zici cum sa vad pozele din contul comun de la colectie.
SOSO
nushulica spune:
soso
intri pe yahoo photos si te loghezi cu userul si parola pe care le-ai primit de la mada...acolo vezi toate pozele
mai pun si eu diseara una ca azi in imbracata toata de la lr![]()
INGRID
felicia74 spune:
Mey, am primit o super-oferta pe mailul cu numele de fata
unde mi-am dat tot numele de fata
cu cadou pilota Winnie
Ia sa vaz daca pot schimba numele din cont![]()
Edit:
ura, am gasit o pereche de pantaloni pe care i-am luat Ilincai:
www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-en-popeline-enfant-okaou.aspx?productid=324112512&documentid=207607&categoryid=27905035&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le pantalon en popeline enfant OKAOU - pe rosu
Sunt super, se fac si bermude, excelenti pentru vreme schimbatoare.
soanso spune:
nushulica ,mersi alea le-am vazut am pus si poza cu Sorana la cumnatamea in brate.
eu ziceam de pozele de la colectia toamna -iarna 2005 din care face parte si fetita feliciei74.(nu am reusit sa intru sunt pe yahoo?)
SOSO
madau spune:
Io am plecat la doctor cu vara-mea, schimb acum capitolul ca sa puteti vorbi fara probleme.....
Felicia da si aici codul ptr pilota Winnie...poate merge si la noi
. Poti sa-ti schimbi numele in cont![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
CAPITOL NOU

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2