***LA REDOUTE(21)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Ella! Sa iti traiasca puiul si tu sa te refaci repede ca te asteptam la reduta noastra!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ela, felicitari, sa-ti traiasca puiutul! Refacere rapida!

Saddie au, asta e unul dintre cosmarurile mele Imi pare rau!

Soanso geaca aceea de vant am luat-o si eu tot pe fuchsia dar sunt can dezamgita, ca in poza culoare era mult mai misto. In realitate e stearsa

Edit: Hai ca pun o poza poate a ta e altfel:
http://new.photos.yahoo.com/fmganganie/photo/294928804349279285/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Oau, ce de vesti bune! Felicitari Ella, sa-ti traiasca bebelul, sa se faca mare si frumos. Asteptam poze...
Aissa, si eu astept o comanda de pe 13 dar la oficiul 66 toate comenzile le-am primit cam in 2 saptamani. Deci cel mai probabil cred ca o primesc luni. Eu zic ca e prea devreme sa te ingrijorezi.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

felicia 74,clar e altfel a mea ,si eu ma asteptam sa fie visinie ,a mea e un roz inchis ,mie imi place ,ce ma deranjaza un pic e ca are un fel de captusala din plasa.
nu am aparat foto inca da promit sa-i fac o poza curand.

off topic:poate stii tu sa-mi zici cum sa vad pozele din contul comun de la colectie.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

soso intri pe yahoo photos si te loghezi cu userul si parola pe care le-ai primit de la mada...acolo vezi toate pozele

mai pun si eu diseara una ca azi in imbracata toata de la lr

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mey, am primit o super-oferta pe mailul cu numele de fata unde mi-am dat tot numele de fata cu cadou pilota Winnie
Ia sa vaz daca pot schimba numele din cont

Edit:
ura, am gasit o pereche de pantaloni pe care i-am luat Ilincai:
www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-en-popeline-enfant-okaou.aspx?productid=324112512&documentid=207607&categoryid=27905035&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le pantalon en popeline enfant OKAOU - pe rosu
Sunt super, se fac si bermude, excelenti pentru vreme schimbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nushulica ,mersi alea le-am vazut am pus si poza cu Sorana la cumnatamea in brate.
eu ziceam de pozele de la colectia toamna -iarna 2005 din care face parte si fetita feliciei74.(nu am reusit sa intru sunt pe yahoo?)

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am plecat la doctor cu vara-mea, schimb acum capitolul ca sa puteti vorbi fara probleme.....

Felicia da si aici codul ptr pilota Winnie...poate merge si la noi. Poti sa-ti schimbi numele in cont

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput