Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
Noi suntem ok, adica ne-am reglat cat de catcu burtica dar inca ii dauNan fara lactoza si ii indulcesc ceiutul cu glucoza.
Ingrid ma bucur ca e bine baietelul prietenei tale. Cat despre muscat si eu sunt uimita ca de 2 zile ma cam taxeaza Razvan. El nu a muscat niciodata dar acum se mai arunca sa ma muste (am vazut ca e foarte umflata gingia la maselute.....)
Irina, lasa ca ii trec la Sabinuta manifestarile violente, e varsta cand fac toate prostioarele
Silvia foarte bine a crescut Alain dar nu e prea inalt, avand in vedere ca a fost si lungut tare la naste. Si noi ne-am intalnit ieri cu fosta coleguta de salon din maternitate si e o duolce care il baga pe Razvan in buzunar. Ea chiar a crescut mult, are 90 cm si 13,500 kg iar la nastere a avut 3,150 si 52 cm dar mami a ei are 1,81 m si tati al ei are 1,93.........deci scuzabil!
Mirela, pupici multi si sa se rezolve problemele tale! Si eu stiu ca mierea si taratea ajuta mult! Pupicei lui Dani cumintelul!
Giova, ma gandeam ieri ca ai scris la un moment dat cat a papat Marcolino la gradi si e SUPER! Eu cand am fost sa-l inscriu la cresa am vazut afisat meniul si ma gandeam ca RAzvan daca papa 1/2 din cat scrie acolo siuntem boieri...asta daca are cineva rabdare sa umble dupa figurile lui ...
L-am vazut pe Tiberica ce se distra el comentand programul TV. E un scump si un sexos...eu nu stiu de ce nu pot lasa comentarii in drop!!!
Bianca si eu cred ca e mai bine sa nu-i dai vitamine lui Dani daca nu are carente.
Ana de Spania am vazut ca erai contrariata de faptul ca nasiimei ii vor face vaccinul lui Vlad dupa tot ce s-a intamplat dar eu zic ca totusi e important sa fie bebelul vaccinat. De data asta au optat pt un vaccin din ala drantuzesc,s.cump, si spera sa fie totul bine.Oricum il fac la Alexandrescu si va fi sub supraveghere medicala. Sper sa treaca problemuta Claritei repede!
Cosmi eu sunt convinsa ca Stef va merge cand va fi el pregatit. Eu zic (asa imi place mie sa cred) ca a existat un avantaj in faptul ca RAzvan a mers tarziu, e foarte precaut si nu cade, sau chiar daca se impedica sau calca pe ceva stie sa cada cu arta, adica in genunchi sau fund si are mare grija sa-si protejeze caputul!
Ieri am vazut pe Acasa, absolut intamplator, o emisiune cu un baietel care avea exact aceeasi problema ca baietelul prietenei mele. Acum avea 3 ani jumate si suferise 2 operatii nereusite in Romania. Parintii erau disperati si asteptau o noua operatie care sa decida soarta micutului. Mi-a trimis prietena mea un link unde sunt poze cu un bebel care are aceeasi malformatie ca micutul Alex: http://wwwscielo.isciii.es/img/aue/v27n6/images/PAG450-457f1.jpg ...imaginea e socanta!Ieri am plans toata ziua de mila piciului.
Fug sa hranesc Zambiliciu'!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
monica70 spune:
IOANAAAAAAAAAAA CHIAR ASA E????
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
T_Ioana spune:
Moni, asa zice prietena mea, ca Alex arata exact ca in poza! Si baietelul ala de la TV de ieri avea exact la fel. Se pare ca e o anomalie intalnita si nu are nici o legatura cu toxoplasmoza. Problema e ca la noi in tara operatia se face la nimereala si rezultatele sunt esecuri totale. In strainatate (Elvetia de ex) exista chirurgi specializati in chirurgie infantila care fac exact genul asta de operatii, adica stiu foarte clar ce trebuie sa faca!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Giova spune:
Neatza!!!
Am dus copilul, de la mine a zburat direct la Nico. am ramas uimita. Iar educ. mi-a zis: pai ce crezi mami???ca ne purtam urat cu el aici???
Ma bucur ca merge cu drag, ca s-a adpatat programului, ca se joaca frumos cu copii si mananca bine. Mai mult nu pot sa-mi doresc.
Plus ca fac activitati: modeleaza, picteaza, asculta povesti ....ceea ce acasa nu facea.
Bianca pai nu se da vit. D in lunile de vara. ca isi ia de la soare copilul.
Si mama mea e putin sceptica cu gradi. ce sa mai zic de bunici...care sunt mancati rau pe mine, ca duc copilul acolo si eu stau acasa. asta e mentalitatea. Cand eram mica mama ma ducea la gradi., bunicul mergea pe la geamuri si se uita. daca mergea si ma lua acasa . eu am fost de la 2 ani la gradi cu program prelungit.
asa ca tu faci cum crezi ca e mai bine pt. Dani.
eu nu l-am vazut pe grasun. unde e poza?
Am vazut aseara stirile. din ce am inteles eu e cam asa:
- parlamentul l-a suspendat. daca el demisioneaza , vine Vacaroiu la conducere ca presedinte interimar si se fac alegeri peste 3 luni.
- daca Base nu demisioneaza, ne pun pe noi poporul sa alegem daca va mai ramane sau nu la putere.
Ar fi fraier sa nu candideze iar peste 3 luni. vad ca poporul tine la el totusi.
Cosntitutia ar trebui schimbata. pai cum asa...le vine pe chelie unor parlamentari si pot sa suspende un presedinte ales de popor. E naspa rau de tot.
si noi mergem maine la o zi onomastica a unui baietel de 3 ani. va fi si o bebelusa de 6 luni si apoi de varsta lui marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
IOANA nu pot sa ma uit...destul ce vad eu aici la scoala ...sa dea BUNUL DUMNEZEU ca baietelul sa se faca bine
GIOVA super ca i place la cresa la nazdravan,eu o as l duc pe STEFAN direct la gradi.....cat despre masina s o stapaniti sanatosi si o sa vedem ce ne luam pan la urma
BIANCAS tu parca ziceai de circulatia din BUC eu conduc imi place nebunia n am casco ...nu mi place as conduc afara din oras
CATA super pozele
MONICA ce face printesa?
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Vai Ioana , doamne m-am ingrozit cand am vazut si mi-au dat lacrimile . Nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul prietenei tale....
Trebuie sa multumim lui D-zeu o viata intreaga ca avem copii sanatosi.
Cosmi poate si eu daca avea Marco bunici aici ii duceam doar de la 3 ani si la gradi cu program scurt. Dar asa....l-am dus mai repede sa se integreze bine pana in toamna cand vreau sa muncesc si eu.
Ioana...asa zic educatoarele ca mananca tot, acasa seara papa putin, iar lapte cam 150 ml dim. si 150 seara.
Eu cred ca laptele il bea pe post de apa, caci el mananca dupa ce si-a baut lapticul dim., iar seara ciuguleste ceva inainte de biberon.
Cosmi, Bianca eu stiu ca Casco se face la masinile noi si la cele uzate, dar nu trebuie sa fie de multi ani.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
loren@ spune:
Buna fetele...hai ca a venit si weekendul si se pare ca va fi frumos..uraaaaaaaaaaaa...
Giova nu pot sa-ti dau datele Biei, pentru ca habar nu am care sunt..adica oscileaza asa de mult ca nu stiu..84 culcat si 82 in picioare si 11100..habar nu am daca sunt corecte ori ba..
INTREBARE...Cine a facut sau face VARILIX, in afara de Tibi de Ana Sebe de care stiu?
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
cosmi1975 spune:
GIOVA daca ai bani poti safaci casco la orice masina ca doar ti o evalueaza ...nu s prosti sa dea mai mult in caz de....doamne ferste
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
MIE IMI MERGE DC CA
COSMI eu sunt la birou,nu stiu ce face Diana acum.Dar s-a cam trezit de pe la 4 pana la 6 ... si la 6 a iesit din sac si a inceput sa o ia la trap prin casa si sa ma calareasca in pat ... dar a topit si un bibe de 150 ml de laptic ! Si aseara! Probabil ca dupa aia a culcat-o Ghitza la loc.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Biancas spune:
Ioana, Giova..pai are carente de fier si calciu Dani deaia i-a luat sotul nush de unde vitamine. Dar la cabinet ne-a dat doar fier sa ii dau. Astea si si vitamina D.Oricum vigantolul eu stiu ca se da si vara.
Cosmi si eu conduc zilnic sau de cate ori e necesar, dar eu in Bucuresti nu as risca sa stau fara asigurare Casco ca sunt multi nebuni.Si mie imi place sa conduc in oras, afara deobicei conduce sotul meu. In oras mergem fiecare in treaba lui cu masina lui
Ioana..doamne fereste. Bine ca avem copii sanatosi.
Giova...ce bine ca ii place la Marco la cresa. Toti copii se obisnuiesc pana la urma. Asha e si la mine, i-am spus sotului ca tu ti-ai dus copilul la cresa si stai acasa deocamdata si ce parere are daca il ducem si noi pe Dani. Mi-a spus sa il duc daca vreau sa am razboi si comentarii in familie..ca eu stau cu in sus si el la cresa.. Era o intrebare nu o dorintza. Ce sa-i faci, asta e conceptia cel mai in varsta. Oricum la cresa va invatza mai multe ca de la mine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop