Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA sa traiesti ca ia dat reteta o scrisei si fac si eu ca prea suna bine
ma duc sa ma gatesc ca zi avem petrecere ....la munca

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..e fasole verde am avut sapt trecuta si lui Dani nu s-a placut(am in borcan gata pregatita de soacra-mea numai apa si rantas tre sa ii fac).Eu pun apa, fasole, un morcov mic, patrunjel sau telina mic, rosii ca vara sunt destule, usturoi la greu, fac rantas si bag bulion si gata. Smanatana ne punem in farfurie cand mancam. Si eu fac vara tot timpul, la bunica-mea cum avea in gradina cum se termina o oala, baga alta oala...vorba lui maica-mea.." nici nu mai trebuia sa spele oala"
Cosmi...voi ce ciorbe faceti pe acolo draga de nu ai auzit de asta?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca eu nu bag slaninuta in ciorba. in cea de fasole boabe bag ceva carne afumata, sau ciolan. In cea verde nimic.
Eu ciorba de salata verde o fac asa:
calesc usturoiul, pe urma pun o lingura de faina, torn apa si salata bucati. las sa dea 3-4 clocote (imi place sa fie inca de culoare verde salata), pe urma torn un amestec de : iaurt + sdmantana + galbenus de ou.
am mai auzit ca altii pun si slaninuta in ea, eu nu am incercat si nici nu vreau.
Cosmi noi facem ciorba de pastai- fasole verde. e super buna. exact cum a zis Bianca. e lejera si vara delicioasa.
Anasebe pai marco se trezteste la 7.30 si nu mai doarme pana la 12.30. la gradi doarme pana la 15-15.30. acum in weekend a dormit putin. seara pe la 21-22 e picat la datorie.
si-a facut programul asta si murim...caci in weekend am dorm i si noi mai mult.
de multe ori se trezeste si pleaca prin camera lui sa se joace. si noi dormim....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, scria de salata verde, eu am vazut fasole verde
In fine...
Azi avem discutii culinare.
Las ca asha mai invatzam una alta.
Fara sa jignesc pe nimeni, departe de mine gandul asta, imi aduc aminte de o emisiune pe Pro ca spunea Radu Anton Roman ca in Ardeal se gateste cel mai bine

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Giova...lasa mai ca e mai bine cu programul asta, decat sa se culce la 12, 1 noaptea.
Tin minte ca si sandra cand era mai marisoara(2-3 ani), i-am dat gratiile jos de la patutz si se dadea singura jos din pat si se juca si NICIODATA nu ne trezea. Sandra a dormit in patutz pana la 4 ani. Dar era mai bun ca a lui Dani ca salteaua se lasa putin mai jos si nu era riscul sa cada din pat. La Dani daca ii dau gratia jos, salteaua e la nivelul lemnului si poate cadea prin somn. Sotul meu a facut rafturi din patutzul lui SandraCand mi l-a cerut sora-mea pt nepotul meu..el era la Sandra in dulap facut rafturi.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Tibi in fiecare dimineata se da jos din pat si se urca in patul nostru. Ne trezeste ca sa-i dam laptele si cartile si el sta si se joaca cu ele cam o ora, timp in care noi dormim. Apoi fie pleaca prin casa sa-i trezeasca si pe bunici, fie daca ei sunt treji sta cu ei la joaca. Ma rog, asta mai mult in weekend, la in timpul saptamanii eu plec la 7 fara un sfert de acasa si ramane cu Alex si bunicii si la 8 vine Irina.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca pai am scris doua retete si de fasole verde si de salata verde.
Si eu am observat ca noi avem aici o gramada de retete de supe/ciorbe de legume pe care le facem frecvent si de care in sud nu s-a prea auzit.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce frumos ... La noi e asa:o dam jos dinn patutz si o punem in patul nostru. Acolo sta dupa caz intre 30 secunde (atat dureaa pana iese din sac ) si 2 minute,asta daca ne maimutzarim .Apoi o ia la trap prin casa si evident numai unde nu e voie.Adica urcat pe boxe si pe,pic-up ,catzarat pe coltzar si pe birou etc.
Deci daca eu mai vreau sa dorm, se sacrifica Ghitza si o pazeste ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Eu stiam si reteta de ciorba de fasole verde si cea de salata. Cred ca depinde foarte mult din ce zona vin in special bunicii nostri.
Fac cu nervii. Iar au dat astia de deasupra drumul la muzica. Dar nu naste ea saptamana asta?! De abia astept sa dau si eu drumul la muzica, de-a naibii.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA ai perfecta dreptate la noi cel putin la mama n am mancat niciodata astfel de ciorbe ma refer la fasole ca de salata am mancat
BIANCAS daca eu nu fac ciorba de asta asta nu inseamna decat , ca fac altele ...clasice

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput