Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova o sa pape Marcolino in It paste cat cuprinde Bine ca nu ai probleme si mesteca, cu tunsul mai asteptati dar ce faci daca tot asa o sa faca si data viitoare?
Moni am crezut ca asa te exprimi tu
Intru sa o vad pe Iarina ca m.a atentionat dropul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

STEFAN a facut pasi singurelllllllllll
in cateva zile cred ca GATA si ear asa fercit noi si mai si....tata si BIANACA au inceput sa planga ...l a luat in brate si a zis ...sunt mandra ca esti fratele meu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOAIIII MARAKI cum naiba sa ma exprim asa ? "in canapea" Nu-i chiar asa moale ca sa ma afund in ea

BRAVO STEF Esti baiat mare de-acum

Cat despre Bianca e mortala

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULEZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara,...
Felicitari Cosmi...cred ca ti-ai luat o piatra de pe suflet
Giova...explica-mi te rog ce naiba e ala ostropel, am inteles ca e ceva de pui...dar de unde vine denumirea de ostropel
Any, am vazut cretzulina. Nu i-ai cumparat calutzul ala? Era tare frumos
Ali...acum ma uit la poze..nu mai bagi nasul pe la noi?
Ioana, faina retata. Eu am facut budinca cu mere la cuptor cu orez dar Dani nu e fan orez . Eu nu am mancat orez decat in sarmale pana acum vreo 4-5 ani ca imi iesea herpes daca il mancam in pilaf si nici nu imi placea. A mancat el atunci dar a doua zi deja se intareste prea tare. Pateu am auzit ca se face dar eu nu i-am dat inca nici dinala de alimentara sa vad daca ii place.
Moni...deci nu te te-ai distrat la padure...tot mai bine e in fatza calc. Tu si sotul meu...sa va luati de mana.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Care ati cracanat asha pagina? mai baga-ti si space dupa cuvinte

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCAS nu aveam o piatra la inima dar asteptam cu nerabdare ziua asta ...si m a bucurat mult dar cel mai mult m a impresionat reactia BIANCAI
OSTROPEL...e o mancarica ..un sos in care predomina usturoilu ..cel verde e mai bun cu nitel ulei ,bulion, pui, verdeta ......e super bun ...eu cel putin asa il fac
MONICA da BIANCA a fost mortala ...e forte sensibila

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi...pai cred ca si Bianca astepta cu nerabdare ziua cand il va fugarii prin casa sau invers.
Mie explicati-mi cum se face ostropelul ala
Am uitat sa va zic de Dani. Vineri am trecut pe soacrii ca mi-a listat ceva si cand ma uit la Dani ce face el se urca in pat. L-am dat jos si l-am mai pus sa urce inca odata sa ma conving ca stie sa se urce. Bun... Azi cand ii alegeam haine el era in dormitor si se chinuia sa se urce in patul nostru si a reusit. Acum seara s-a urcat si in camera la Sandra. Deja a prins smecheria . Sunt curioasa aici pe canapea cand se va urca ca e mai inalta ca un pat normal. Cred ca deaia nu il tenta sa urce ca e f inalta, dar mergand la socrii acolo a reusit.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stefan pt. primii p[asi!!!
Bianca ti-a explicat bine Cosmi. Eu calesc usturoiul putin, pe urma bag carnita de pui, mai invart de 2-3 ori, si pun apa. Mai pun boia, ardei in el, depinde ce am prin casa. dupa ce scade apa, fac faiaa cu apa (rantas- ii zice la noi) si gata.
Bravo lui dani noul catarator al sectei. sa te ti de acum.
Maraki poate pune ceva grame in plus pe el daca va manca paste si pizza, caci tare ii plac.
Ali maine ma uit la poze si filmulete.

Noi am terminat baita si doarme de o ora. nu a vrut lapte, nici in somn nu a baut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova...interesanta reteta...e cum fac eu tocanitza de pui, dar in loc de usturoi eu caleasc ceapa. Si de unde denumirea de ostropel?.Tocanitza de pui inainte o faceam cu rantas, acum pun mai multe in ea (morcov ras, ardei,ceapa) si o las la sf in sosul ei. E mai putin, dar e mai bun.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si Diana a adormit repede,era rupta.
Dar stiti ce ma distreaza? Are deja o rutina ... De exemplu a fost la baitza ... si mi-a cerut si peria de dinti,ca am uitat eu sa i-o dau azi. Si nu ii fac baie zilnic,dar a tinut minte ca i-o dadeam. Sau inainte de culcare ne arata spere raftul cu siropele,ca mereu ii dadeam cate ceva ... vigantol,nurofen etc.
Azi cand am plecat a intrebat-o mami in parcare care e masina lor si s-a dus glontz la ea! Si acum s-a facut fan chei,neaparat trebuie sa le tina ea si cand ne intoarcem se chinuie sa deschida ea usa,dar evident ca nu prea ajunge.A vazut ca nu merge la noi,s-a dus ... la frate-meu cu cheile si a incercat si acolo
Toata ziua buna ziua cere papa,de obicei cum vine de afara de la joaca si dimineatza cand se trezeste.Si odata aflata in bucatarie nu are rabdare,trebuie sa ii dai instant ca altfel tipa ca din gura de sarpe Asta e mai rau ca mine,ca numai eu sunt asa de rea de foame De suc nu mai vorbesc ... Dar e cam confuza :zice apa si la suc .
Cat am fost plecata le-a facut intruna cum face porcul (mami se disttreza de numa'), de cateva ori pisica si numai odata cum face cainele .
De dat pusi,e figura,de cateva zile iar imi intinde doar obrazul,nu ma pupa cu buzele.La straini le face cu degetul .... numai ca ea si-l baga in gura
Dar asa de miorlaita a fost si azi! Acum seara a dus-o mami pana in apartament la frate-meu si de la usa cand l-a vazut pe Dani.un prieten de-al lui frate-meu a izbucnit in plans A trebuit sa se intoarca cu ea Si nu-l vede pentru prima oara,a mai fost cand a mai plans la el,dar nu intotdeauna.
Mi-e o groaza,iar am o saptamana ,o sa cam stau in plus,ca sa avem lunea viitoare libera.Oricum am de lucru cat cuprinde.....
Merg sa fac un dush,ca la aglomeratia din zona nu prea am ce citi oricum.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput