Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pana la urma eu am ramas acasa,ca Ghitza vrea sa mearga pana in cartierul de case de alaturi,la terenul de fotbal Drept urmare am pus intr-o plasa, pe langa pufuleti si apa ... si mingea ei cea mica si i-am zis sa o lase sa zburde si ea
Ca la hinte inhatza tot ce apuca de la ceilalti,inclusiv mingile Azi zice mami ca a pus-o pe o tricilcleta a unei fetitze mai maricele si aia a inceput sa urle la bunicu-sau ca de ce lasa pe toti copiii pe tricileta ei si l-a facut in fel si chip Deci ... nici cu aia mai mari nu mi-e rusine
MIRA sa ne mai pui poze cu strumfii! Cum se mai descurca sotzul cu ei ?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni super. felicitari Dianei!!!
Si marco e cu merele si castravetii acri. poate din cauza ca in sarcina bagam la greu muraturi???

Ne-am intors si noi de la Real. vreau sa fac niste chftele din dovlecel. Ii dau si lui marco sa guste sa vedem.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salutare, fetele !
Am fost si noi la tirg, dar asa pe fuga. N-am gasit sandale la 30 de lei pentru Sabina, erau numai de 60 si de 80. Prea scumpe pentru noi.
In rest ceva rochite dragute de vara. Un sarafan de blugi cu tricou 23 lei. Asta chiar mi-a placut . Poate reusesc sa ajung miine si sa-i cumpar . daca nu, asta e, se gasesc si la noi lucruri ieftine. faza e ca in toamna i-am luat dresuri de la tirg cu 14 lei (din aia buni de care zicea Bianca) si dupa aceea i-am gasit in oras identici la 9 lei. Asa ca e posibil sa gasesc rochitele de care ziceam mai ieftine in oras.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am dat-o in bara cu chiftele de dovlecel. asa-i daca le fac din an in paste. Cred ca nu am bagat ceva, caci nu s-a prajit dovleacul de dinauntru.
Irina poate gasiti haine mai ieftine in oras.Ce papuci vroiai la 300.000 lei? precis nu din piele la banii aia.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Uitati ce mi-am luat eu azi cu 20 RON bucata . Sunt din bumbac; cu un pic de elastan,deci cam mulate.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070420&ctime=170934

Sunt si doua filmuletze cu Diana de acum 15 minute (cu ce se ocupa in loc sa doarma )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara si de la mine.
Bumbitza, eu i-am facut la Dani examenul copro pt ca Sandra a avut giardia si dupa un tratament cu medicamente nu a trecut. A facut apoi un tratament naturist si a scapat pe moment. Ultima oara i-am dus si lui Dani si nu i-a iesit nimic. O intrebare...cum ii dai calciul si fierul? Dani a luat lunile trecute..20 zile fier si 10 zile calciu pharco. Cica daca le dai impreuna se bat cap in cap.
Mira, felicitari pt dintisori.
Giova...fain ca Marcolino a papat peste, eu nu am asemenea pretentzii la cresa.Va papa sambata sau duminica daca chiar e necesar. El mananca peste cam la 2 sapt o data..depinde.Noi nu suntem fani peste ceea ce cumpar cumpar pt el. In afara de pastrav proaspat nu prea mancam pestele.
Moni...pai cred ca tu decizi ce faci cu Dia nu maica-ta. Daca tu esti hotarata sa o duci, o duci si gata. Eu nu mai ascult de maica-mea de cand am plecat de acasa Ca mi-a dat un sfat e alceva. La noi in familie nu se baga nimeni doar cu sugestii nu cu ordine Si acum ma astept sa
Faza cu olitza de la cresa e foarte buna. Adica la ora cutare aduce ingrijitoarea olitzele si ii pune pe toti pe olitze. Unii stau deja altii nu...dar se obisnuiesc sa stea ca ei sunt ca maimutzele..ce face unul, face si celalalt.
Sandra a mers la 2 ani la cresa si deja nu mai foloseam scutece. Nu o sa am eu norocul asta cu Dani cu sigurantza. Oricum voi aplica la vara aceeasi metoda care am aplicat-o la Sandra cu toate ca e mai mic ca ea, Sandra e din iulie iar el din ianuarie si sa nu uitam ca e baiat.
Nu stiu daca il voi duce la cresa din octombrie, vorba lui Moni va fi plin de viroze. E mai sensibil ca Sandra, dar in caz de boala am cu cine il lasa, cu maica-mea. Cred ca se va adapta putin mai greu pt ca nu e atat de sociabil, la necunoscuti deabia se uita dar sa mai si rada.... E serios ca bunicus`o. Sanatos sa fie ca in rest toate trec.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Giova ce piftele faci din dovlecel?
Eu fac dovlecel pane, il tai rondele, sarez, piperez, il bag in faina, apoi ou, apoi pesmet si in tigaie la prajit.
Tu ce piftele faci?
Moni..faine bluzele, sa le porti sanatoasa.
Irina...succes la cautat pantofi.
Si eu i-am cumparat azi la Dani o pereche ca nu i-a crescut piciorul si nu puteam merge maine cu pantofi cu 2 numere mai mari care sunt rosii. I-am luat rosu cu crem ca maine avem camasa rosie si vrem sa ne asortam, cei negrii pe care ii aveam au si ceva galben si nu imi plac. Sunt de musama nu de piele si au fost 15 lei. Asha am mai marit colectia de pantofi, fina mea va putea sa faca gemeni ca are cu ce ii incaltza
Fiecare are o problema..unii cu pestele, altii cu asortatul pantofilor (sper sa o luati ca pe o gluma binenteles)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

GIOVA cred ca trebuia sa dai focul la minim,ca sa fie ok si in interior.
BIANCA de crezi ca ? Nu-s intoleranta ca altele
Dar intradevar mami isi cam baga nasul,mai tin cont si de parerea ei ,nu intotdeauna insa.Poate tineti minte ce m-a facut cu ou si cu otzet vreo 2 saptamani dupa ce am anuntzat-o ca o sa pun hinta pe usa si pana am pus-o.Credea ca o sa daram apartamentul probabil Dar am facut ce voiam eu,ca sunt capoasa de cand eram mica,dupa cum zice ea .

Mergi la inceput

Giova, Moni are dreptate . Am si uitat. La dovlecel focul nu trebuie dat tare ca nu se face inauntru.
Maraki..nu am votat ca nici nu am citit pana la capat draga. Nu am rabdare intotdeuna de prostii. Le primesc, si care mi se par interesante le trimit mai departe.
Moni..cate grade sunt la voi de o tzii asha goala? Si noi avem body de la Nesttle albastru
Ingrid, pana la urma e decizia ta ce faci cu Diana. Eu asha am hotarat sa il duc ca e mai bine pt el, va invatza mai multe cu toate ca acasa e mai comod la programul lui, la somnul lui. Acum sper din tot sufletul sa nu mi se imbolnaveasca, ca de acomodat intr-o sapt doua se acomodeaza el.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca asa fac si eu dovlecelul pane.Giova a facut chiftele adica macinat,amestecat cu ou si faina si verdeatza parca,nu mai stiu exact ,dar cam asa ceva.Fac rar de tot ca mi-e lene,nu ma complic,mai urgent ii fac pane
IRINUTZA cauta ca o sa gasesti pana la urma si mai ieftini.
Ioaaaii chiar ca am avut noroc la cate haine si incaltaminte a primit Diana si noi si second Mai ales ca majoritatea sunt straine si de calitate,mai pot fi folosite de cateva ori la urmatorii din familie
Am uitat sa va zic ca la vara-mea nu i-a reusit in vitro si nu mai vrea sa incerce,ca e in varsta (38 de ani) si sa nu aiba probleme de sanatate de la medicamente ca are fierea si ficatul sensibil ... vor sa infieze un copil.Numai ca ea vrea baiat si el fata Eu una nu ma lasam !!!

Mergi la inceput