Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

si mie mi se pare putin 3, 5 lei pe zi....la noi, costa 8 lei pe zi la o gradi cu program prelungit....si si atat mi se pare putin....dar asta e....la noi sunt gradinite care au program pana la 12 si aceastea sunt cele mai modernizate, dpv al mobilierului si al dotarilor, cele cu program prelungit sunt de stat, cu masute si scunele tipice, vechi....
o sa ma interesez si eu care sunt si la noi costurile la parti.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Toanca..la noi perele sunt 4.9 lei. Si eu ii cumpar lui Dani.
Dar pere va papa la vara cand vor fi mai ieftine la cresa, si daca nu va papa acasa. Eu stiu ca tu gandesti diferit dar acolo nu e restaurant oricum sa mananci ce vrei.
Sa vezi Sandra mea ce manca supa de cirese si de mere si eu nu am facut niciodata dinaia. La unii copii le place. Sau gris cu lapte..nici dinala nu i-am pre facut dar acolo era bun, aproape totul era bun. Nu a fost pretentioasa la mancare. Sper ca nici Dani sa nu fie.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca eu am lucrat in domeniu si stiu ce zic.
O fi cresa deschisa de la orele alea, dar cadrele didactice au orar de la 7.30-12.30 la cresa/gradi cu program prelungit, si de la 8-12 la cele de pana la pranz. si vb. de cele de stat, caci cele particulare isi fac programul in functie de copii si parinti.
Toanca pai ce peste vrei la cele de stat????
poate vb. de mazare si fasole, carnita de pui, vita, cartofi, papanasi, mere, biscuiti varsati, puharini si nu mai stiu acum.
Dar fiecare duce copilul acolo unde vrea si unde-si permite.
Bumbita cand mergi iar la eco? doamne ajuta sa fie .
In fond si la urma urmei voi decideti ce faceti cu Sebi. ii e bine la bunici, dar nici putina educatie si colectivitate nu-i strica.
ti-am zis ca sunt super incantata de evolutia lui Marco si programul pe care si l-a facut.

va , merg dupa copil si pe urma afara cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, m-am dus prea departe cu gandul la peste, nu?
Bianca, ce-i aia supa de cirese si de mere ?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

giova pana la ce ora stati afara? noi pana la 19, nu pot sa-l mai iau, plange daca ii zic "hai mami mergem?"

la echo o sa ma duc in mai....pana atunci o sa ma mai duc sapt viitoare la un control-tuseu vaginal. mie mi-a crescut muuuult burtica 9 pe langa sunculitele care le aveam 0 ca multa lumer ma intreba daca nu cumva sunt doi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Sa ma bag si io in seama cu meniul care era afisat la cresa cand am fost eu:
-mic dejun: 1 felie paine cu unt si dulceata, 1 triunghi branza topita+1 felie paine, ceai
-pranz: supa de pui cu taietei (200 gr.), papricas de pulpe de pui cu mamaliguta (adica ciulama si am retinut ca ciulamaua avea 80 gr)
-dupa-amiaza: 1 cremes + 1/2 mar+ sirop de cirese (amestecat cu apa cred)

Pai daca ar manca Razvan atat eu as fi in culmea fericirii....
Programul e de la 6 la 17 (primirea plozilor se face pana la 8).
8.30 micul dejun
9.00 olita (15 minute)
11.30 olita (15 minute)
12.30 masa de pranz
13.00-14.30 somn
16.00- masa de dupa-amiaza
Printre astea se jucau, ascultau povesti, cantau si mai stiu eu ce..........

Faza nashpa era ca eu i-am prins de cate ori am fost la programul de stat pe olita si vreo 3 plangeau cu lacrimi de crocodil si mi-au dat si mie lacrimile......dar m-am consolat gandindu-ma ca daca eu nu tin minte fazele astea nici Razvan nu o sa-si aminteasca.......

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

ioana, interesant programul...dar totusi nu-i pun cam des pe olita...adica la 9 odata si la 11 30 inca o data....cam mica distanta....depinde cum ii pun pe olita? fortat?
sau le dau jucarii pe langa ei sa-si faca de lucru? ca asa si eu daca l-as pune pe sebi pe oluta fara nimic langa el, s-ar plictisii si s-ar ridica imediat...dar daca ii dau ceva de lucru imi sta si 15 minute....oricum imi dau seama dupa mimica fetei cand prsteaza ceva si pipi se aude cand face

fetele, voi la ce periodicitate efectuati examenul coproparazitar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

A mancat Diana, nu mult, dar probabil ca i-a ajuns. Ii mai dau un lapte inainte de nani si gata.
Fetelor cu vaccinul Varilix, ei pot foarte bine sa faca si boala, nu inseamna ca sunt imunizati suta la suta, diferenta e ca fac o forma mai usoara. Am vazut pe net poze in care copii de 4-5 ani erau plini pe spate si pe fatza, nu aveai loc sa pui un ac, aratau groaznic. Prefer sa-i fac vaccinul si sa fie mai usor cand se va imbolnavi, cum a fost si la nepotul meu, cateva bubitze acolo si gata.
Bianca, eu nu o dau pe Diana la cresa pana la 2 ani si jumatate, cat pot o voi tine acasa, ei ii e mai bine cu noi. Eu lucrez la tatal meu la firma, asa ca imi permit sa lipsesc de la servici si pt ea as face si asta. E slaba, anemica, manca si nu prea, n-am chef sa o duc si sa-mi faca mereu cate o boala sau sa slabeasca. Cand se va mai intari cu sistemul imunitar, atunci da.
Ana M, si eu cred ca a facut o alergie la ceva, mai ales ca ea are si predispozitii. la frumoasa si sa-i treaca.
Giova, eu nici cu altii n-am iesit la restaurant de mult, si asa mi-ar fi placut. M-am hotarat, sapt viitoare iesim in 2, 4 sau cati vom fi, numai sa scap de acasa ca tampesc deja.
E aproape 16, ma duc sa o culc, se maraie pe aici cu suzeta in gura.
Curatenie, n-am prea apucat sa fac si acum m-a lovit si un somn..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

ioana, interesant programul...dar totusi nu-i pun cam des pe olita...adica la 9 odata si la 11 30 inca o data....cam mica distanta....depinde cum ii pun pe olita? fortat?
sau le dau jucarii pe langa ei sa-si faca de lucru? ca asa si eu daca l-as pune pe sebi pe oluta fara nimic langa el, s-ar plictisii si s-ar ridica imediat...dar daca ii dau ceva de lucru imi sta si 15 minute....oricum imi dau seama dupa mimica fetei cand prsteaza ceva si pipi se aude cand face

fetele, voi la ce periodicitate efectuati examenul coproparazitar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bumbita draga am intrebat si eu si au zis ca la 9 ii pun imediat dupa micul dejun ca sunt foarte multi copilasi care au scaun dupa ce papa iar la 11.30 inainte de masa de pranz (pt cei cu digestia mai lenesa) dar si pt ca la 12.30 dupa ce papa sunt rupti de somn si nu rezista la olita. Din ce am vazut eu nu aveau jucarii sau carti etc. Stateau toti pe olite intr-o camera speciala pt asa ceva, cu gresie pe jos (probabil sa se spele usor in caz de accidente) si se uitau unii la altii, tare amarati pareau.......metoda mi s-a parut o tzara cam comunista dar banuiesc ca da rezultate..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput