Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Alexa, cred ca sunt toate la un loc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

alessia, de cand s'a facut si antena 3, pe antena 1 nu prea dau chestii de actualitate, din cate am vazut. pe antena 3 se vorbeste doar de asta, si sunt imagini in direct din piata

BASESCU PRESEDINTE !!!

Mergi la inceput

Ce e nasol daca isi da demisia, e ca pierde 2 ani dintr-un mandat. In cazul in care iese iar inseamna ca intra in mandatul nr 2, deci ii papa 2 ani.

In fine.... om vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Pe antena 3 spun ca e asteptat Baselu in piata Universitatii iar mai devreme a vorbit alt prefacut, Stolojan. Basescu l-a trimis Stolojan inainte sa incinga spiritele.

Daca ar fi fost un presedinte de onoare si-ar fi dat demisia asa cum a spus.... sau macar s-ar duce la Universitate sa linisteasca spiritele. Daca e asa bun, se v-a vedea la referendum (daca nu isi da demisia).

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Nu cred, ca daca ar fi de onoare si-ar da demisia. Daca isi da demisia, o sa o luam bine in mana. Dau astia o lege de nu mai poate candida.

Amu pe realitatea fac review stirilor despre ro din strainatate.

quote:
Originally posted by saphir

Pe antena 3 spun ca e asteptat Baselu in piata Universitatii iar mai devreme a vorbit alt prefacut, Stolojan. Basescu l-a trimis Stolojan inainte sa incinga spiritele.

Daca ar fi fost un presedinte de onoare si-ar fi dat demisia asa cum a spus.... sau macar s-ar duce la Universitate sa linisteasca spiritele. Daca e asa bun, se v-a vedea la referendum (daca nu isi da demisia).

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ei,acu' orice ar face nu ar fi bine!!
daca isi da demisia nu e bine,daca se duce la Universitate nu e bine,dar si daca nu se duce....
cum o dai cum o iei nu ii multumesti pe toti...
o stii el ceva de nu-si da demisia....il mai fierbe pe tari....posibil si pe altii
astia abia asteapta sa faca o greseala sa-l sanctioneze(daca o mai avea cu ce!!)

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am prins si eu antena 3 ...
saphir - cred ca esti singura contra pe aici.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AnaGN

Nu cred, ca daca ar fi de onoare si-ar da demisia. Daca isi da demisia, o sa o luam bine in mana. Dau astia o lege de nu mai poate candida.

Amu pe realitatea fac review stirilor despre ro din strainatate.

quote:
Originally posted by saphir

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Pai si atunci de ce a zis ca isi da demisia in 5 min de la suspendare??? Doar nu i-a impus nimeni asta???

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am gasit si cateva capete de acuzare:

Lawmakers have accused Basescu of 19 counts of constitutional abuses such as usurping the Cabinet from the prime minister, criticizing judges and ordering the tapping of minister's telephone calls. The Constitutional Court, however, ruled there was no evidence to back the charges and dismissed the lawmakers' accusations.

Nu stiam ca uzurparea cabinetului primului ministru si criticarea judecatorilor sunt fapte aticonstitutionale.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lgireada

Am prins si eu antena 3 ...
saphir - cred ca esti singura contra pe aici.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Pai eu nu-s de nici o culoare politica, de aia....eu-s doar realista.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput