Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by moniboni

quote:
Originally posted by claujro

Mi se zbarleste pielea cand va citesc comentariile...Cred ca e prima data in 32 de ani cand incepe sa-mi fie rusine ca sunt roman.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Ti-e rusine din cauza comentariilor sau din cauza a ceea ce s-a intamplat in Parlament?

mamica de rockerash

Nu m-am exprimat corect, scuze. Mi-e rusine de ce s-a intamplat in Parlament. Mi-e sila si ma ucide gandul ca suntem condusi acum de Vacaroiu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

din cate am inteles eu , base nu tre sa isi dea demisia.
dc face acest lucru nu mai poate candida alta data.
asa ca tre sa se gandeasca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

mai voi chiar credeti ca basescu e asa de bun? chiar credeti in el?
eu cred ca e la fel de rau ca si restul, doar ca are un stil mai deosebit de a se cobori la nivelul poporului, vorbeste din barda si se foloseste de oamenii din jur pana se ridica, dupa care ii arunca.
repet, nu imi place nici geoana, nici iliescu, nici altcineva!

dar nu inteleg de ce sunt oamenii asa de orbi. poate din speranta ca in sfarsit vor gasi un om care sa corespunda asteptarii lor, ca practic nu ai pe cine alege in tara asta.

eu pe Mugur Isarescu l-as vota daca ar candida.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai eu sunt convinsa ca Basescu nu e sfant, ca are greseli insa mai putine ca tabara opusa, era vazut bine in Occident, era pentru prima oara cand Romania parea sa intre pe un fagas bun. Aici era vazut ca primul presedinte non-comunist (sa ma corecteze Motanik daca spun prostii) si clar era o imagine generala pozitiva a Romaniei prin simplu fapt ca era primul presedinte din opozitie. Daca nu era asa bun era democratic sa se astepte urmatoarele alegeri cand romanii puteau in spirit DEMOCRATIC sa aleaga pe altcineva.

Sunt inca socata de veste si sincer astept cu groaza reactiile ziarelor de aici...

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by moniboni

[quote]Originally posted by claujro

Mi

Nu m-am exprimat corect, scuze. Mi-e rusine de ce s-a intamplat in Parlament. Mi-e sila si ma ucide gandul ca suntem condusi acum de Vacaroiu!!!!!

Stai linistita, banuiam ca asta vrei sa spui..asta cu Vacaroiu ma omoara si pe mine cel mai tare.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

nu'mi vine sa cred... pur si simplu nu'mi vine sa cred. sub nici o forma nu as fi crezut ca o sa se ajunga aici...
am vazut la tv ca deja e lume la universitate, si ca se asteapta si mai multa lume in cateva ore...
oare in alte orase iese lumea ??? sau iara tacem ca "mortu'n papusoi"... mda... poate ca ne meritam soarta, din pacate...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by alexandrueduard

blackpanterro: nu stiu cate poti afla de un candidat, ca simplu votant. Dar din grupul celor care au fost in 2004, zau daca nu mi s-a parut cea mai buna alegere. Dar vad ca tu esti de cealalta parte, deci nu cred ca am ajunge la un consens.

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Eu nu sunt de nici o parte, nu am votat cu nimeni :) ma gandesc doar cum e posibil sa votezi cu oameni pe care nu ii cunosti, sau pe care nu ii placi....deja vad cum aici pe forum se spune ca va trebui sa se aleaga intre Becali, Vadim si Geoana? Pai nu crezi ca se va vota cu unul dintre ei?Nu ar fi cel mai bine sa nu voteze nimeni?Numai asa populatia isi poate arata dezgustul si nemultumirea cu candidatii la presedentie....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

urat ceea ce au facut!
parlamentarii nostri care hotarasc in numele a 22 mil de oameni!
va dau si voua acest link http://www.jurnalul.ro/articol_76820/referendum_de_a_alba_neagra_cu_legea.html in ideea ca poate sa mai poate face ceva!

Nunta noastra & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Adica sa nu mergem la vot? Ar fi o idee dar pentru asta ar trebui sa fim toti foarte uniti si e cam greu

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Nu cred ca avem nevoie de Sfinti, ci de oameni care stiu sa tina tara pe linia de plutiri si sa o aduca la mal.
Sfintii la biserica, in politica nu.

Citeam intr-o carte despre politica americana:

la un moment dat, unul dintre candidatii era cam curvar, si altul era cam slab de inger si asa mai departe. Normal ca l-au votat pe curvar.
Si asa a fost si cu Clinton: scandal mare cu Monica, dar totusi, conta ce face ca presedinte, nu ce face in pat.

Normal ca nu e sfant nici base, ca nu avea cum sa fie acolo, dar macar e mai bun, ca sa zic asa.... sau nu stiu
dar eu tot ma oftic ca 322 de oameni care nu au fost votati nominal se .... pe votul alora care au votat un presedinte. Si nu e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Luna 1: chiar ma apucasem sa scriu, dar era exact ce ai scris tu, deci subscriu.

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput