Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!
Raspunsuri - Pagina 11
claujro spune:
Exact! Cred ca dupa ce se trezesc, duc copiii la mama si-mi iau sotul la o plimbare in P-ta Universitatii. Nu-mi amintesc sa fi fost vreodata atat de revoltata de o "magarie" politica...cel putin nu la nivelul asta. Incredibil ce se intampla!!!!!! ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
AnaGN spune:
quote:
Originally posted by Luna1quote:
Originally posted by motanik
Luna, a fost acuzat ca a incalcat constitutia si desi curtea suprema de justitie a respins cele 19 capete de acuzare, parlamentul a decis azi suspendarea.
Pe hotnews am gasit:
PSD ia in calcul o lege care sa-i interzica lui Basescu sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale.
E posibil asa ceva??
--------------------
Andra
Pai cu ce ar fi incalcat constitutia? Si daca s-a dovedit ca nu e asa cum sa-l suspende?
Pai credeam ca Romania si-a mai revenit, chiar ma gandeam ca gata, devenim o tara "normala" dar vad ca tot tara lui papura voda! Tot cei vechi conduc!
Luna23 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Da, Luna1, Romania nu e deloc normala, din pacate. Sa fiu iertata, dar oamenilor astia nu le e frica deloc?
Pe cuvantul meu, parca traim in epoca de piatra.
Si cica sa nu emigrezi....
Nu zic ca e de pus la rana Base, dar era ok, totusi
april spune:
ce bine de voi din capitala....si eu as merge, dar unde? 
sa-mi vars oful
a venit primavara...
motanik spune:
Sa fiu sincera nu retin cu ce anume l-au acuzat dar dupa decizia curtii supreme, Geoana a mai lansat o acuzatie si anume ca Basescu ar fi aranjat cu 3 judecatori sa iasa basma curata.
Si eu credeam tare in .ro dupa 1 ianuarie, sunt foarte dezamagita de ceea ce se intampla si nu pot sa inteleg in ruptul capului cum de s-a ajuns aici.
--------------------
Andra
greieras spune:
NU SE POATE! Nu putem sa lasam lucrurile asa! Ce, asta e tara lui Papura Voda? Trebuie sa le aratam ca noi alegem, nu ei. Oamenii astia chiar ne iau de prosti.
Merg la Universitate.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by alessia105
Porcu de geoana
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
...ziceau chinezii ceva in zodiacul lor ca 2007 ar fi anul porcului

I've g
t you under my skin
coraly spune:
aha! deci asta e defapt. va iesi tot el.... am priceput. poate e un scenariu sau un joc prin care sa iasa tot el in picioare din faza asta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by alexandrueduard
blackpanterro:cred ca toata lumea are motive sa fie suparata, pentru haosul provocat, indiferent daca ai votat sau nu. Votul e un drept al fiecaruia. Am ales asa cum am crezut fiecare, dar debandada acutala a fost facuta si de cei care nu sunt la putere si care incearca prin orice modalitate sa revina.
E o bila neagra pentru toata tara noastra si nu vom fi intrebati care cu cine a votat. Suntem toti in aceeasi oala.
Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
Asa e, e dreptul tuturor sa voteze dar trebuie sa o faci responsabil.Pune intrebari, afla tot ce poti despre candidat si apoi voteaza.Cata lume stie cate ceva despre candidati, cei mai multi voteaza la intamplare sau pt ca ei cred ca "asta e mai bun ca celalalt".
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
AnaGN spune:
quote:
Originally posted by april
ce bine de voi din capitala....si eu as merge, dar unde?
sa-mi vars oful
a venit primavara...
Da, April, mai greu la tine.
Pe bune daca m-ar fi deranjat daca devenea Base "dictator" si dizolva tot: si parlamentul si guvernul si nu mai stiu.
Ca decand cu Tari e sinistru!
claujro spune:
Astept sa apara Base cu o pozitie...ceva...va citesc doar pe voi...mi-e sila sa dau drumul la TV, ma lipsesc de placerea de a-i auzi pe Geoana, Iliescu si Voiculescu ...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

23 sapt+
,Dezbracatu'
si Spiderman