Rezultatul sondajului politic DC

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina85 spune:

Pai i-am pus intr-o oala . :)Eu nu laud hotii dinainte. Doar ca m-as fi asteptat ca romanii sa nu mai pun botul inca odata. Indiferent ce se zice Basescu este o ramasita a comunismului, doar ca in contextul actual pozeaza si prinde foarte bine ca o victima.

acuma ca nu avem alternativa asta e altceva. Doar ca eu nu accept sa mi se taie o mana ca n-are spitalul bani de ampicilina. Si chiar daca mi-o taie nu inseamna ca sunt de acord. ...of intram pe filozofie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

nu am vazut ssa fi remarcat nimeni ( daca gresec, va rog sa ma corectati) disonanta chstionarului si disonanta din intrebari:

1. Care ar trebui sa fie prioritatea nr 1 a Romaniei:

- starpirea coruptiei 22%
- sistemul de sanatate: 15%
- sistemul legal: 7% etc etc
- integrare europeana: 5%
- stoparea emigrarilor: 2 % etc etc etc

TOATE sunt legate de justitie! Intrebarea corecta ar fi trebuit sa fie de reinstaurarea justitiei, sa fim un stat de drept. De ce au plecat cei acre au plecat ? Pentru nerecunoasterea valorii, penrtu inexistenta unui stat de drept. de ce exista probleme majore in sanatate ? Din cauza coruptiei al toate nivelurile.

Toate sunt legate de justitie! Nu exista stat de drept fara justitie! Ce se intampla acum este EXACT demolarea minimului de stat de drept constituit in ultimii 2 ani, deranjant rau daca au reactionat atat de violent.

Roxana&Ruxandra

"Un tampit mai mare ca mine nu exista. Sa faci 13 ani de temnita pentru un popor de idioti" Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Din nefericire nu am vazut trecuta la "Care ar trebui sa fie prioritatea nr. 1 a Romaniei?" educatia.

Educatia in toate formele ei: civica, scolara, morala, religoasa, sanitara, fizica...

Ne impotmolim in justitie, coruptie, emigrare.

Si dupa ce rezolvam aceste "prioritati" ce ramane?
O luam de la capat in lipsa unei baze educationale solide care sa nu mai permita aparitia acestor fenomene.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput