Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am uitat sa va zic, fetitza unor prieteni e in spital cu "prognoza rezervata" pentru ca a baut ceva spray chimic, i-au facut spalatura gastrica si parea totul ok dar acum starea ei s-a inrautatit si medicii nu stiu exact ce are si nici ce sa-i faca! Imi pare asa de rau de ea saracutza, e de varsta piticilor nostri...asta vara si frate-su de 4 ani si-a dat cu spray (autan contra tantarilor) in gura dar n-a patit nimic. Sunt niste copii tare neastamparati dar nici parintii lor nu-s chiar exemplu de grija fatza de ei.
Aveti grija cu copiii, pe ce cresc sunt tot mai "inventivi", ajung pe unde nici nu te gandesti si au si putere sa deschida recipiente periculoase, usi incuiate, etc...of,of.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OlgaT, Tdi-

OlgaT-imi doresc atat de mult sa merg in Romania incat te rog mult sa-mi tii pumnii sa rezolv cu green card-ul. Fara el nici pana la voi in vecini nu pot veni.
Sa-i transmiti Andreei La multi ani! pentru Thomas, ca nu stiu daca ne citeste.

OanaC-ti-a plecat soacra? Ce mai faci? Hai descarca-te!

Sunt asa fericita ca de ieri m-am prins si eu cum pot sa ascult posturile de radio din Romania! Acum ascult si eu muzica ce-mi place, ca muzica de la posturile d eradio de aici nu-mi place deloc.

Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

In sfarsit s-a incalzit si la noi, nu-mi vine sa cred ca e 11:30 noaptea si stau cu geamul larg deschis. Tocmai mi-am pus un gin & tonic, ca am fost shopping cu niste pustoaice sa-I iau rochita nepotelei mele ptr. terminarea clasei a 8 a. Am ramas masca la ceea ce cred ele ca inseamna moda si ceea ce este pe piata. Totusi pana la urma am gasit ceva cat de cat decent si de ceva bun gust. Aprobat si de partea lor dar si de a mea. Ii fac poza si o trimit pe mail sa vad daca ii place nepotelei. Sper ca daca nu sunt depasita de eveniment.
Cand m-am intors baietii mei erau deja in pat si faceau nani, asa ca ma mai dau putin pe net sa se aseze bine ginul.

Laura, sper sa ai o noapte in parametrii normali. Cum saracia a facut Delia iar febra? Numai ca n-a fost refacuta complet de ultima data. Multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede .

Elisor, nu-ti fa probleme, Bianca nu e singura, si Patrick mai are momente “demolition man”, mai ales cand e obosit sau daca nu I se da atentie. Dar in general se joaca (ne jucam) e mult fun, fiecare cu remote-ul lui. Fetitele din poze sunt niste fetite din neighborhood care vin la el si se joaca cu Patrick . Tare le mai indrageste piciul mic, in ziua cand am facut pozele ne-a pus la fiecare cate un sticker in frunte.
Imi place mult masina, si culoarea. Sunt intr-adevar Chevy dar coreene , si au aparut si pe piata americana. Chevy americane nu cred ca au trecere pe piata Europeana fiind masini mari cu motor foarte mare. Sotul are o Chevy Imapala de 5 ½ ani si a pus deja pe ea 320,000 km !!!! si merge ca si unsa. Intra-devar km sunt facuti pe autostrada nu prin oras. Acum se uita sa-si ia alta, dar deocamdata nu e hotarat ce vrea.
Sa o stapaniti sanatosi si sa va duca cu sanatate cat mai multi km.
Ce bine ar fi daca nunta surorii ar fi numai in august. Sune-I ca in iulie e mult prea cald ptr. nunta .
Mi-am bagat ochiul la poze voastre noi si tare mi-au placut. E asa de dulce Bianca , mortala cu o mana pe volan si cu telephonul la ureche. Iar tie iti sta tare bine cu rosu, aia e bluzica comandata de la Quelle? Si-a meritat banii, imi place tare mult. o sa iti vina la fix.Ati fost la Noua la Zoo? Ce mai este pe acolo? Inainte de a pleca noi din Brasov (acum 7 ani) ajunsese jalnica.

Laura, Elisor faceti cumva sa veniti pana la 1 mai si va garantez ca aveti postul.

Fran, “Asa ca ii dam ignore la invitatia la spital. Plecam la munte.” Mi-a palcut tare mult de tine, asa trebuie . O iesire la munte o sa o ajute pe Iepu de o suta de ori mai mult decat ori psiholog.
Daca mergi la Vila Alisa, vezi putin cate camere au si daca sunt libere in unul din weekend-urile din august. Distractie placuta.

OlgaT, daca ti-a mai ramas putin antibiotic mai da-I lui Tony inca o zi sau doua, ca sa fi sigura ca infectia s-a curatat si nu se repeat in curand De obicei astia nu prescriu suficiente zile. Ganglionii pot fi umflati tot din cauza otitei.
Distractie placuta cu socrii.

Tdi, tu arati traznet , eu nu stiu de ce iti bati tu capul cu cure de slabire. Mananca sanatos caci la cat te alearga Alyssa, nu prea ai timp sa pui carnita pe tine.
Multa sanatate micutei prietenilor vostrii. Ma ingrozesc cand aud cum o secunda de neglijenta poate sa aiba efecte atat de profunde.

Monu, ma gandesc la voi si sper ca "no news – good news"(cum spun americanii). Sanatate multa .

Patrick tuseste rau de tot. Nu stiu ce sa ma fac cu el, e pe antibiotic, dar nu-mi place deloc tusea lui. De maine ii dau in plus de la mine putere Robitussin(poate il ajuta).

FlorentinaG, Patrick al tau e o nebunie. Ce dolofanel poate fi. Maya e fotomodel, iar Patrick un mic pumpkin. E tare dulce. Ai doi copilasi deosebiti si reusiti.

Un weekend cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Salut diaspora...revenire ca in vremurile bune...si mi-a placut totul vostru optimist...mai lipsesc fete...Adriana?!Iuliana?!Robotzica?!Oana C(refuleaza greturile socrosenesti sa nu faci indigestie)?!Pisik?!Monica?!

Noaptea mea a fost la fel...ea cu febra eu m-am trezit umflata foarte tare...nici rinichii mei nu ma mai suporta ...
Acum Delia are 39,5 si sa mor de pricep... are chef de joaca,desi e fatza palida...am urat intotdeauna bolile astea ascunse...
Azi daca nu dau de dr la telefon am sama duc la o Clinica particulara care ar avea si sectie de pediatrie...mi-a zis Corni ca ea incercat-o...

Tdi stai linistita ca nu-s atat de brava cu regimul...nici eu nu mai fac fatza cu ambitia...am apelat si la alimente din gama optionala pentru si eu sunt mancacioasa,dar nu neaparat din cauza asta dar nu mai pot sa pasc pur simplu...eu ma lupt sa ma accept asa cum sunt...nu arat dizgratios,imbracata chiar m-as face o declaratie,insa asta nu-i o scuza...dar au trecut 2 ani si tot aici sunt...probabil atata se poate pentru stilul meu...

Andra Peritolul are efect dar luat pe termen lung...7-10 zile...eu o tin pe Delia pe Aerius 5ml dimineatza si Ketof 5ml seara si am scapat acuma repede de criza de dematita care luase amploare rau de tot...

Olgutza din America ma uimesti cand spui ca-ti doresti atat de tare sa vii in Romania...nu stiu cati romani vor asta...eu sunt unul din ei pe care ii lasa rece tzara asta...probabil din cauza situatiei de aici care nu promite nimic bun ...insa speranta ca nepotii mei vor apuca ceva mai bun va muri odata cu mine...
Cu viroaza nu stiu ce sa zic...la teveu nu au zis nimic si nici nu o vor face ca li se rupe de starea de sanatate a natiunii...sunt sigura ca s-au clocit virusii si apar alte si alte forme noi ...

Olgutza din Canada bun venit socrilor tai in lumea nebuna...sa se bucure de sederea la voi,desi sigur vor astepta cu nerabdare sa ajunge ca vacutzele lor ...

Ma duc sa beau o cafea ca a trecut juma de ora de la apa...dogoreste fii-mea ca soarele in august ,dar alearga dupa miau...o sa innebuensc naibii...Socola scrie pe mine

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Laura mie mi se pare ciudat ca are chef de joaca cu febra asa mare, imi amintesc la Andreas cand facea febra nici nu trebuia sa pun mana pe el sa-mi dau seama ca arde ca-i turuia gurita ceva de speriat (delira, ce mai) si la scurt timp devenea somnolent.
Sanatate multa!

Teddy iti multumesc pentru cuvinte, sa stii ca inseamna mult pentru mine .
Legat de regim mie mi se pare exact ce-ar trebui sa mananc mereu dar n-am facut-o. Nu inteleg de ce ti se pare nesanatos, pentru ca are numai vitamine, iar in perioada a 2-a intra si proteinele si se mentin in dieta. Asa cum scrie si acolo prima perioada trebuie sa fie putin mai restrictiva pentru a-i "sterge" obiceiurile organismului si eu de asta am nevoie sa nu mai mananc doar ca-mi place ca s-a obisnuit organismul sa ceara si nu neaparat ca-i e foame ci ca asa l-am invatat.
Si crede-ma ca de cate ori incepeam o dieta renuntam dupa 2-3 zile cu textul "ce pisicii mei ca doar o viata am de ce sa nu mananc ce-mi place?" Daca nu m-ar deranja aspectul si n-as avea complexe probabil ca as duce-o foarte bine cu sloganul "mananc ce-mi place si nu-mi pasa cum arat", dar uite ca am ajuns zilele cand imi pasa rau de tot (maine m-as duce la bator sa-mi taie cate-o sunca, fleica din mine) si daca nu incerc sa rezolv cat de cat problema voi incepe sa merg la psihologi.
Sanatate fetitei prietenilor. Chiar ca trebuie stat cu ochii pe ei, dar uite ca accidente se pot intampla.

Anca sa speram ca ramane data din august pentru nunta ca mie imi aranjeaza toate planurile.
Gradina zoo arata mai binisor ca s-au investit ceva banuti si inca se mai face, dar eu sa fiu manager acolo as avea alte idei. Nu mai e jalnica dar nici nu e la nivelul celei din Sibiu pe care am vazut-o acum vreo 12 ani si nici a celei din Bucuresti, sa nu merg mai departe cu comparatiile in Europa.
Da, producatorul chevrolet pentru europa nu e american ca n-ar avea succes cu masini asa puternice cum plac pe la voi, asta are 1.4. Masinuta mea care o pregatesc pentru ultimul drum are motor de 1.7 si anul asta a trecut la o grila de impozit de-mi da dureri de cap.
Si Bianca tuseste destul de urat, doar ca nu sunt episoadele foarte dese. Sanatate la puiutii nostri!

Andra cel mai bine ar fi sa mergi la un alergolog si nu sa-l tratezi dupa ureche ca sa stii exact ce e indicat sa-i dai, ca asa sunt multe produse pentru alergii, cum spunea si Laura, plus Claritine-ul.
Cred ca o alergie am si eu ca de cativa ani, stranut foarte des, la birou se temeau mereu ca ma paste o raceala cand colo era cred de la hartii.
P.S. Ti-ai amintit de bluza mea, da, e cea de la Quelle

Onixone incearca si banalul ser fiziologic. Nici o imbunatatire, nu?

Fran si eu tot la stat lucrez si nu se pune problema de vreo marire din proprie intiativa, eu sper la o clasa in plus ca am o pila la HR, mai exact un sot.

OlgaT hai mai ca ajutor vei avea de la socrii, doar sunt oameni munciti si cu gospodarie si n-or sa stea ei cu mainile in san, dar era bine sa vina intai la voi (sa dea de greu) si apoi la fiica-sa. Numai bine sa aveti!
OlgaT asa e, am uitat de ziua lui Thomas, La multi ani si din partea mea daca mai vorbesti cu Andreea, desi ar trebui s-o fac chiar eu.

OlgutaM te inteleg de ce-ti doresti atat de mult sa vii in Ro, nu neaparat pentru tara ci pentru prieteni. E de inteles si dorul celor pleaca si dorinta de emigrare a celor de aici. Mama mea regreta ca a plecat desi vede si stie cum e aici, dar cand e acolo gandurile ei sunt la mine.

Gusta e permisa apa minerala in acaesta dieta? Cum mai esti?

Laura 5,4,3,2,1...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Feteloooooor inca nu am luat masina!!! Suntem in derulare deocamdata cu procedura bancara, dar sa speram ca in 2 saptamani o voi avea. Va fi cea din poza dar alta culoare, rosie.

Adina am vazut pozele voastre...toate!!! Am zis ca epitete si superlative pentru Ema eu nu mai am, a luat de la voi ce-a fost mai bun si frumos si a iesit un inger de copil, e atat de frumoasa (sincer), incat imi taie respiratia. Ar fi pacat sa nu incerci sa-i promovezi imaginea, tare mi-ar placea s-o vad pe la vreo reclama.
Sunt prea multe poze care-mi plac, nu le mai insir aici, cred ca aveti si-un aparat foarte bun, iar cele portret sunt extraordinare.

Raluca tu ai un geniu, eu am ramas stramba de cate stie si ce bine vorbeste. Bravo Iulia!!!

Am observat oaresce schimbari in listuta, dar am uitat sa spun!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by elisor
Am observat oaresce schimbari in listuta, dar am uitat sa spun!

Da, Elisor, am facut schimbari in listuta in sensul ca am scos pe cine n-a mai scris la noi de mai mult de un an. Asta pentru mine inseamna clar ca nu mai vor sa scrie, au pierdut legatura cu grupul, n-au timp, nu le place de noi, nici nu mai conteaza.

Iar semnul intrebarii apare la cine n-a mai scris aici macar de la inceputul anului.
Pentru ca deja erau nume in lista de care nici nu-mi aminteam ca au scris vreodata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor: da asta fac acum ii dau doar ser fiziologic.vad ca ii desfunda bine, adica pot scoate ceva cu pompitza si de ieri tot ii scot.

Tdi: e un fel de raceala care o are de la Paste.Nu temperatura, nu stari de letargie...numai nas infundat.mi-a mancat normal copilul , de aceea m-am gandit la alergie de primavara desi nu vreau sa ne numar printre cei care o au..alte medicamente, alte griji.Eu am inceput sa iau claritine de ieri ca nu se mai putea de stranut si curs nasul.Imi curgea apa din nas de mi-am ranit nanaul, tot stergand la el.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna...
M-am resemnat, ieri am scris iar un roman intreg, am avut grija sa dau din cand in cand Ctrl+C, iar la final, am vrut sa pun link-ul cu filmuletele noi, am luat cu Ctrl+C iar cand am dat Ctrl+V, nu stiu cum de era selectat tot ce scrisesem ca s-a sters tot si mi-a aparut doar link-ul, asa ca... s.a.m.d.
Nu scriu decat 2 cuvinte, sunt in criza de timp, am ciorba pe foc, trebuie sa fac bagajul pt ca plecam la frate-miu la Ploiesti pana maine (mai sta doar 2 saptamani in tara si pleaca iar pt vreo 6 luni cred) si sunt singura, Costin e inca la serviciu, Iulia ma baraie ca vrea la tobogan...
Felicitari si bafta fetelor care tin cura... voi incepe si eu candva, cand voi avea starea necesara... cred ca daca s-ar face topul Miss XXL v-as lasa in urma rau de tot!
Monu, sanatate multa la fete si tie putere sa le ingrijesti!
Laura, la fel si tie, sanatate Deliei si tie odihna si putere!
Gusta, felicitari, arati beton... asta da vointa! Ma bucur mult pentru tine, pentru operatia pe care o asteptai de atata vreme... Bafta multa si sanatate!
Fran, concediu placut si felicitaripentru decizia luata, de a da "pas" doctorilor, cel putin pentru moment. Sa dea Dumnezeu sa fie pentru totdeauna iar vizitele facute pana acum sa ramana doar o amintire...
Eli, moooaaamaaaaa, ce masina... si mai e si rosie pe deasupra. Visul meu... Bafta multa si sa vina cat mai repede, sa faceti multi, multi km cu ea, sa nu aiba nevoie decat de combustibil si sa faceti plimbari cat mai placute. Sa o folositi cu placere!
Adina, superba Ema! Mi-a placut mult si locul de joaca, eu n-am prea fost cu Iulia din cauza experientei neplacute de prima data din Plaza si a aglomeratiei! Iar acum, ca e frumos afara, prefer prin parcuri...
Aveam atatea sa mai scriu dar nu mai pot...
Pup toate fetele si va doresc un weekend linistit!
Androix, Andutzy, Gabitzam, Danelutza, Olgutele, Onixone, Aurasa, Tdi, OanaC, Cornelia, Clara, Beatrice, simona filipas, nelia, ChrisDun, Crissu, Tina si toate celelalte fete pe care, din cauza vitezei, nu le-am mentionat - macar un pupic sa va dau daca de scris nu mai pot!

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070409&cimg=0" target="_blank">filmulete noi

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata spre pranz

Se pare ca pe mine ma apuca sa scriu numai in weekend, eventual cele cu soare, cand toata lumea e la plimbare. Ca sa nu mai spun ca doar din an in paste. Dar de citit sa stiti ca citesc ceva mai des.

NewMami, toata apreciere mea pentru felul cum pui problema jobului. Intr-adevar, conteaza mult mai mult familia decat orice altceva, cu atat mai putin banii. As da orice sa-mi recapat stilul de viata, inainte munceam amandoi pentru firmulita noastra, o duceam bine, nu extraordinar, dar eram multumiti. M-a pus aghiuta sa ma inham la ceva care pana la urma s-a dovedit ca ma depaseste cu totul. Dar nu e timpul pierdut sa repar treburile.

Elisor, eu va spun de acum sa stapaniti sanatosi noua masina si sa va bucurati de ea. Sunt sigura ca atunci cand veti face achizitia eu nu voi fi pe faza . Scaun de masina - noi am luat din Carrefur (sau cum naiba s-o scrie) scaunel Inglesina peste 15 kg, este numai suportul de jos, fara spatar si se foloseste centura de siguranta a masinii. A costat sub 1 mil. si Sergiu sta foarte bine in el. De cand l-am luat nu mai vrea cu masina lu' mami (ca eu am scaunelul vechi), ci numai cu a lu' tati.
Aia cu pozele s-or fi gandit ca nu a fost lumina buna cand ati pozat-o pe Bibi, de-aia au scos-o alba in poze .

Onixone, Claritine eu stiu ca e antialergic, daca el are mucisori ramasi in urma racelii (ca nu cred ca e rinita alergica) n-are nici un efect. Cred ca Sterimar si batista bebelusului ar putea sa rezolve intr-un final problema.

Andutzy, din cate tin minte si tu ai avut probleme cu o alergie de primavara. Daca ar fi viermisori n-ar avea de ce sa-si frece si ochii.

Raluca, stai linistita ca Iulia nu e singura cu injuraturi in masina. Mi-a servit-o si mie Sergiu cand am pus o frana mai brusca, de fapt i-a servit-o celui din fata noastra, "Haidi bai melcule!". Expresia nu-mi apartine, ca eu injur de-a dreptul, am aflat dupa aia ca e preluata de la sotul bonei, cu care se mai plimba.

Apropo de invataturi proaste, abia am reusit sa-l dezvatam sa foloseasca 'bai' la aproape fiecare propozitie. Intr-o zi l-a intrebat o vecina unde merge, el a raspuns destul de incet 'la buni', si pt ca era o vecina cam surda si l-a mai intrebat odata acelasi lucru, a tipat la ea 'LA BUNI, BAI!', si se uita asta cu repros la mine ca uite ce-mi invat copilul.
Si-a mai dat si el drumul la vorba, dar mare parte din cuvinte le intelegem doar eu si Iuli. De exemplu, 'tic cu taale' inseamna laptic cu cereale, 'ita' e lingurita, 'pam' e salam, 'taca' e cartea.

La olita nu vrea sa faca si pace, l-a convins intr-o zi bunica-sa sa faca un pipi, dar cica l-a jelit pana n-a mai putut. Si de cate ori ma vede cu olita imi serveste o serie de tipete, ca mai bine ma lipsesc deocamdata.

Fetele cu dieta, va rog nu aruncati cu salata de varza (sau ce mai mancati voi acolo ), dar nu stiti si un regim pentru ingrasat? ca eu am ajuns la fabuloasa greutate de 56 kg (la 1.76 m), si asa slaba n-am fost in viata mea. Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac sa ma opresc din slabit.

Eu mi-am luat inima in dinti si m-am programat pt o operatie de nodul la san pe 18 mai. E a treia operatie de felul asta pe care o fac, si tot am un pic de frica, mai mult pentru rezultatul biopsiei. Nodulul asta a aparut dupa ce am terminat cu alaptatul, si medicul m-a asigurat ca doar s-a infundat un canal, si ce s-a adunat acolo s-a calcifiat, deci nu trebuie sa-mi fac nici un fel de problema.

Va pup, ca trebuie sa ma apuc de hartograie

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput