Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bine zis, Nelia, din suflet! SI fac alte Geaona si Vadim niste declaratii de iti vine sa ii impusti in piata publica, or fi crezand ca ies ei presedinti daca cade Basescu

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am tot citit despre copii care nu vorbeau la 2 ani si nu au vorbit nici la 3, nici la 4 si pana la urma s-a dovedit ca aveau boli destul de grave, gen autism...si parintii se plangeau de faptul ca au pierdut cei mai buni ani in care se putea interveni...am citit de parinti din provincie care isi faceau o gramada de socoteli ca sa ajunga la medicii din Bucuresti...gen, luna asta am luat medicamentele ca nu s-au mai decontat si nu ne mai ajung banii, dar luna viitoare venim la consultatie la dna drX...si am zis ca ce naiba, eu stau cu copilul asa in loc sa-l duc la dr aici in oras cu mine...Si uite cu ce ne-am ales. Ca nu am mers la oricine, ci i-am ales pe cei mai renumiti, nu are rost sa dau nume aici. Pana la urma o sa mergem pe mana psihiatrei de la medlife care a zis ca e o simpla intarziere de vorbire, fara altceva si fara tratament cu medicamente. Cel putin in urmatoarele cateva luni. M-ar interesa si cum e EEK-prima oara nu i-am facut cand am fost cu ea la spital ca atunci au banuit-o de autism si in cazul asta nu s-ar fi vazut nimic. Dar in caz de hiperactivitate EEK ul e modificat (Elisor voi ati facut?).Din pacate nu se face la copii mici decat la Obregia, adica unde ne-a chemat tanti asta, si cred ca si asta presupune sedare, ca nu cred ca sta Iepu cu alea in cap de buna-voie.
Una peste alta ce sa mai zic, bancurile cu psihiatrii mai bolnavi decat pacientii lor nu ma mai fac sa rand. Reprezinta doar un adevar destul de crud, verificat pe pielea noastra.
Asa ca de suparare am hotarat sa plecam la munte la vila Alisa ca ne-au placut pozele Gabitzei. Si in urmatoare cateva luni sistam plimbarile la psihopupu si sa vedem cum mai evolueaza Iepu'. Apoi o sa mergem sa vedem ce ne zice tipa de la medlife de logoped, ea zicea ca se intereseaza de unul care lucreaza cu copii mici ca sunt si din astia. Si eu stiu o mamica care merge cu baietelul ei la logoped de la 2 ani dar nu prea era multumita de el-mai exact de fitzele logopedului nu de prestatia "profesionala"...alta poveste...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

M-am tampit, am scris EEK in loc de EEG, de electroencefalograma vorbesc, evident...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia nu suntem in stare sa ne conducem singuri, mie mi-e foarte clar lucrul asta, cat despre "au murit ca prostii" da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine si crede-ma am motive sa spun asta si inca foarte dureroase.

Monu pai atunci de unde talasemie?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pt ca a iesit anemie la analiza de sange.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, imi pare rau, am vrut sa spun prin asta ca ma doare ca unii si-au dat viata ca sa se lafaie si sa faca ce vor cei care au fost inainte de '89, dupa si inca mai sint la putere. Pling pentru jertfa lor si pentru cei care au ramas in urma, tocmai pentru ca dupa 18 ani, se intimpla in Romania ce se intimpla. Sau mai bine spus nu se intimpla nimic in favoarea poporului roman. Ei s-au jertfit sincer pentru o cauza nobila, oricare ar fi fost jocul politic si militar din culise al Revolutiei, ei nu stiau in acel moment si ceea ce au facut va ramine scris cu litere de singe in sufletul romanilor adevarati. Tocmai de aceea sau si de aceea ma revolta cu atit mai mult mizeriile conducatorilor nostri de cacat.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua ...

Am citit azi despre voi printre o mie si-o suta de tampiti care si-au lasat emanatiile neuronale prin birou pe la mine...asa o zi sa tot doresc la nimeni...nu am avut timp nici sa calc pe langa regim...dar acuma imi vine sa sparg juma de kil de ciucalata si un bax de inghetata...

Am primit ceva interesant http://pampers.ro/ro_RO/le_read_article.php?artid=2309 si ma gandeam ca raspunde la intrebarile " de ce al meu nu vrea"...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ia sa intru si eu sa salut. Vad ca am ce ceti, ati avut limbarnita, o fi din cauza ca-i frig afara , la voi, dar acum vad ca a venit si aici racoarea

Felicitari Sim, sa-ti traiasca fetita, sa fie un bebe sanatos si mincacios.

Ioana adica trebuie sa ma astept cind o intarc pe Isabella, sa-mi dispara si bidonasele ? Cit despre vorbit, nici noi nu sintem prea avansate, dar... sotul meu spune, ca daca incepe sa vorbeasca, dupa aia o sa-i spun sa taca, asa ca Isabella prefera sa taca

Raluca ce poza cu printesa ai tu, a iesit cu catelul la plimbare http://picasaweb.google.com/raluk.M/Aprilie2007/photo#5051144852191991458. Sa-ti traiasca vorbareata, aia cu "gitu matii" e mortala.
Iar pentru Iulia multi, multi

Elisor multumesc pentru sfat , am sa incerc sa tac cind imi spune Isabella . Tu cum mai stau cu durerile de cap ?

Monu multe mai ai de tras cu doctorii. Sanatate multa la fete. Daca te hotarasti sa pleci din tara, stii unde ma gasesti , eu inca te mai astept.

Cuscra sanatate multa. Eu zic sa renunti la cura, nu cred ca-i cazul sa te tii de ea acum. Treci pe medicamente, ca nu se glumeste cu bolile.

Laura sa ma fi vazut pe mine care am lasat-o dimineata fara pampers. I-am spus sa faca kk la olita ca dupa aia mergem la copii. Drept pentru care domnisoara, a facut kk pe covorasul de linga patul nostru, mi l-a aratat, am spalat_o, am certat-o, am bagat-o in camera ei ca sa curat mizeria, iar ea a facut pe parchet la ea in camera pipi. Cred ca nebuna de mine a tipat prea tare si s-o fi speriat copilul. Asa ca, am pus in functiune mopul si da-i si spala, si da-i si spala. Dupa care am tras un bocet din ala jalnic, ca de ce nu sint in stare sa o invat pe Isabella la olita, unde am gresit, cum am reusit cu nepotii sa faca la olita de la 9 luni, iar cu propria ploada nu reusesc. N-am gasit nici un raspuns la intrebarile mele. Asa ca... mai incerc sa vad.

Acum sa ma laud, azi am reusit o mare performanta. Am culcat-o la prinz, fara sa mai suga. A mai ramas dimineata cind se trezeste si seara la culcare. Dar urla rau de tot, pina i-am spus frumusel ca nu papa tita si sa faca nani cu mami. S-a conformat. Deci am trei mari lucruri de facut: unul - sa incepem incet intarcarea, doi - sa trecem sa facem kk la olita iar trei... asta mai tirziu... sa dispara si suzeta din care trage cu putere cind face nani.

Gata, c-am vorbit suficient.

Uitam sa zic, imi pare tare rau pentru Basescu, nu cunosc amanunte, dar era singurul presedinte simpatic si poate ar fi facut ceva pentru tara. Lamuriti-ma cine-i Mircea si cine-i posibil candidat in locul lui Basescu.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume, Lara! Felicitari si refacere rapida, Sim!

A venit primavaraaaaa!!! Sint 15 grade! Am dus-o pe Tudora pe jos la gradinita, prin parc, si am venit la fel. Doamne, ce bine e la soare! Si am vazut ca temperaturile cresc, in weekend vor fi peste 20 de grade. Sper ca nu ajungem prea repede sa ne plingem de caldura. Ca a mai fost acum doi ani asa, pina la inceputul lui mai ne plingeam de zapada si de ger, si la sfirsitul lui mai ne plingeam de caldura, a venit direct vara in anul acela! De atunci spunem ca aici primavara e doar martea dupa-amiaza!

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Examen... nici eu nu am excelat la cel de ieri, desi imi pare rau, ca putea sa fie mai bine. Nici o intrebare nu a fost dintr-un loc al materiei necitit, multe dintre ele le-am facut din prima, la altele am oscilat un pic, dar au fost si unele, la care nu am raspuns corect pentru ca, desi imi aduceam perfect aminte materia, le-am cam zapacit in cap: confuzie intre termeni, intre sensul cuvintelor in franceza diferit de cel din romaneste etc. Dar proportia facuta e peste 70% si cum pina acum am note peste 8, nu ma stresez deloc. Notele finale le voi avea cam in doua saptamini.
Deci, sint in vacanta!!! Si e si primavara!!! Pina pe 7 mai voi huzuri, ca dupa aceea ma asteapta din nou doua luni grele, ca e sesiune scurta si intensiva. Ma duc sa citesc ce ati mai scris si sa ma delectez cu poze. Va pup!

Mergi la inceput