Copiluti de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 30
Cornelia spune:
Si acum pe scurt despre noi:
Eu sunt inca la birou. Pe 30 lucrez.
Aseara, l-am gasit pe Stefan dormind si bolnavior
. Toata noaptea a facut febra. Azi, l-a tinut mama in continuare cu antitermice si cand nu are febra e vioi si pus pe sotii, in rest bleg si somnolent.
Are nasul infundat, in rest nici un alt simptom. Ma gandesc la vreo boala a copilariei, ca eu am reusit performanta sa nu ii fac inca ROR-ul
.
Sau s-o fi imbolnavit de dorul meu, ca azi noapte tare m-a mai tinut de vorba, daca nu m-a vazut deloc ieri. Tare scump era. Ardea tot si imi cerea diverse: Mami mi-e sete? Ai inteles??? Mami, vreau in brate! Ai inteles? I-am pus supozitor si m-a intrebat ce i-am pus la fund
.
Acum am fugit la el! Intai trebuie sa imi recuperez fata de pe la rude
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nelia spune:
Tdi, iti dai seama ca faci cum crezi ca e mai bine, dar eu zic ca e bine sa investighezi un pic mai amanuntit problema inainte de a recurge la medicamentul respectiv. Pediatrul ti l-a dat pentru ce diagnostic? Care a fost parerea lui? Ce are copilul? Si eu am fost tentata de multe ori sa-i dau Agatei un calmant, macar ca sa doarma, pentru ca nici lipsa de somn nu poate fi benefica. Citeodata imi venea sa o agat intr-o plasa, sa o pun intr-un cui si sa pot sa stau si macar 10 minute linistita. La ideea calmantelor am renuntat de mult, dar de agatat intr-un cui inca imi mai vine.
Ma gindesc cu groaza la cel care vine, daca va fi un pui linistit ca Tudora, apoi tot sa cresti copii, nu zic ca nu are si asta niste crizute in fundicul ei, dar macar doarme suficient si nu se catara chiar asa, peste tot, sa-mi stea inima cind o vad. Dar daca iese un alt zgubilitic si zalud ca cea mare... cred ca la anu' pe vremea asta nu mai aveti cu cine sta de vorba, ca voi fi printr-un sanatoriu pe undeva, sa ma refac cu capul. Nici nu stiu ce sa-ti doresc, poate o gradinita te-ar ajuta un pic si sa mai faci si tu altceva ziua!?! Sau niste activitati... Agata s-a mai linistit datorita acestor activitati si gradinitei, sau poate m-am mai linistit eu, ca mai freca si ridichea altora... Dar sa stii ca sint destepti!
Pe cit de energici sint fizic, sa stii ca si mintea le este la fel de energica. Ai sa vezi si te vei bucura ca e asa si nu altfel!
Hai, ca m-am intins, dar te inteleg atit de bine!!! Numai eu eu stiu prin ce am trecut (si mai trec inca) cu Agata, ca asa nu ma crede nimeni, cine o vede numai cuvinte de lauda are la adresa ei.
Cornelia, ce haios e puiul tau! Oare cind o aud si eu pe Tudora vorbind asa... Cred ca e o viroza (de primavara i se spune aici!
)... In mod normal, fara complicatii, in trei zile ar trebui sa nu mai aiba nimic, poate cel mult un nas curgator. Si daca ieri a avut febra, in seara asta ar trebui sa fie mai bine. Sanatate multa!
Eu am facut astazi treaba de m-am rupt. Am facut o supa de pui cu legume si galuste de gris pentru fete si o ciorba alba de pastai pentru noi si am spalat si intins niste rufe. Si ar mai fi atitea de facut, dar nu am nici un chef! Ah, si am facut si o prajitura, Pinguin ii spun eu, si acum bag in mine ca sparta.
Am reusit sa mai pun niste www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">poze de duminica (desi le arata ca fiind de simbata, uit mereu sa setez data din aparat), foarte greu merge dropshots-ul, de fapt si DC-ul merge la fel de greu.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
bolgiumiki spune:
La multi ani Delia,sa cresti mare si frumoasa!!Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate,o viata frumoasa plina de impliniri.
Loreen-sa iti creasca fetita mare si sa te bucuri de realizarile ei.
Fran-multumim de urare!
Chiar daca nu o sa am timp sa scriu prea mult o sa intru zilnic sa le urez La multi ani tuturor sarbatoritilor nostri care au ajuns la uriasa varsta de doi anisori.Avem niste puiuti uriasi si suntem foarte mandrii de ei,nu-i asa?
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Delia copil frumos si destept si super plin de viata. Sa ramai tot asa si sa aduci parintilor tai bucurii nenumarate. Felicitari mamico pentru copii reusiti pe care ii ai.
tamar spune:
LA MULTI ANI, DELIA!! 
Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai o viata plina de bucurii! Sper ca ai avut o petrecere frumoasa si ti-au placut cadourile ![]()
Loreen, sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele mereu!
mynicegirl spune:

La multi ani Andreea!

Tot ce iti doresti sa se indeplineasca si sa fi foarte fericita si multumita!Petrecere frumoasa!