Copiluti de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ralwka ce perluta ai tu in ograda mai? E teribila Iulia ta la cat vorbeste, dar mai ales ce spune

Gabitza si Androix va felicit pustimea pentru tandreturile telefonice, eu inca n-am experimentat asta, dar simt deja cum ma trec emotiile. Bravo Andrei, bravo Filip!

Ioana imi place ca desi nu stai bine cu timpul gasesti sa spui fiecareia dintre noi cate ceva frumos, se vede ca esti tocilara de drept sau blonda de la drept ca ai o memorie fantastica. Chevrolet aveo vrem sa achizitionam, sa dea domnu cat mai repede ca deja ma mananca palmele. Sa va bucurati de cuibusorul vostru cu toate achizitiile!
N-am inteles de ce nu aveti centrala aici?

Moama, acum imi dau seama ca Laura a intrat in linie dreapta cu ziua Deliei...sase, cinci, patru, trei, doi, unu...am un gol in stomac.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor imi vine sa plang de suparare si de nervi. am venit de pe drumuri. dr de la elias ne-a tratat cu curul ca sa nu zic mai rau. nu mi-a zis nimic ca analiza de sange indica anemie la bb. pediatra o suspecteaza de talasemie desi nu are cum sa fie. nu mai stiu ce sa fac. incerc sa dau de dr stanciu de la budimex. imi vine sa plec din tara asta...

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Daca tot am apucat-o pe drumul policlinicilor, aseara mi-am facut curaj si mi-am facut si radiografia la plamani.Rezultatul e destul de incurajatorbronsita acuta.Nici nu stiu de ce ma mir ca doara tusesc ca un magar.Asa ca de luni trebe sa ma prezint cu poza in mana la doctorita de familie si parca vad ca ma indoapa de antibiotice.
Pot sa iau antibiotice daca tin cura sau sa renunt la antibioticeca la cura n-as renunta?

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Sim, felicitari pentru Lara. Sa fie mancacioasa si sanatoasa!

Ralwca, tare faza cu gatu-mtii! Am ras cu lacrimi inchipuindu-l pe Pifos cum ar zice!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sim, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Raluca bestiala Iulia

Mergi la inceput

Sim sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de fericire si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Neata!

Eli-referitor la dieta, tocmai asta spuneam ca nici cand am fost cu 11 kg mai grasa decat acum (si am fost, crede-ma) nu am tinut nici o cura de slabire. Eu am si o problema cu zaharul in sange, daca nu mananc incep sa tremur si mi se face rau. Eu am slabit in urma unui tratament homeopat facut pentru dereglarile de ciclu, ca eram dereglata rau. La cateva luni dupa ce l-am terminat am inceput sa slabesc si ma speriasem rau, pentru ca si uitasem ca l-am facut si sincera sa fiu mereu am fost sceptica legat de tratamentul respectiv. Dar acum sunt convinsa ca de la el si ca probabil ingrasarile mele aveau si un substrat hormonal, pentru ca in urma lui si ciclu mi s-a reglat cat de cat.

mygirl-sa inteleg ca in poze era camera Alexandrei? Eu am crezut ca este vreun loc de joaca, atat de ca lumea mi s-a parut ca era.

mynicegirl-felicitari pentru chilotei. Noi si la asta suntem la distanta mare de voi, dar se pare ca totusi suntem in rand cu multi copii de aici.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A picat Basescu!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu, simona- si putere sa va luptati cu sistemul medical din Romania.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput