Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (52)
Raspunsuri - Pagina 5
anamea spune:
Uraaaaaaaaaaa, tocmai a facut si Ana doi-trei pasi singurica; dupa ce l-a vazut pe Celestin
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Si eu tot pe Basescu il vreau presedinte! Si pe Macovei inapoi la Justitie!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
Si eu pe tine mai des pe forum, auzi!!!
carminabulina spune:
Bravooo Celestin!!! La cat mai multi pasi si cat mai siguri.
Cand am deschis pagina si am vazut raalucutza mi-am zis, oops am gresit topicul
. Ma bucur ca ai revenit
.
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by arleena
http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=465055373&size=o
DEMENTIAL. IMI PLACE NICINU MAI VREAU ALTUL.

ARLEENA.
LYLY809 spune:
Noi am fost azi-noapte cu Alec la spitalul Bagdasar-Arseni, caci, dupa ce a adormit, s-a trezit plangand si a vomat. Credeam ca-i de la lovitura de ieri, de la cap. I-am facut radiografie si nu are nimic, din fericire... M-am dus deoarece Alec nu a vomat decat de vreo 2 ori cand era mic-mic de tot, si mi s-a parut curios de tot.
Acum doarme profund, caci azi-noapte s-a culcat pe la 2.30-3.00![]()
Ieri mi s-a smuls din brate si a cazut, lovindu-se cu ceafa de podea in tinp ce eu scriam aici un mesaj. Azi-noapte am jurat ca nu ma mai ating de laptop. Am trecut prin clipe de cosmar. M-am gandit la tot ce putea fi mai rau.
Raalucutza, bine ai revenit.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by arleenadoroti rocks
!!!
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Nu mam prins de ce rizi[icon cu mine scarpininduma la ceafa].
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Carmina, tot uit.
Eu am carnet de ceva ani, da nu prea cu sofatu, asa cu sotu alaturi si cu dumnezei pina acasa.
Acum de 2zile al meu pleca mult mai dimineata si cu masina vin io(1ora), si sa nuti spun cum imi tremurau miinile.Si iaca dimineata il urc pe tatsu(cum ar fi socrumiu) la volan, zic sa conduca el, ca am ora de engleza si imi ese vriun nebun in fata si noi putea lega nici doua cuvinte, pai sati spun ca el mergea la viteza a treia cu 70 la ora, masina ragea, eu imi venea sal arunc pe fereastra, dar taceam, am ajuns la servici si miam sunat sotul si iam spus ca taicasu nu se mai urca in viata lui la volan la masina noastra.Si ca eu sunt mai buna in sofat de 1000 de ori.Lasa ca te dai tu cu roata ceea si cu gramada aia de fer, ca nui mai desteapta ea ca tine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Bine ai revenit Ralucutza cu tot cu Celestin, felicitari pentru mers.
Mai io credeam co sa te tina mai putin supararea, cum te stiam vesela, dar imi pare bine ca mai tirziu da tot ai revenit, si vrem si poze de la luna a 4-a incoace, si vrem sa stim ce zice Celestinu(fosta Celestina
), si vrem sa stim ce maninca si tot tot tot.Si daca nu ne povestesti venim la tine si iti dam bataita.
Si io personal vreau sa stiu cum de arati asa de bine?
Mai in scurt astept un mesaj maaaaaaaaaare.
am Celestinul si mamica lui.
P.S. vezi ca nimeni nu tia luat culoarea
, o pastram pentru tine.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
Steluta spune:
Amiss, multumim pt articolele de pe blog...
Carmen, multa sanatate lui Mihnea!! Uff, uff, ce sa pateasca si el... Mult succes la orele de sofat. Eu am carnet de vreo 2 ani, insa nu am curajul sa conduc cu masina actuala. E mai "speciala" sa zic asa, si doar Tati ii da de cap
. In curand ne vom cumpara una noua si trebuie sa ma apuc de sofat...
Catalina, bine ai venit in livada noastra!! Te vom trece in listuta... Putintica rabdare sa ma reorganizez.
Am vazut si pozele
. Eu zic ca Ana seamana cu tine... Am dreptate???
A.C., foarte frumos ati petrecut voi la Torino... Si ce magnolii frumoase in parc!!
Se pare ca fiica-mea nu e singura care isi testeaza dintisorii pe umarul lui mami...
Si tot asa eu sunt singura muscata. La Tati nu ne place
.
Daryana, felicitari pentru mama. Multa sanatate lui David![ pup]
Miti distractie placuta la nunta!!!
Lacra ne bucuram ca ai scapat de examene... Iti tinem pumnii pentru rezultate bune! Cine mai e Luca asta, domnule?? Cand am plecat urma o diferenta enorma fata de cel de-al treilea clasat...
Multumesc pentru pontul cu bretelele... Si eu cautam pentru Andrada asa ceva la o pereche de raiati. Ufff, acum am citit despre Alex. Ce faza naspa cu cazutul. Bine ca nu i-a iesit nimic la radiografie. Trebuie sa fim cu ochii in 14...
Ralucis, multa sanatate Ilincutei! Si sa fii o nasica cat mai frumoasa!

Roxana, felicitari pentru dintzos!!
Ai vazut ce surprize iti pregatea Catalin!!!
Wapi, bine ai revenit in livada
!!! Nu stiu ce sa zic nici de vaccinuri, si nici despre motz....
Arleena, eu sunt de acord cu ultima varianta postata pentru tricou!!
Raalucutza, bine ai revenit printre cirese!!! Ce mai face Celestin?? Uau ce sprint are la picioruse!!! 
Sa nu va suparati ca am scris ditamai mesajul. Dar am avut un capitol intreg de citit din urma...
am intreaga livada...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)

doroti rocks
!!!