***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by musete

Hello burtci,

Spuneti-mi va rog, voi reusiti sa dormiti numai pe partea stanga, asa cum scrie la carte, pentru a se oxigeneaza bebelusul mai bine???? Dupa ce ca am niste insomnii teribile, mai stau si stresata sa nu cumva sa ma mut pe partea dreapta??/aH, SI INCA CEVA , BEBELINA MEA SUGHITE IN FIECARE ZI! E bine? La voi ,cum e??
In rest fetelor, eu sunt dipserta,... Pana saptamana viitoare , cand ma duc la echo morfofetrala , innebunesc...
P.S. Voi la cate spat. ati facut ce-a de-a doua echo morfofetal?

Pupici,
Musete 30+

Eu sa stii ca dorm si pe stg si pe dreapta ca amortesc sa sta numai pe o parte numai ca ma schimb foarte des de pe o parte pe alta!ma dor parca toate oasele si de aceea ma si trezesc de multe ori!
Si pitikul meu sughite destul de des si tare ma mai amuz!Dar cand o iesi si o sughita nu cred ca o s ma mai amuz asa!
Iar eco morfo ultima am facut-o la 32 sapt!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Nu stiu, DidiAlex...Cred ca imi facusem o imagine (ideala? romantica?) despre cum trebuie sa se intample: doare si impingi, si iar impingi...si icnesti...si sotul ma tine de mana...si e emotionat...si eu imping...si iese capul...si...pe urma ne pune bebe in brate...si ne dau lacrimile de fericire...

Ceva ca in filmul ala cu epidurala...

Asa, in 30 de minute m-am dus, m-au taiat pe burta, l-au extras pe bebel...si gata! Cred ca nici n-apuc sa ma emotionez

Dar intr-adevar, daca e conditie medicala, n-ai ce sa-i faci.
Eu inca mai sper (dar din ce am inteles eu, peste 4 kg, aici astia nu concep sa impingi...habar n-am..)

Eimotto, mi-a zis ca fructele au prea mult zahar...Ca numai de la zahar a facut bebe asa un abdomen Sa stii ca am innebunit cu unghiile. Imi taiam tocmai cand am citit ultimul mesaj de la tine, de am paralizat cu unghiera in mana...Acu' am 3 taiate la o mana , sotul meu chiar s-a oripilat de noua moda...si si-a mai notat o superstitie la Caietul lui de insemnari despre romanca de nevasta-sa (cica le publica )

[b]Chiqui, Ella_74, Kay, Ancamari, Lilky, Eimotto[/b] - va multumesc si voua pentru urari

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Multumesc mult burtci pentru lamuriri.
Hai, ca va strezez iar...deh, hormonii...
Sunt disperata fetelor in leg. cu dimensiunile bebelinei mele. La cate analize am facut, cat de greu am obtinut aceasta sarcina, numai grijile astea nu le aveam. V-am mai scris, caputul bebelinei mele este mai micut cu o saptam. decat normal, iar femurul este mai lung. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna aceasta neconcordanta intre dimensiuni . Voi ce stiti ??? Este grav??????
Pupici, Musete 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

La Multi Ani, Elteka! Iti doresc o nastere cat mai usoara si mult laptic pentru bebic! Nu mai fi suparata, ca bebe e foarte bine!

Liviana, sper sa decurga fara probleme operatia mamei tale si sa se faca bine cat mai repede!

kid, bine ai venit printre noi!

eimotto, multumim pentru poveste!

ralucami, imi pare rau pentru vestile proaste! Bebelina sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede!

Cristalina, nastere usoara!

Valentina 37+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor vasi ma bucur mult ca nu m-ati uitat.Noi suntem bine,cam plictisita ca stau acasa si nu mai schimb o vorba cu voi.
ELTEKAsa fii fericita alaturi de sotul tau si de bebelinul care il vei avea
Mica, am inteles ca medicul tau pediatru va fi Dr. Taropa?Si eu tot la ea as dori sa merg(zilele trecute am primit nr. de tel al dr.si al asisitentei si am zis sa sun si eu ca am auzit numai lucruri bune despre ea.
Am pregatit camera lui bebe(adica patutul in camera noastra.Sifonierul cu haine bebe, primite bineinteles,spalate si calcate.

Paula37+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eimotto, sa inteleg ca totusi nu esti asa stresata!Chiar daca unele lucruri ti se par noi!
Cum te descurci?Au fost lucruri de care ai avut nevoie in spital in mod expres?Si poate noi nu le stim inca?
Cum doarme?La cat tp se trezeste?
Mie mi-e asa o teama cu imbracatul, cu facutul baii....daca nu stiu ce sa fac?
O am pe sora mea, pe mama dar as vrea sa stiu si sa le fac eu de la inceput!

Scuze daca ti-am pus prea multe intrebari!Dar am emotii mari!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

ELTEKA, LA MULTI ANI, sa ai parte te o nastere usoara(nu mai conteaza prin ce metoda, important e sa fie bb sanatos si mancacios)
cristalina, nastere usoara si tie, desi probabil pana la ora asta lucrurile s-au rezolvat deja.

Andrada, foarte frumoase lucrusoarele lui Antonio, se pare ca au primit marfa la Cora(saptamana trecuta nu le aveau).Ma bucur ca ai renuntat la superstitii.O sa vezi ca bebe o sa vina mai repede acum ca are hainute asa dragute.

la toata lumea!

Lavinia, 31+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Astazi am programare la epilat, poate ma apuca, contractiile pe masa(DOAMNE FERESTE.)Maine facem38 de saptamani.
Fetelor ma bucur pentru toate ca sunteti bine, si va doresc tot binele din lume si nasteri usoare.

Paula37+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Alyna24, nu te stresa, o sa inveti cum se ingrijeste/creste copilul f repede. Totusi nu uita ca primul ABC il poti obtine de la maternitate, deci incearca sa "prinzi" cat mai multe din "practica" asistentelor/neonatologilor si ulterior sa nu te sfiesti sa le aplici.
Elteka, te compatimesc, saraca de tine, mult te mai supara japonezii astia. Cred ca e f neplacut sa te streseze din cauza unor aspecte considerate in Ro f normale. Incearca sa nu le pui la suflet si in nici un caz sa nu renunti la fructe.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 33s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

eimotto draguta, am citit ce ai scris si am observat ceva...ai uitat sa iti modifici semnatura!
Cat priveste bagajul de spital, m-am confruntat cu lista facuta de noi si inca nu mi-am pus pampers si incarcatorul de telefon. In rest, sunt toate! Mai putin reviste, ca din cate am inteles la operatia cu cezariana nu e indicat sa iti fortezi ochii cu cititul! cel putin vara mea care a nascut acum de curand voia sa citeasca ceva, si a oprit-o imediat asistenta!
De dormit, eu dorm cand pe stanga, cand pe dreapta, cand pe spate...ianinte de sarcina cel mai mult dormeam pe spate...acum ma intorc pe toate partile in incercarea de a mai scapa de senzatia nasoala de la arsuri....

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput