***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

cristalina,

frumoasa poveste...

am aceeasi teama ca si tine de anestezia generala, imi inchipui ca n-o sa ma mai trezesc; plus care are si efecte mai rele decat rahia sau epidurala.

37+

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali sunt ok acum. Cred ca senzatia de voma a inlocuit arsurile la mine .

andrada si alyna nu v-ati intors de la dr???

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica explicatia lui sobi ii mai mult decat as fi putut eu sa-ti explic(despre facturi si plata), la noi sotul o citit si o rascitit contractul, daca lui i s-o parut ok nu mi-am mai batut capul.i-mi pare rau ca nu te-am putut ajuta.

iar despre senzatie de voma si eu am , destul de des, mai beau apa cu lamaie.

La multi ani gravidutelor Miniuta si Arthurana!!(scuze de intarziere)

chris suntem alaturi de tine si micuta Daphnee. sa treceti cu bine si repede peste toate.multa sanatate.

eimotto bine ai revenit.multa sanatate tie si puiutului tau.

31+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Monicoasaeu voi naste cu dl. dr. Parvu, la Elias. Tu cand ai termenul? Caci cine stie, poate ne intalnim acolo.

eu, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

BUNA FETELOR!DESI DE OBICEI MA INCEARCA UN SENTIMENT DE FRICA CRUNTA CAND MA GAVDESC LA MOMENTUL NASTERII AZI MA SIMT MAI CURAJOASA.NU M-AM MAI GANDIT NICI LA PARALIZII TEMPORALE NICI LA MOASA CARE O SA-SI INFIGA COATELE IN STOMACUL MEU.
IN PLUS POVESTEA CRISTALINEI MI-A UMPLUT SUFLETUL DE EMOTII!
MULTUMESC CA EXISTATI!
MAINE SCHIMBAM SI NOI SAPTAMANA()36 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am ajuns si eu acasa... cam de 1 ora... Doamne cat am mai umblat azi.... Si cat a incercat sotul sa ma trimita acasa... sa ma odihnesc... NU a avut sanse!!!

Sa incep cu ECOGRAFIA...

Totul este In limitele normalului... Ma rog... NORMALUL LUI ... Ca deh... daca ma-sa are fundul mare si picioarele scurte trebuia si el sa fie SPECIAL nu???

Asadar, in afara de CIRCUMFERINTA ABDOMINALA care arata ca de 36 de sapt... toate sunt putin in avans fata de varsta lui... La CAP in schimb chiar exagereaza si arata ca de 38 de sapt... De ce zic asta??? Pentru ca are CIRCUMFERINTA CRANIANA: 33,5 cm... Adik... cat este o galetusa de FINETTI de Ikg in partea ei inferioara ... Si mai are de stat vreo 2-3 sapt. acolo... Capatzanos rau... Diametrul Bi paritetal BPD-ul este de 9,2 cm...

Talpa iarasi o are maaaare... 7 cm Cica sa-i iau botosei ca pentru 3 luni... nu din aia de nou-nascut

Ca greutate este BINE.... Ca nu e OBEZ!!!Are silueta... Are doar 2.800 GRAME!

Ce sa va mai zic??? Placenta acum e OK... desi are microcalcificari si lacuri sangvine... copilul e bine deci nu mai are importanta...indici pe cerebralele medii sunt OK...

Doar ca nervosul (asa i-a zis DOCTORITA... ca deh... avea 169 batai/minut) meu baiat a stat mereu cu BOTUL PUS...foarte imbufnat... Chiar il "intreba" doctorita : "Mai, ce te-a suparat asa??? La cine ai pus tu boticul asta???" Statea nemiscat si cu BOTUL PUS... Mai dadea din cand in cand din picioare... si din maini... dar in rest statea cu barbia sprijinit pe o mana ... si IMBUFNAT a stat tot timpul!!!

Dupa eco....am fost sa-l duc pe sort la serviciu...si eu am plecat cu masina la cumparaturi...

Am luat si ceva pt. ANTONIO... ca e baiat mare...si trebuie sa fie FRUMOS cand iese din maternitate...

ALYNA24... ce e cu tine??? Ne tii in suspans???

Andrada 36+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andradap ,ma bucur ca bebe e bine mersi acolo chiar daca era bosumflat.Peste o saptamana sper sa ma laud si eu cu vesti bune!
Fetelor, stabilim si noi o intalnire la Kidex ? Ca pe urma nu iesim noi prea curand din casa.Eu nu v-am cunoscut personal si mi-ar face placere!
35s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrada, sper ca acum chiar stai linistita macar 2 sapt cat sa mai puna Antonio niste carnita pe el si afara e inca frig. Bine ca nu sunt alte probleme si uite ca tu inca poti sa conduci, inseamna ca esti in stare perfecta. Pe mine ma dor toate alea, ma iau si contractiile in masina ca pasager. Are puls destul de mare Antonio, poate nu i-a placut lui ceva.
Cristalina, minunat ai povestit, te asteptam si cu urmatorul episod la timpul lui!
Ella, multumesc pt precizarile de mai devreme. Tare m-as duce duminica pana la Ikea. Stie cineva, s-a mai potolit invazia de lume?

Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Cristalina,superba povestea ta,m-am emtionat rau fiindca imi aduc aminte de mine acum 3 ani si aproape 3 luni.Sa-ti traiasca cretulina frumoasa si sa ai parte de o alta minune!

Tot asa multumesc si eu lui Dumnezeu cu fiecare clipa in care Iris ma strange in brate cu manutele ei mici si imi spune "mami te iubesc","mami mirosi a iubire","mami esti fericita?","mami sunt fericita ca te am pe tine" etc etc
Si ma gandesc ca Dumnezeu va fi la fel de darnic cu mine si de data asta!
Andrada,cred ca era tare scump baietelul tau bosumflat.Lasa ca se face el mare si gate de iesit.Ce a zis ,mai sta acolo?!!!

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna fetelor,
M-am intors de la doctor.Din pacate se pare ca voi face cezariana, pe 29 aprilie, aste daca nu intervine ceva pe parcurs.Mi-a spus ca micuta e mare si ar trebui scoasa cu forcepsul si acum are cam 3,5 kg.Si mai am si tensiunea asta, desi acum am avut 13 cu 8, a scazut, dar iau medicamente...Ce sa zic, colul desi e scurt e inca inchis, cica sa stau in continuare in pat si sa-mi iau pastilele...Voi ce parere aveti?

Liliana 37fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput