Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

piciorus gipsat sa se faca repede bine

Miki cum mai este Alex?

fetelor sa stit ca monica chiar are nevoie de o cura, e chiar cazul doar ca una de ingrasare

try la multi ani multa sanatate si toate visele sa ti se implineasca

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miki, lui Alex.Sper ca azi e bine!
Frumoase poze!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, La multi ani! sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti...se vede ca-sla mesajul anterior am uitat sa-ti urez!...dar asa cum te-am uitat eu pe tine sa te uite si ghinioanele...
paxelina...tu vorbesti nici nu se vede ca ai nascut acum o luna...pai eu dupa o luna de la nastere aveam cel putin vreo 85 de kg

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si la fel e puternica ca pana acum sa-ti cresti copilasii

Miki esti o scumpa!am bataie la poponetul lui bebe2 daca nu ia ochii lui mami

fug sa vad pozele de la intalnire,poate o vad si pe Monica caci am tot batut eu toba sa puna poze dar nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

sanatate multa lui Mihaita si Dianei!poate nu e decat o luxatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pupicei bits

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Suntem pe aici, reusesc sa citesc ce scrieti seara, poze mai am de vazut. Azi este urat afara, poate reusesc sa pun pozele din ultima luna si linkurile pe forum. Cu greu prind laptopul de cand este sotul aici.
Ma bucur mult ca va intalniti si am vazut ca si vremea a fost tare frumoasa, cand am citit de intalnire m-au napadit amintirile. Dar din pacate pe Monica nici eu nu am cunoscut-o personal dar nu-i nimic o sa vina vremea, poate facem o intalnire cu mamicile in septembrie cand venim si noi in tara. Am ramas uimita cat de inalta esti. Pai eu sunt mai mica de inaltime decat Ioana, asa ca mi se pare normal ca Ruxi este asa de inalta comparativ cu Ana, zestrea genetica .
M-am tot uitat printre pozele puse de Ioana si Alexa si n-am vazut-o pe Miki, bine ca ai pus poze. Ai o burtica tare frumoasa, nu-i asa ca-i mai mare ca prima data? Iar lui Alexander i-a crescut parul si seamana din ce in ce mai mult cu mami , o frumusete de baiat.
Felis, am citit ca sunteti bolnaviori, sper sa va reveniti repede.
Andreea, nu mai zici nimic, ce-ti mai face urechea? Stii ma gandeam ca voi sigur veti rezolva cu micile certuri in algerea apartamentului si in curand veti locui intr-un apartament mare si spatios.
Ioana, avantajul cu durerile la ovulatie este ca stii cand sa te feresti , te intrebam pentru ca eu nu reusesc desi am incercat sa fiu atenta, asta este n-am senzori buni. Tot te vaiti ca te-ai ingrasat, inveti si esti stresata si mananci mai mult? Daca asa este nu te apuca de cura pana nu scapi de examen si oricum ai forme apetisante nu vad de ce iti faci griji.
Ochi verzi, sa semnati cizmulita ca poate luni scapati de ea . Bafta la control!
Alexa, chiar ca Felis a selectat o poza de pus in rama.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andra cu mult mult drag te pupam virtual, te strangem in brate si-ti uram toate zilele frumose la tine in casa, copiii sanatosi, destepti si frumosi ca parintii lor.Intelegerea deplina sa vina si sa aduca fericire unei mame si sotie care merita din plin. sotului pentru inspiratie..uite asa ne dam seama ca nu sunt chiar nesimtitori la suferintele noastre vis-a-vis de ei.(chiar daca n-ar recunoaste....)

Alex e mult mai bine, azi n-a facut deloc, dar nici n-a prea mancat, doar o felie de paine prajita cu br de vaci, si 2 banane.In schimb au inceput fitele, deci si-a revenit....

Felis...ce vremuri de sperante...uite ca toate s-au materializat, ai un pui frumos, vesel si destept.Asta e important si cu asta vei merge mai departe la fel de puternica.

Bits...si eu cam la fel am zis..macar sa-mi semene un pic daca fetita nu e.Si asta pentru ca-mi plac mie ochii verzi.Cat despre mine, va multumesc de aprecieri, eu ma vaz MARE si atat.
Fug la nani, ca tati iar a sarit peste siesta impreuna in favoarea serviciului..desi se plange ca nu ma mai uit deloc la el in ultima vreme...pai cand? noaptea in somn?

Paste si Kuwait 07.

DEC 2006.

Miki,de baietel si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

fetelor!
Diana e mai bine, daca pot spune asa. De dimineata m-a "frecat" de mama focului, dar i-am facut pe plac.Ii era teama si sa se joace.Vroia doar sa stea pe canapea sau fotoliu, pe jos nici vorba (de regula sta tot pe covor). S-a uitat la filmul "Maria Mirabela" si apoi a vrut si "Veronica" (preferatul ei).Este asa atenta si stie o parte din fiecare cantecel. Nu o uit in fata televizorului, dar daca nu-i pun filmul nu ma inteleg cu ea.
Nu vroia sa paseasca, dar a venit nepotica pe la noi si n-ai treaba........Mai ca alerga. A spus ca n-o doare. Ma gandesc ca nu e prea rau din moment ce poate pasi. Astept cu nerabdare ziua de maine.
Pa! Pa!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, La multi ani, mamico, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Bravo taticului pentru initiativa.

V-am vazut pozele, Paxela, Monica, Onitza, sunteti niste frumoase, de copii nu mai zic nimic ca stiam ca-s grozavi cu totii!Noi am fost plecati din Bucuresti, i-am mai dus un pic pe ai mei sa zburde liberi si fara constrangeri in curte, sunt amandoi zob de oboseala in consecinta. Azi noapte , cred ca din cauza oboselii excesive, s-a foit Mihnea vreo 2 ore de pe o parte pe alta de m-a innebunit!

Miki, chiar ca arati super, si nu te mai alinta , ca nu esti asa de mare.Alexander, de unde cand era mic semana numai cu tati, acum se indreapta vertiginos spre trasaturile tale, sa stii. Bine ca ati scapat de durerile de burtica. Imi place de voi ca va plimbati mereu, va admir tare mult pentru asta.

Ochi verzi, sper sa scapati repede de ghips, cred ca e tare neplacut...

Felis, ce a crescut Mihaita. Cred ca esti tare fericita cand vezi cate progrese a facut!

Saptamana viitoare suntem si noi acasa, poate ne mai vedem pe undeva.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput