Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 3
flori76 spune:
Dana,ca intodeauna...despre Iris nu se poate vorbi decat la superlativ
,iar masa de Pasti este absolut superba.O sa-mi iau "notite" ca eu sunt efectiv antitalent la chestii de astea...
Flori
Noi
danette spune:
Multumesc fetelor pentru complimente.
ici
Fiica-mea e o scumpica cateodata... alteori este un monstruletz.
Azi dimineatza cand am schimbat-o de pijama, ma uitam la picioarele ei si nu-mi vine sa cred cum arata
. Are 16 vanatai pe 2 picioare. Daca as vedea la un alt copil asta, as zice ca primeste zilnic cate-o portie de bataie...
Andrea, felicitari Mariucai (si tie) pentru c-a scapat de pampers.
Eveline, felicitari pentru suzeta!
Noi nici de una nici de alta nu am scapat si nici nu cred ca se va intampla degraba.
Totusi, o mica evolutie ... mai nou adopta pozitia specifica cand face kk /pipi. Si spune in timp ce face...in 99% din cazuri.
Nu se mai ascunde. Si nu fuge cand trebuie s-o schimb.
andreap spune:
danette,nu e meritul meu ca am scapat de pampers...la cat de mult stau eu cu ea pe acasa
...oricum,mai avem si rateuri,mai ales la KK,dar in mare....suntem domnisoara.ref.la vanatai,Mariuca e plina pe picioare,cred ca daca o vezi,chemi protectia copilului
..e mai baietoasa fata mea,mai bine bate mingea decat sa plimbe un carut!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
SALUTARE!
Andreea, ma bucur ca ati scapat de pampers. FELICITARI! si un
Mariucai.
Evelina, bravo si voua! Ce bine-i ca fata ta a acceptat suzeta, ca atunci cand vrei nu mai e si..., dar Diana, care si-a supt degetul din burtica, are "suzeta" cu ea tot timpul. Am noroc, totusi, ca nu-l suge decat atunci cand adoarme.N-am ce sa-i fac! Se va dezvata cand mai creste.
Aseara am fost la mama si am tras o spaima de nu stiam ce sa mai fac 

Era cu Bianca, care a vazut la mama in geanta bomboane si i-a cerut. Normal ca a vrut si Diana. A mai mancat bomboane si alta data, dar aseara a ras cu bomboana in gura si i-a alunecat pe gat 

A inceput sa tuseasca, se inecase. Am sarit si am intors-o,i-am dat peste spate
, nu stiam ce sa-i mai fac.Dupa ce a tusit puternic, i-a venit din stomac ca o eructatie si i-a trecut.
Nu va puteti imagina prin ce-am trecut.
Vorba aceea, a mancat si alta data bomboane,dar...
Azi am intrebat-o daca mai vrea bomboane, iar ea saracuta, mi-a spus ca nu-i mai trebuie.
Bine ca nu a fost mai rau.
V-am povestit, pt ca simteam nevoia sa ma descarc.
http://community.webshots.com/user/tincadiana
ochi_verzi spune:
Azi, la scoala am avut Comisie Metodica despre "Drepturile copilului" si am facut cateva poze pe care le-am pus aici
onitza spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
Azi, la scoala am avut Comisie Metodica despre "Drepturile copilului" si am facut cateva poze pe care le-am pus aici
MIHAELA nu apar pozele in album, apare mesajul "This album has no photos shared"..
IERI la cresa, Paul NU A FACUT TOATA ZIUA PIPI , stand doar in chilotei, si la somnicul de pranz, nu mai puteam de bucurie!!! s-a scapat in schimb de 3 ori acasa
Cel mai tare ma bucur ca avem un program bine pus la punct: intrebam mereu educatoarea daca si cat a mancat; insa asa sa stiu pentru mine, acasa cand ajunge, il las o juma de ora sa se joace si il aduc la masa sa pape un fel de mancare, ori ciorbita ori felul II si chiar papa, tot cu o masinuta,adica pacalit, insa deschide singur gurita, iar daca nu ma grabesc imi ia lingura din mana si o duce la gura!
Apoi jucat si scos afara (cu pampers), acasica iar jucat, apoi baita, papa si nani, cam asta e programul nostru, adica a lui Paul.DANA
am primit mesajul pe mess, multam.Ce bine ca nu plange Iris cand ii pui pampers!! Paul se crizeaza , decat dupa baie accepta in rest e urgie cand punem pampers
MIHAELA bine ca nu s-a inecat rau Diana cu bobo!! ofof, te cred ca te-ai speriat si eu la fel as fi reactionat; cineva m-a invatat cum sa fac atunci cand mi se ineaca copilul: sa ridic cu mana, barbia copilului in sus si sa il bat pe spate bine, ca iese mai usor; in cazul Dianei, cred ca deja o inghitise, nu? bine ca a trecut!
Fetili ati vazut ca a fost Basescu suspendat din functie????
Paul s-a nascut pe 28 nov cand a fost ales

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
MIHAELA nu apar pozele in album, apare mesajul "This album has no photos shared"..as vrea sa te ajut dar nu stiu nici eu prea bine, oare nu le-ai facut publice?
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
M-am tot uitat, dar eu le vad.Ti-am spus si pe mes nu ma prea pricep.
Voi invata eu!
Sunt facute publice, sunt 4 de toate... Asta este!
Poate ma invata si pe mine cineva!
carmen spune:
Danatare imi plac pozele tale; am sa imi salvez cateva sa ma insipir la amenajatul gradinii; cat despre decorarea mesei.. e super; eu sunt antitalent la lucrurile astea, nu am nici inspiratie nici inclinatie, apreciez insa f mult.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
onitza spune:
PRIMUL KK LA OLITA!!!!!!!

S-a intamplat in seara asta, era in cada si am vazut ca se tine sa nu faca, il trecea mititelul si a fost prima data cand nu l-a "rabdat" inima sa faca in cada cu apa!
L-am pus pe Mihai sa aduca repede-repede olita si a inceput show-ul!! el incerca sa se ridice, eu il imbratisam pe olita...idee preluata de la Try (desi instinctul cred ca mi-ar fi dictat sa fac exact la fel
) parca ea a facut asa cu Alex, i-am vorbit foarte frumos, i-am zis ca e foarte bine daca face kk la olita ca acolo e bine sa faca, l-am pupat l-am mangaiat, ii vorbeam aproape de ureche, sa se linisteasca si A REUSIT!!!!
...am facut si poze cu primul kk-utza,
(normal ca nu le pun pe forum), dar l-am prins asa haios ca tinea de olita si era mandru de realizarea lui!!! stiu ca poate nu e cine stie ceea ce cititi, dar eu sunt tare mandra de el, e o realizare si mi-a umplut inima de bucurie; plus ca azi cand a venit de la cresa, nu a facut pipi deloc pe el, a facut o data la olita si tot asa, l-am laudat, am facut "bravo", am dus impreuna olita cu pipi la baie, am rasturnat pipi in wc, am tras apa, am spalat baiatul pe maini, olita si uite-asa si ritualul nostru a luat sfarsit! Nu ma asteptam sa faca kk la olita pe cuvant, parca simt ca visez!! dragutul de el!!!
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
PRIMUL KK LA OLITA!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
parca simt ca visez!! dragutul de el!!!![]()
Oanasi
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
BRAVO, PAUL!!!!!!!
ESTI BAIAT MARE! AI BUCURAT-O ENORM PE MAMI!
SI NOI NE BUCURAM!
IOANA, chiar e un lucru important!