Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

felicitari PUSSI

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

eu plec in delegatie, 2 zile nu mai pot intra pe aici, pana atunci sper sa mi se modereze mesajele de ieri si azi, ca sa vedeti si voi cand va scriu

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nrl, multumim..mai scrie 3 ca sa ai peste 10..

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

pussi, felicitari si sa-ti traiasca puiutii!
Ce muti veti fi!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

am reusit sa ma programez la gincologie abia pe 4 mai... cred ca o sa innebunesc pana acum...

Bufi - cred ca mai bine iei medicamente si tratezi problema decat sa stai cu infectia care ii poate face rau lu bebe. si oricum daca a zis doctorul ok

eu inca nu indraznesc sa bag nimik in gura pana ma duc la doctor. am fost acum 2 luni si mi-a dat acid folic de 1 m, voi de cate mg luati? e ok, nu? sa iau incontinuare?

in rest am inteles ca nu am voie feta, branza mucegaita, blue cheese, carpacio si alte carnuri crude... in rest nu stiu mare lucru

nu prea am pofte, adika nu mult mai multe decat inainte, pot sa suport, sa ma abtin.

la voi cand au inceput greutile?

si... cred ca am uitat ce mai voiam sa va intreb caci, cum va spuneam, memoria... lasa de dorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi felicitari dragutza!!!!

eu m-am pus sa fac ceva de papa. de abia astept pana maine la 17.30 cand mergem la eco, si tati de abia asteapta!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello fetele.
Pussi ma bucur mult de tot ca sunteti bine.Am vazut pe prima pagina ca la tine sunt trecuti 3 puiuti.
Eu sunt obosita moarta,azi am fost la o conferinta si m-am plictisit ingrozitor.
Am luat si eu trimitere de analize azi si vreau sa va intreb daca voi ati platit analizele de secretie?
Sheri nu merg pe 3 o sa merg pe mana dr.
Nu vrea nimeni programarea de pe 3 mai???????????//
Va pup

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Mi-am luat de la farmacie medicamentele si incep tratamentul pentru infectia urinara.

Pe de alta parte azi la eco dr nu a vazut prea bine embrionul.
ea zice ca am 5 saptamani si nu 6, cum spun eu...oricum nu asta ar fi problema si faptul ca nu a vazut embrionul, ca ar fi o schema de embrion...sper ca saptamana viitoare...

Daca as fi avut probleme mi-ar fi fost rau, as fi avut scurgeri...imi doresc asa de mult sa fiu bine si sa duc sarcina la bun sfarsit mai mult de orice altceva pe lumea asta.

Eu mi-am facut niste snitele ...aveam o pofta...si gata si cu masa pe ziua de azi

Bufi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bufi, stai linistita , si mie la 6 sapt mi-a zis ac am 4.5-5 sapt cel mult, iar peste 2 sapt cand am fost din nou la eco la 8 sapt a zis ac aveam 8 sapt !

ca tot vb de mancare eu mi-am facut un ghiveci cu ardei copti!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

bb_yasmi

dar s-a vazut embrionul? asta este of-ul meu acum...nu ar fi trebuit sa se vada bine?
dr spune ca a cresctut de saptamana trecuta, dar tot nu se vede bine...

o sa astept sa treaca saptamana asta...abia astept sa vina ziua de miercuri

Bufi6+

Mergi la inceput