Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna seara fetelor.
Imi pare rau ca astayi au fost numai vesti proaste.
BB cum a fost la echo?

Geany 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUFI pai mie nu mi-a zis asa ceva. Da asa ceva se zice numai in cazul cand ai o sarcina la risc. De exemplu, daca ai dureri sau sangerari se sfatuieste sa nu faci efort etc.....dar daca tu esti bine nu vad de ce.....sa fi vrut doar sa te puna in garda...??

Oare de ce nu intra BB? La voi e deja 21.....o fi obosita saraca. Hai BB!!!!

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bufieu sunt cu FARA EFORT, FARA SEX
BB cand intri la raport???
danasi tu esti in medical??

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

BB, de ce creezi suspana? Noi nu avem voie!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce liniste este aici! Unde sunteti?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+

Mergi la inceput

Azi nici pentru mine nu a fost o zi maxima.....m-am plictisit mult.....nu am iesit afara decat dimineata dar si atunci ca aveam treaba.....pe zi ce trece ma dispera din ce in ce mai mult faptul ca sunt balonata....sufar efectiv....si mananc fructa doar dimineata pentru a evita de a ma umfla, dar degeaba.Si azi am avut si durerea asta in partea dreapta unde am chistul.....acum sotul a plecat la fotbal si eu iar sunt singura si ma plictisesc.....nu stiu ce sa mai fac.....nu credeam c-o sa fie asa naspa sa stau acasa......vreau la munca

PUSSI cum te simti?

BUFI tu? Cum merge cu infectia?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bufi,poate vrea sa ia masuri de siguranta, de precautie. O fi din cauza infectiei urinare? de col ti-a zis ceva, ca la mine cand se scurta (cu Sebi am fost mai agitata, am mers pe teren in tara pana prin luna a 5a,etc), cum imi zicea sa "incetinesc" si sa respect anumite reguli, ca altfel imi da recomandarea de concediu,cerclaj si stat la pat (in caz contrar nu isi mai asuma nici o raspundere...). Daca in primele luni colul meu era mutin mai lung de 2 cm, spre sfarsitul sarcinii ajunsese la 4 cm!!(cand ar fi trebuit sa se scurteze...)
Miha, eu cred ca burtica nu mi-a crescut f. mult de la sarcina, in schimb burta este muult mai mare decat la Sebi datorita unui colacel de grasime "nesimtit" de mare!Cu Sebi de abia prin luna a 7a a inceput sa mi se cunoasca burtica prin haine- atunci a crescut extrem de rapid, a fost ca un boom

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

PUSSI da sunt in medical dar nu pentru ca ma simt rau...Cum eu sunt asistenta....astia de la munca nu au inteles ca sunt gravida si ma puneau sa fac lucruri care eu nu trebuiau sa le fac......e mai particulara situatia la mine.....sefii nu prea au agreat faptul cand au aflat ca sunt gravida......si asistenta sefa mi-a cam facut viata un calvar o saptamana....dar eu taceam si inghiteam ca-mi place sa muncesc, imi place ceea ce fac......dar pana cand au exagerat.....si asa m-am enervat si mi-am luat medical.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danasi eu sunt acasa singura pana vine tati ..dar nu ma plicti, stau pe net, citesc, tricotez...activitati de pensionara, dar ce sa fac , dr. mi-a zis pat..pat va fi! Si gatesc zilnic... si stau afara cu cainii..am 3! Cu greturile..le am, si ameteli..ce mai " is gravida in toata regula "

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi,la tine sarcina este deja considerata cu risc (obtinuta greu, plus gemelara).
Am mai vazut pe o pagina anterioara o graviduta cu gemeni, dar cred ca nu a fost observata (avea mai putin de 10 mesaje..)- Paulat (pag 11)- sarcina usoara si copilasi sanatosi

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput