Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 10

RGE spune:
RGE spune:
 PUSSI FELICITARI IUBITA SA-TI TRAIASCA PUIUTII SA FIE SANATOSI!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PENTRU TOATE MAMICILE..fetele eu am intrat sa va pup dulce..sa va urez somnic pufos, vise frumoase nu ca ale mele si noapte buna!!!!
ROXANA  13+
 13+

kikilina spune:
kikilina spune:
salut! stiu ca nu v-am mai scris de mult dar citesc in fiecare zi ce scrieti. in sfarsif maine ma duc sa-l vad pe bb. maine se implinesc 9 saptamani de la ultimul CM. spune-ti-mi si mie la ce ar trebui sa ma astpt va rog! va pup pe toate!

Laura Ioana spune:
Laura Ioana spune:
 Pup toate gravidoasele de aici, dar mai ales fetele dragi mie, de la aspirante Sarcini usoare sa aveti toate si sa va tineti copilasii sanatosi in brate
 Sarcini usoare sa aveti toate si sa va tineti copilasii sanatosi in brate
Acu vreau sa o cert pe Bibyloi ca nu a mai intrat pe la noi sa ne dea vestile bune despre ea! Mey Biby
 ca nu a mai intrat pe la noi sa ne dea vestile bune despre ea! Mey Biby sa nu intri tu la durerea...sa ne mai dai si noua sperante?! Gata, nu te mai cert, numai te pup si-ti urez sarcina usoara
 sa nu intri tu la durerea...sa ne mai dai si noua sperante?! Gata, nu te mai cert, numai te pup si-ti urez sarcina usoara

Poze Laura

adelapop spune:
adelapop spune:
 salutare fetelor
sunt si eu o mamica de piersicutza de 8 luni si jumatate si am intrat sa va spun ca s-a deschis un magazin cu haine de gravidutza tare cochete si de calitate in spatele liceului spiru haret (din piata maria rosetti ultima stradutza pe dreapta): pantaloni de in, fuste, fuste blugi, bluze cu talie joasa, cu snurulete , colanti, saloete de in ....etc.....fffff frumoase
daca vreti mai multe detalii intrebati-ma
eu am suferit tare mult ca in perioada cat am fost gravida erau doar doua magazine: unul cu haine scumpe si urate iar celallt cu haine putine si foarte scumpe 
asa ca daca v-am putut fi de folos nu pot decat sa ma bucur
va doresc sarcina si nastre usoara
va pup

anacami spune:
anacami spune:
 Bufi, multa sanatate! Imi pare rau ca am intervenit!
Probabil ca ti-a facut si o antibiograma si a considerat ca acest medicament va fi eficient.
In general, in primele 12 saptamani este bine de evitat orice medicament, pana si paracetamolul (evident, daca beneficiile pe care le aduc si pt. sanatate mamei contrabalanseaza orice risc).
Pe de alta parte, majoritatea medicilor sunt buni "prieteni" cu antibioticele- o sa vedeti asta si la copilasi, la cea mai mica crestere de temp. hop cu antibioticul.
Am avut si eu infectie urinara in sarcina trecuta, ce-i drept dupa 20-25 saptamani. pe baza antibiogramei, mi s-a dat eritromicina, am facut si o mica alergie (desi in general nu ma stiu alergica), dar a trecut repede. Doctorul mi-a spus ca infectiile urinare in sarcina sunt destul de frecvente, mai ales in ultimele luni, cand sarcina apasa pe diverse organe si blocheaza fluxul optim al acestora.
Ai grija si cu stomacul si infectiile vaginale, ca antibioticele pot distruge si flora din aceste parti.
Referitor la varsta sarcinii tale, in perioada 6-8 saptamani are loc o activitate intensa in formarea inimioarei beblusului tau  . Dupa aceste saptamani ar trebui sa i-o poti auzi sigur! Este posibil sa fi avut ovulatie mai tarzie, de aceea si varsta estimata de eco sa nu coincida cu cea data de U.M.
. Dupa aceste saptamani ar trebui sa i-o poti auzi sigur! Este posibil sa fi avut ovulatie mai tarzie, de aceea si varsta estimata de eco sa nu coincida cu cea data de U.M.
Multa sanatate,scuze inca o data pt. interventii, va doresc sarcini usoare pana la termen si bebelusi sanatosi!
Camelia, Sebastian  (26 mai 2004) si   bb2
(26 mai 2004) si   bb2  

danangie spune:
danangie spune:
 Buna seara,
PUSSI 

FELCITARI sa fiti sanatosi si sa fie toptul bine. Felicitari si taticului. Abia astept sa vad pozele.
 FELCITARI sa fiti sanatosi si sa fie toptul bine. Felicitari si taticului. Abia astept sa vad pozele. 

BUFI stai linistita ca e normal sa se vada doar sacul. Ti-o zice una care a trecut si super trecut prin tot stresul. Si tare rau imi pare. Eu am facut eco la fix 6 saptamani de la UM. Si nu s-a vazut decat sacul embrionar(da un ochi la mine la BEBICA). Am stat super stresata 2 saptamani. M-am gandit numai la sarcina oprita din evolutie....chestie care mi-a bagat-o in cap o doctorita care eu zic ca nu era doctorita. Dar cand aveam fix 8 saptamani de sarcina( chiar daca dupa ecograf as fi in 7 saptamani si nu in 8) s-a vazut un embrion activ...de 9,5 mm si cu activitate cardiaca. Deci mai mult ca sigur eu am ovulat tarziu si atunci e normal ca la eco sa nu se vada cine stie ce. Eu zic sa te linistesti. Atat timp cat nu ai sangerari,etc nu tre' sa te gandesti la prostii. Impuneti sa gandesti pozitiv si incearca sa-ti umpli timpul pana la viitoarea eco. Sau daca chiar nu mai rezisti psihic.....cand implinesti 8 saptamani du-te la urgente cum am facut eu.....joaca putin teatru ca te doare burta jos si spatele si trebuie neaparat sa-ti faca eco si asa vei afla ce si cum. Eu Duminica asta am aflat ca bb e bine . Ieri am refacut eco ca eram programata si bb a crescut cu 2,5 mm. Hai stai lnistita. Si inca ceva: nu compara niciodata eco tau cu alte eco-uri pentru ca nu suntem deloc la fel. Fiecare isi poarte gravidantza in mod diferit. 
Cat despre  infectie......eu daca am sa mai iau infectia urinara..........pentru ca eu am avut acum vreo 10 zile.......nu voi lua antibiotice. Cum zicea si ANCA medicii sunt foarte buni prieteni cu antibioticele. Eu mi-am facut incontinuu spalaturi cu ceai de musetel. Un tratament foarte efecient. Si intr-una de zile am pus o lingurota de bicarbonat de bucatarie in ceai si in acea zi am facut spalaturi asa. Dar cam timp de o saptamana spalaturi cu ceai de musetel. Si a functionat foarte bine. Ca la 3 zile dupa aceste spalaturi am facut urinocultura si a iesit negativ. Deci...incearca asa ca doar esti impacata ca ai incercat si altceva pana sa ajungi la antibiotice. 
Eu pana acum de cand am ramas gravida mi-am facut un Zantac in vena. E ranitidina pentru durere de stomac. Nu stiam ca-s gravida.....si cum eu sufar de gastrica cronica.....Si pe urma cand stiam ca-s gravida am luat 2 paracetamol.....ca daca nu mai aveam putin si-mi taiam capul de durere.
Ok, va spun si eu noapte buna si STOP la  !!
!!
DANA  7 +
 7 +
BEBICA
POZELE MELE

Ali_bia spune:
Ali_bia spune:
 'Neata!!
FELICITARI Pussi pt cei doi samburei
Abia astept sa se faca ora13 sa-l vad si eu pe puiutul meu, am niste emotii.....
am facut toate modificarile in listuta(cred)
vine bebe2 
Alina 8+
8+ Bianca
Bianca

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
 neatza!!
pussi astept cu nerabdare pozele!!
si eu astept sa se faca ora 17.30 sa merg al intalnirea cu "piciu" meu! azi il ducem la pozici 
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 11+
 11+
creste bebe... 
poza eco bb 8 + 

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
 sigur ca da ali!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 11+
 11+
creste bebe... 
poza eco bb 8 +