Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 9
sigrid26 spune:
Buna fetele,
pt raport stagnare, dar poate reusesc o floricica sapt care vine,
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
roxana1974 spune:
fete dragi!
Imi pare rau ca nu am putut sa scriu atata timp, dar am fost in delegatie si apoi mi s-a taiat internetul acasa, iar de la job nu am putut sa scriu. Acum imi lipseste sefa un pic si iata ca o comit.
La raport nu stau bine, am avut 58 de kg...![]()
Am devenit matusa
sora mea a nascut Duminica dimineata, o fetita frumoasa, o cheama Ileana Teodora, 3,700 kg amandoua sunt sanatoase, Doamne Ajuta! A trebuit sa ma astepte pe mine sa o pot vedea proaspat nascuta...va dati seama ce sansa am avut sa mi se nimereasca delegatia aia taman atunci...
Eu sunt bolnava, m-a luat o gripa cu amigdalita, asa gat nu am avut in viata mea. Fiecare inghititura e un chin si mai mult, mie si foame rau!!! Am dureri musculare mari = nu pot sa fac sport ![]()
Va las ca am de lucru de mor. Sper sa-mi rezolv netul acasa zilele astea. Nu stiu cat de curand mai revin.
Va
pe toate!!!
Tzuni

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by andre_ea
Neata!
Eu ieri nu am fost cuminte deloc. Dimineata am mancat o banana si o cana cu lapte, la pranz f. putina carne cu ciuperci si mai tarziu pure cu carne vita (f.f. putin). Asa ca dupa amiaza cand am iesit cu copilul afara mi s-a facut foame si am luat o punga mare cu snacks. Seara am mancat un copan de pui cu cartofi prajiti
si 2 pahare de bere
. Deci, coechipierele, scoateti bicele
ca merit.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
De unde rezulta ca ar trebui sa maninci mai "solid" la prinz ca sa nu mai poftesti la snacks-uri si cartofi prajiti. Nu zic acuma sa maninci pina pocnesti dar nici sa pleci flaminda de acasa nu-i bine.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Da, stiu si eu ca am mancat putin. Dar erau niste resturi din frigider
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
gusta spune:
Buna fetele.
Delidana si Sabina sa stiti ca eu am zis de cazul meu si chiar nu am zis cu rautate .
Despre operatie imi iau rosii in cap.Operatia este de micsorare de sani prin aviz medical.Am marimea 80 cupa G.Am slabit dar de la sani nici un gram si ei cresc in continuare
.Cum imi zic prietenii ca intai deschis sani usa si dupa 5 minute apar si eu.Greutatea sanilor imi tine coloana curbata si atunci imi apasa si mai tare pe hernie plus ca intre discuri eu numai am tesut moale si unele vertebre se bat intre ele.Eu si medicii speram ca 50% o sa imi fie mai bine si asa mai scap de calmante .Stiu ca poate nu e bine operatia da credeti-ma ca nu e un lucru de frumusete ci trebuie facut ca problema este ca ei cresc si nu se gaseste cauza.Sper sa primesc operatia repede saptamana viitoare cred ca voi avea data.
Meniu de azi
cafele
conserva de peste
4mere
1 supa cu o salata.Inca aici nu stiu.
Ma duc sa ma intind ca eu joia am scoala si deja dorm pe mine .
Marilena si Mara Augusta
andre_ea spune:
Roxana, felicitari pentru nepotica! Si sanatate multa!
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Buna fetele,
pt raport stagnare, dar poate reusesc o floricica sapt care vine,
va pup
Mamica de printesade 5 anisori
Sigrid, s-a schimbat, la concursul asta nu mai raportam joi, ci luni
.Dar si eu eram gata-gata sa dau raportul azi, din inertie
Indra spune:
An-k desi cu intirziere(marti,) am raportat si eu un tare rusinos 64,7kg alaturi de un
. Pliiiiizzzz poti modifica si la mine?!?
Meniul de azi:
D: fulgi cereale cu lapte(o cana)
P: 2 felii de graham cu fasole batuta si 3 ardei copti +1mar
C: 1 fibrobar
mephala30 spune:
Roxa, sanatate multa si felicitari pentru nasterea Teodorei! 
Delia, multumesc pentru sfaturi. Am intrebat la sala si mi s-a spus ca pot veni fara nici o problema. Va trebui totusi, sa evit ex. pentru abdomen si aerobicul. Bicicleta si ex. pentru brate si picioare le pot face fara nici o problema.
In schimb, nu am deloc energie dupa ce ies de la sala...nu mai stiu cine spunea ca se simte ft. bine dupa sala, plina de vigoare; eu sunt stoarsa precum lamaia. Abia ma tin pe picioare. E drept, fac si 1 ora jumate/zi.
Tzuni, chiar asa: te-a parasit lenea? ![]()
Sabina, nu e ciondaneala, n-o consider asa. Am fost provocata si am ripostat.
Anky, Dordia, Violeta, incantata de cunostinta!
Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
addya spune:
buna fetele:
meniul de azi:
MD cafea shi vreo 2 mandarine
P: salata verde cu rosii, castravete etc shi ton la conserva
Cina: idem pranz pt ca am fct prea multa salata shi n-am mancat decat jumatate...
in rest multa apa plata, nush ce am dar sufar de sete...
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Delidana spune:
Gusta, nu ai de ce sa te astepti la rosii ca doar operatia n-o faci de fitze ci pentru ca trebuie. Eu iti urez inca o data succes. 
Roxa-boxa, era sa te dau disparuta, ca nu mai stiu prin ce tari esti.
Felicitari pentru nepotica! 
Carmen, pe asta cu abdomenele n-o stiam, eu faceam abdomene la saltea cind eram pe la finalul rusilor si n-am avut probleme. Tin minte ca instructorii de yoga nu recomanda sa faci exercitii gen luminarea in perioada "sensibila", e ceva legat de fluxul de singe, dar n-am retinut exact. 
Addya, ai mincat ceva sarat? Poate din cauza asta ti-e sete.
Eu tocmai am venit de la doctor, m-a muscat un catel (nu era al meu) si am fost sa-mi fac injectiile de rigoare. Acum ma doare bratul unde mi-a facut injectia antitetanos. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

ca merit.