Nou stil de viata (138)
Raspunsuri - Pagina 20
doroty spune:
AnkY, felicitari pentru cat ai slabit! Eram putin ingrijorata de targetul tau pentru ca nu prea ai de unde sa dai jos atatea kg.
Dar tu stii mai bine...Totul e sa iti pastrezi sanatatea.
Cornelia, ce e cu tine, unde esti?
Bfly, sunt excelente exercitiile de taebo cu BillY.Ar trebuie toate fetele sa le faca. Sunt doar 8 min...
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
anky spune:
Doroty,eu inainte de copii aveam 52 de kile,deci am de unde sa dau jos,este drept ca merge mult mai greu dupa doua sarcini dar nu ca nu se poate.Problema este ca,dupa prima sarcina nu am reusit sa dau toate kilele jos si am intrat cu ele in a doua sarcina.Sint sigura ca voi mai avea multe stagnari, trebuie sa am rabdare.
Despre animalute,noi avem ciine dar nu l-am dat numai pentru ca au aparut copiii.Mie imi plac si pisicile mult, numai ca ele se urca peste tot,pe masa,pe mobila in bucatarie ceea ce nu imi convine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
alma_n spune:
Buna!
Dupa cateva zile in care am fost foarte ocupata si am mancat nu cine stie ce dar haotic, ma bucur ca macar am dat jos un strop din sunculita:67,2 kg
. De azi insa nimic nu mai sta in calea drumului spre greutatea propusa
!
Meniul de azi
- cereale cu lapte soia
- pomelo
- carne fiarta de curcan + ardei gras
- perle branza cu smantana
- salata: rosie, castravete, ardei si ceapa + un strop ulei masline
Pupici tuturor ce-si serbeaza ziua de nastere sau de nume!
Multe 

Hopes spune:
la raport: stagnare
Promit sa recuperez, dar a fost sapt cu "rusii" cum le spuneti voi :)
HOPES
an-k spune:
Buna,
acum am ajuns acasa de la scoala, ma apuc de citit si de modificat in listuta.
Adriana, la multi ani lui Cezar, sa creasca mare si frumos!

Anky, m-ar interesa si pe mine sursa testului... nu am raspuns mici macar la jumatate corect... de aia n-oi slabi?- oricum in prima intrebare scrie ca 100mg de calciu pe zi pot preveni osteoporoza, si acest necesar il acoperim mancand 8 iaurturi... si mai mancam si altceva in ziua respectiva? In alta ordine de idei felicitari, inceput bun pentru echipa![]()
Pentru raport, 82,5 kg deci -500g. poate saptamana viitoare ceva mai mult.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Anky, tu ai inceput concursul cu 58,5 kg deci ai slabit 1,9kg nu 1,4 kg, corecteaza-ma daca gresesc.
an-k spune:
Echipa purpurie, Niko 26 nu si-a spus nici inaltimea nici targhetul pentru concurs... cum facem? A trecut deja o saptamana. Continuati doar voi 3- Addya, Adablackcat si Cristina C?
Cornelia, ce faci?, ai fost destul de tacuta saptamana asta, sper ca sunteti bine.
Tzuni, de coma si tu si motanelul, am ras cu lacrimi
, si eu aveam 2 pisoace in Ro si tare mi-ar place sa am din nou pisica. Dar... mai asteptam.
Listuta o sa o aliniez dupa ce dau toate fetele raportul.
DianaR spune:
Vin si eu la raport... 51 de kg, deci obiectiv atiiiiiins!

De acum incolo la mentinere cu mine!![]()
Multumesc fetelor, m-ati ajutat f mult, nu cred ca reuseam asa repede daca nu ma mobilizati voi...
De acuma, mentinerea...lucru greu... Am sa tin tot Monti ca si pana acum si-mi mai permit abateri periodic.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
mimi_dumy spune:
Hello,
la raport : 73 kg, deci -1,5 kg .
Meniul de azi:
MD: iaurt degresat + musli cu fructe
G: 250 ml suc porto+ grepf
P: salata din : piept de pui la gratar + rosii+ castravete+ ridichii+ branza feta.
C: 1 mar + 1 kiwi + 1 para
Felicitari fetelor pt kg date jos, la cat mai multe.
AdrianaFedorca, LA MULTI ANI pentru Cezar, sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si norocos.
Va pup.
Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi 
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
an-k spune:
Wow ce de fori, a venit vara e cald si vad ca ne prieste.
Felicitari Diana, asta da realizare si intr-un timp chiar foarte scurt, te-am trecut la mentinere, si pt ca am considerat ca atingerea tintei este mai mult decat un raport saptamanal, nu am dat doar o floare ci am facut un mic buchetel. Daca nu e ok il sterg, dar din partea mea toata stima si buchetelul
.