tigara...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Bravo lui sper ca nici sa nu se apuce vreodata ca stii si tu cum e !!!!

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala26 spune:

Fumatul este un important factor de RISC. Atat. Dar e suficient.

Pentru mine a fost. Am fumat aproape un an inainte de primul bebe. Cum am aflat ca sunt insarcinata m-am lasat. Pur si simplu. Nu am mai vrut si nu am suportat gandul ca VOIT i-as face rau lui bebe din mine. Acum sunt din nou insarcinata si m-am lasat din nou. Fara probleme - ca de la sine. Faptul ca voi fuma sau nu din nou e problema mea, faptul ca as fuma cu bebe inauntrul meu - nu e pentru mine.

Si asa, pana a se naste primul copil mi-am facut griji daca nu cumva fumatul de dinainte va afecta sanatatea lui si stiam ca nu mi-o pot ierta. Ne-am rugat sa fie totul bine si a fost.

Ca orice om , am trecut pe langa tentatie. Eram vara, in concediu, in masina unei cunostinte care si-a aprins o Davidoff tragand din ea cu mare voluptate - mi-a lasat gura apa!! Am fost invitata sa trag un fum, de pofta, dar NU AM PUTUT sa fac CONSTIENT ceva daunator lui bebe.

Va urez tuturor numai bine, evitati fumatul, este un factor de risc pentru bebe pe care nici un parinte din lume nu trebuie sa-l permita pentru copilul sau. Marina6, nu te condamn, incerc sa te inteleg,dar cred ca solutia este sa te lasi de fumat.

Micsoreaza numarul de tigari de la o zi la alta si recompenseaza-te pentru fiecare tigara lasata nefumata! Inlocuieste fumatul cu tricotatul sau cu o alta activitate placuta care te face sa scapi de stres si nu dauneaza lui bebe.

Cumpara-ti fructele/legumele preferate si cand iti vine sa fumezi papa ceva bun si sanatos in loc!

Iti urez succes inca o data si lasa-te acum cat mai ai timp. SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Mersic Lala !! si tie la fel!! sa stii ca ma bucura faptul ca exista si oameni mult mai uternici ca mine desi asta se intampla foarte rar!!!va pupic dulcik pe toti si sanatate la puiutii vostri!!!

Marina6

Mergi la inceput