Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)
Raspunsuri - Pagina 15
teodoran spune:
Azi noapte am avut niste dureri groaznice in partea dreapta, in dreptul ovarului. DAca nu as avea apendicita scoasa as spune ca sunt in criza de apendicita. Sunt niste intepaturi groaznice, de abia pot sa respir si sa ma misc. Am lua no-spa, dar nimic, m-am zvarcolit toata nopatea. PAna la urma am pus ceva cald pe partea unde ma intepa si parca mai m-au lasta durerile. Ce oare o fi? Pot sa fie asa dureri mari de la intinderea ligamentelor, eu pe partea dreapta, unde ma durerea, am avut extrauterina si sunt operat. OAre de la asta sa fie.
Si ce mai mi se pare ciudat este ca inainte mai simteam din cand incand pe bb cum misca, sau asa aveam eu impresia, acum nu simt nimic....nu stiu ce sa fac....
19+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
mandarinutza spune:
Moldoveanca, felicitari pentru cuc 

Danielle, sa stii ca nici eu nu am burtik foarte mare si maine fac fix 20 saptamani. Lasa ca ne cresc si noua burticile in curand
Mandarinutza
19+
Happiness_4_us spune:
Moldoveanca, bafta, iti tin pumnii sa fie bune rezultatele!
Dr nu o baga in seama, asa sunt ele unele, mai dificile. Si eu am o moasa, de iti vine sa-i dai pumni. Dar ma mut eu la moasa mea care ma urmareste in paralel, cat de curand. Mai trebe sa-si perfectioneze ea nu stiu ce acte, ca sa ma poata transfera la ea.
Nana,
18+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Annisia, merci frumos pt. raspuns.
Nu voi lua, ca n-am dureri asa mari.
Danielle, te rog eu nu plange. Ai o burtica foarte frumoasa si va creste, n-avea grija. Poate e chiar mai bine sa fie mai micutza ca vei scapa repede de ea. Nu mereu burtile mari produc si copii pe masura, eu am o prietena care a avut burta micuta si a facut bb de 3.900, dimensiunea burtii eu cred ca depinde in primul rand de cat lichid ai, de cat de antrenata e musculatura, de conformatie si nu de marimea bb-ului. De altfel nici a mea nu-i evidenta din moment ce nici azi nu m-a remarcat nimeni la serv, iar eu tot astept intrebarile.
Roxana, gand la gand cu raspunsul pt. Ana. La fel o vad si eu, cu maini slabe si fara popou
.
Ana, sa nu te superi, glumesc plus ca e de bine ce-am scris eu aici cu popoul
, e in sens bun sa stii. Iar daca lucrezi in Otopeni suntem relativ aproape cu serv, eu lucrez la Piata Presei, poate fugim un pic si ne vedem pe undeva sau poate ai chef de un Kidex sapt. viitoare.
Moldoveanca, felicitaaaari pt. baietel!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
15+
carpatina spune:
Moldoveanca, felicitari pentru baietel... si succes la rezultate. Cat despre doctorita... iarta de data asta ... poate oi fi fost si tu un pic mai sensibila datorita emotiilor pentru rezultate TT. 
Insa, daca recidiveaza... spune-i ca te afecteaza modul in care-ti vorbeste... nu trebuie sa taci si sa induri... 
15+ cu
Ioana
tomasa spune:
Mandarinuta, pai asa facem atunci. Cand imi iau o zi libera iti dau un semn. Merci pt. raspunsul cu supozitoarele.
Nana, nu te spunem
. Shhht!
Teodoran, imi pare rau ca ai avut asa dureri mari. Trebuie intrebat neaparat medicul, totusi nu cred sa fie doar de la ligamente. Iar cu miscarile si eu patesc asa, uneori sunt sigura ca-l simt, apoi iar urmeaza o perioada de liniste de ma baga-n sperieti si nu ma linisteste decat eco.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
15+
Roxana_G spune:
Moldoveanca, felicitari pentru baietel si tin pumnii pentru test.
Tomasa, sunt in intarziere ca as fi trecut pe la tine la serviciu sa te vaz, ca merg la Elias la tata.
Ana, deci in Otopeni! Pai pe centura faci 10 min la mine acasa. Nu in cursul saptamanii.
Teodora, acolo pe dreapta ma doare si pe mine. Nu am scos apendicele, dar nici extrauterina nu am avut. Acum nu ma mai doare, de vreo 2 sapt am scapat. Insa exact acolo aveam dureri mari, mai ales la urcat scari.
Gata, acu chiar ies pe usa.
Paaaa.
Rox
20+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
carpatina spune:
danielle02... sa vezi cand si-o da drumul si burta ta... n-o sa mai stii cum sa o scoti la plimbare
Cat despre dulcuri... eu pana in saptamana 13 nu le-am putut manca (desi sunt fan ciocolata.. si mai stau si in Belgia
)... nu-mi doream decat varza murata... si uite, caruciorul meu e roz... 
Insanatosire grabnica
dutelor bolnave...![]()
si un gand bun special pentru nature..
15+ cu
Ioana
tomasa spune:
Ah, Roxana ce m-as fi bucurat, n-ai idee! Lasa ca te astept sapt. viitoare la Kidex, de fapt pe toate care aveti chef si timp de asa ceva. Cum se simte tatal tau? Sanatate multa.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
15+
Annisia spune:
Teodoran, aceleasi dureri in partea dreapta le am si eu uneori. Doctorul mi-a spus ca este placenta depusa acolo. Eu am placenta cam jos, dar cica o sa se ridice cand sarcina va mai evolua. Nu cred ca e de intrat in panica. Cel putin eu incerc sa raman calma si pe pozitii.
De asemenea, nici eu nu il mai simt pe bebe ca inainte. Ma trezea din somn si seara adormeam impreuna. Acum doar slab asa dimineata, iar seara nu l-am mai simtit. Oricum, eu zic ca daca il simti si o data pe zi, inseamna ca e acolo. Mai era o gravi care a patit la fel, apoi si-a revenit. Poate are el o perioada cand se dezvolta si nu mai e asa de activ. Sau poate urca de la buric in sus si are alta treaba decat sa se joace... Nu stiu sigur. Parerea mea e sa ramai calma si sa astepti. Baga cate un No-spa seara si poate trece. Daca nu reusesti, cumapara-ti supozitoare USCOSIN si astea au efect sigur - nu mai simti nicio durere.
Na ca am primit un sut in burtica, de parca imi spune ”ce ai mami, te-ai tacanit? eu sunt aici!”...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami