Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Si, daca l-as alapta in continuare dupa programul de acum 2 zile, mi-e teama ca ar avea de suferit....din cauza aportului scazut de subst. hranitoare.Chiar nu stiu ce sa fac...ca noaptea inca imi cauta sanul.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
De unde stii ca laptele tau nu e suficient de hranitor? I-ai facut analiza sau asa crezi tu, din ochi? Oricum ar fi, eu zic sa-l alaptezi in continuare, ce rau crezi ca i-ai putea face?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
auras_v spune:
madaluta1-morcovul constipa ; 2- bubu a avut cojite cind are f mica ...masajul il fac cu ulei de masline si de citeva ori i-am dat si pe cap 4-5 ori si am scapat astfel f repede...la3-4 zile poti introduce un nou aliment daca ultimul aliment introdus e bine tolerat ...dr mi-a zis ca proportiile la suc sunt urmatoarele : 35 ml mar + 25ml morcov + 15ml portocala ...eu portocala inca nu i-am dat ...dupa ce introduci sucul poti sa-i dai piure de fructe progresiv ,incepind cu 2 lingurite de mar ras pina cind inlocuiesti o masa
ariadna o data cu diversificarea se modifica si aspectul scaunelor si incep sa miroasa ....daca mai ai laptic e pacat sa-l arunci ...lasa-l pe bogdanel sa renunte cind va vrea el ...bubu nu stiu daca mai ia mai mult de 60 ml/zi de la mine dar nu voi renunta sa-i mai dau decit atunci cind va spune ea stop
auras_v spune:
ieri am ris de ne-am prapadit de bubu ...am puso in patul nostru si ea tusti pe burta ...si deodata a apucat-o nebunia ...baga capul in puturica si-si freaca nasul de ea in timp ce ridica poponeata aia grasa si-si baga genunchii sub ea si misca si funduletul stinga dreapta ... s-a uitat la noi si apoi iar dai si freaca nasul si fundul ...era ca un catel ...dupa citeva frecusuri deastea avea nasul rosu...cred ca ar fi vrut sa mearga ,sa se tirasca ...si ca sa fie tabloul complet stind ea pe burtica am vrut sa-i iau un mucisor iar ei nu i-a placut si s-a ferit dar s-a ferit atit de bine incit a aterizat pe spate si se uita mirata in jur nestiind ce s-a intimplat...a fost prima intoarce de pe spate pe burta ...azi nu s-a mai repetat , probabil pt ca nu a fost un act voluntar
m_monique spune:
quote:
Originally posted by asiza
A folosit careva unguentul PANDERM???
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
eu am folosit panderm. andrei a avut o iritatie pe piele cica din cauza sapunului. avea pielea rosie si uscata. dupa ce l-am dat de 2 ori cu panderm pielea a devenit alba si fina, asa cum e normal.
Andrei (16.12.2006)
poze
m_monique spune:
aelita .
ca tot vorbeai de suzeta. numai in Ro exista ideea ca suzeta deformeaza dantura. si desteptul de socru imi tot spunea asta. in Capraru am citit ca nu e deloc adevarat, si ca asta e o idee preconceputa a celor din Ro.
din pacate copilul meu nu mai vrea suzeta. asa ca ma chinui.
Andrei (16.12.2006)
poze
marani spune:
MADALUTA,
1. morcovul constipa, am patit cu Ana Maria si am fost nevoita sa reduc cantitatea si am continuat cu suc de mar, apoi combinat cu putin morcov.
2. a avut si pisica cojite, mie dr imi spusese de o crema de la Mustela. eu am facut altceva ( testat de alte mamici, aprobat de medic ): noi folosim ulei de corp Penaten, dupa baita o ungeam pe parul ud cu putin ulei; a doua zi cu pieptanul des o pieptanam si cu peria ii curatam cojitele luate de pe piele; dupa 3 operatii d-astea nu a mai avut deloc; nici nu a mai facut d-atunci; bafta multa sa scapati.
mamica de bubamara
luly spune:
Salutare fetelor!
M-a deocheat Dandusa ca am stat luni prea mult la discutii si ieri n-am mai apucat sa intru.
Vreau sa multumesc fetelor care mi-au raspuns si-mi cer scuze ca nu le nominalizez dar se stiu ele.
Sunt pe fuga ca maine vine Di cu tati acasa si mai am o droaie de facut si mandra asta mica nu prea ma lasa sa fac mai nimic.Era bine cand dormea juma' de ora, acum doarme in reprize de cate 15 min si nici singura nu are chef sa stea.
Hai ca aveam un chef de vorba si atatea vroiam sa spun dar nu stiu cand o sa apuc.
Va las ca ma duc la treaba dar sper sa mai arunc cate un ochi pe aici.
Va pup
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
dianocica spune:
de abia ma urnisem din pat sa clac niste maldare de rufe. si, din obisnuinta, am mai incercat netul o data. cand colo, ce sa vezi? merge.... d e rupt dupa gimnastica de azi, a muncit de la 11 la 12 si de atunci doarme dus...s a marait, a mancat si...somn iar...planuiesc sa l trezesc pe la 5jumate ca mi e frica ca ma mananca la noapte.... va recomand cu muuulta caldura gimnastica. tipa care ne a 'lucrat' e super, si o ora a fost 350.000. meritati 100%. fug sa ca am un capitol intreg...poate v oti fi pupacit si voi mai mult
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
dianocica spune:
bambo premergator-nope. zic acum...sa vedem mai incolo..
bebinuta nu i asa ca e bine cand spui ce ai pe suflet
mmonique kk
chris ce zice vecina, e voie?
donia pregatesc poze cu forma.
sa mi aduceti aminte sa va zic de ikea si de ochelarii de soare ca fug sa trezesc pruncul...
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
Ralumat spune:
Probabil ca e cam tarziu, si imi cer scuze, dar am profitat de o prietena cu masina si m-am dus sa depun actele ca sa-mi dea alocatia pe card. Apoi, nu m-am apropiat de calculator, ca sa ma indemn sa le mai dau la loc prin casa....
Deci, Madaluta, mai ai rabdare pana maine. Nu-i baga 2 mese de suc de fructe (desi, daca vrei sa incepi cu mar, numai masa nu se cheama cativa ml). Dar maine poti sa-i introduci in sucul de morcovi. Cat? N-am idee. Eu de exemplu cand voi introduce sucul de morcovi, ii voi pune in prima zi 4 ml. Ca numarul linguritelor ma baga in ceata, de cand am achizitionat 3 lingurite de bebei de la firme diferite si bineinteles de marimi diferite.
Heeeei, Dianocica, merge netul! Ai si poze de la gym, nu-i asa? Vedem si noi viitorul campion? Auzi, nu vreau sa cobesc, dar daca patiti ca maica-mea cu mine? Cand eram clasa a 4-a, doctorita a pus-o sa ma dea la inot, ca cica asa o sa mai slabesc si o sa se modeleze corpul.Ei, eu mergeam la inot, dar eram grasuta si ora aia insemna un efort mare pentru mine.Asa ca ajungeam acasa si spargeam frigiderul!iar maica-mea a asteptat sa-mi iau nu stiu ce hartie pe care scria ca stiu sa inot, dupa care m-a tinut pe langa casa...ca deveneam dintr-un copil grasun unul obez, asa pofta de mancare aveam!
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea