buna fetelor.sunt in sapt 34 si la analize mi a iesit ca am infectie urinara.si in sapt 20 am avut dar nu mi a dat nici un tratament.mi a spus doar sa beau multe lichide.acum insa se pare ca mi au aparut mai multe leucocite si mi a dat sa iau ampicilina.dar eu sunt impotriva medicamentelor in timpul sarcinii si nu prea stiu ce sa fac.nu stiu ce este mai bine sau defapt mai rau ptr bebe:infectia sau ampicilina.ce l ar putea afecta mai tare sa iau ampicilina sau infectia?sau cu ce l ar putea afecta pe el infectia?ar fi vreo problema daca as mai sta pana dupa ce nasc cu infectie si sa nu iau nici un tratament?ce s ar putea intampla?
va doresc sarcina usoara la toate si bebei frumosi dar mai ales sanatosi
draga mea, si in cazul meu am ajuns la acelasi lucru, numai ca eu am facut un trat de 7 zile cu intravenoase de 2 ori pe zi, cu o cefalosporina- cefozone.
si infectia a cedat. parerea mea este ca trebuie sa faci neaparat trat prescris pentru ca poate afecta bebele in mod f serios acest tip de infectie. iar acum dezvoltarea lui este completa, asa ca,
numai de bine sa auzim.
IULIA
32+
cu bebe FLORIN MARIO
Ali, la fel am patit si eu...cam tot prin sapt. 32-34 am dat intr-o frumoasa si asimptomatica infectie urinara(noroc ca am descoperit-o intrucat imi faceam analizele trimestrial)...NEAPARAT sa faci tratamentul cu ampicilina...eu nu am suportat injectiile intramuscular, in consecinta le-am facut intravenos prin branula...a fost ok, n-am mai simiti nimic si infectia s-a dus...ampicilina e absolut sigura in sarcina, sa fii linistita; nu-ti afecteaza in niciun fel copilasul...exemplu sunt eu, care, desi am facut tratament cu ampicilina de 2 ori in sarcina (primul a fost in sapt. 12 pentru un abces dentar), am un bb mare, frumos si sanatos!
Sarcina usoara si sanatate multa! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis