Apa minerala pentru bebe

Apa minerala pentru bebe | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Mamicilor, ce fel de apa dati voi bebeilor? Eu i-am dat lui Vladut (11 luni) apa de la chiuveta, fiarta si racita, asa mi-a recomandat medicul dar o refuza mereu, rar cand bea cate o gura, in schimb daca ii dau apa cu acid......situatia e alta, o bea. De cate ori i-am dat apa cu acid am lasat-o sa-si mai piarda din aciditate. Voi dati apa cu acid bebeilor? Ce probleme pot aparea daca bea apa cu acid?
Pupici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

eu i-am dat marei (aproape 2 ani) numai apa plata (izvorul alb). de cateva ori a vrut sa bea de la noi din cana apa minerala insa nu i-a placut, asa ca am scapat de o eventuala problema.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Eu i-am dat lui Tudor si ii dau si acum apa fiarta si racita, sau apa plata. I-am dat doar sa guste apa minerala. Nu cred ca ii poate face rau, decat poate daca ii provoaca o hiperaciditate la stomacel, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Draga Marina...eu lui Vladut al meu...numai apa minerala ii dau de pe la 1.3 ...pt ca altceva nu bea....si nu are nimic...si sucul de portocala ca sa-l bea...trebuie sa-l fac cu apa minerala...sa-l intepe nitel la limba...si il bea de mama mama...
te pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Nici Cristina mea (1 an si aproape 6 luni)nu bea apa daca nu are acid.Nu-i place si pace.
Ii dau de obicei apa minerala Dorna si cateodata Izvorul minunilor , iar daca e rece este si mai buna.
Pupiceide la Cristina&Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Cu apa fiarta nu a mers nici la Sebi asa ca am tercut pe apa plata inca de cand avea cateva luni pana a descoperit apa minerala care o perioada i-a placut foarte mult. Am auzit ca e posibil ca de la apa minerala sa faca pietre la rinichi (nu stiu daca e adevarat sau nu dar am inceput sa-i dau din nou apa plata si acum daca il pui sa aleaga isi alege apa plata asa ca s-a intors singur la apa plata).
Va pupam.
Mihaela si Sebi.

Mergi la inceput