Mamicilor, ce fel de apa dati voi bebeilor? Eu i-am dat lui Vladut (11 luni) apa de la chiuveta, fiarta si racita, asa mi-a recomandat medicul dar o refuza mereu, rar cand bea cate o gura, in schimb daca ii dau apa cu acid......situatia e alta, o bea. De cate ori i-am dat apa cu acid am lasat-o sa-si mai piarda din aciditate. Voi dati apa cu acid bebeilor? Ce probleme pot aparea daca bea apa cu acid?
Pupici!
buna
eu i-am dat marei (aproape 2 ani) numai apa plata (izvorul alb). de cateva ori a vrut sa bea de la noi din cana apa minerala insa nu i-a placut, asa ca am scapat de o eventuala problema.
mada
Eu i-am dat lui Tudor si ii dau si acum apa fiarta si racita, sau apa plata. I-am dat doar sa guste apa minerala. Nu cred ca ii poate face rau, decat poate daca ii provoaca o hiperaciditate la stomacel, nu stiu.
Draga Marina...eu lui Vladut al meu...numai apa minerala ii dau de pe la 1.3 ...pt ca altceva nu bea....si nu are nimic...si sucul de portocala ca sa-l bea...trebuie sa-l fac cu apa minerala...sa-l intepe nitel la limba...si il bea de mama mama...
te pup
Maria
Nici Cristina mea (1 an si aproape 6 luni)nu bea apa daca nu are acid.Nu-i place si pace.
Ii dau de obicei apa minerala Dorna si cateodata Izvorul minunilor , iar daca e rece este si mai buna.
Pupiceide la Cristina&Cristina
Cu apa fiarta nu a mers nici la Sebi asa ca am tercut pe apa plata inca de cand avea cateva luni pana a descoperit apa minerala care o perioada i-a placut foarte mult. Am auzit ca e posibil ca de la apa minerala sa faca pietre la rinichi (nu stiu daca e adevarat sau nu dar am inceput sa-i dau din nou apa plata si acum daca il pui sa aleaga isi alege apa plata asa ca s-a intors singur la apa plata).
Va pupam.
Mihaela si Sebi.