Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PUSSI multumesc , abia astept sa-i vad si eu pe TITI ai tai. Pana acum nu am mai vazut gemeni. Sunt tare curiosa. Astept cu nerabdare pozici.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RAMONA da si eu patesc la fel. Sora mea mi-a zis din pria ca va fi baiat. Mama la fel, simte ca-i baiat. Sotul mereu imi zice: ce face baiatul meu?Tu nu vrei baiat?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mersi mult Dana
sper sa-l vad si eu asa de bine cum e la tine
acum am vazut si eu pozele de la tine, se vede f bine

Alina 8+
vine bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danain seara asta nu stiu, dar maine ma ocup de pus poze! Si o sa vezi ceva in premiera, o poza cu ei decand i-a pus in burtica...la 3 zile de viata, erau celule..sunt mici, mici

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dana vreau orice numai sanatos sa fie!Dar ma mira faptul ca atata lume spune ca va fii baiat.Si varamea,soacramea si mai nou,ieri taicamio imi zice sa mananc sa il hranesc bine pe baietel.Eu doar la nume de fetita m-am gandit pana acum,ca cele de baiat nu-mi plac nici unul.Sanatos sa fie,Doamne ajuta!!!
Pussi tin pumnii!Sa veniti 4 de acolo.Daca nu,si 2 sunt foarte bine,nu???

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, si eu patesc la fel, dar mie imi spun asa fiindca stiu ca tati isi doreste baiat!!
pussi, drum bun si sa vii cu vesti cat mai bune!!!
dana, eu am pana akuma 3 carti si in toate scrie la fel

nu mai am rabdare pana maine!!

fetele capsunile sunt ok in sarcina, nu??? ca eu bag ac o sparta de cateva zile la capsuni!! si am gandeam ca poate nu sunt bune, ca nu sunt din gradina!@

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele
pussi ,BB mult succes la doctor asteptam vesti.
am sa pun si eu pozele de la eco , doar ca le-am uitat, dar ma duc la pranz acasa si le iau.

11+ si matei
bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Nu stiu ca sa-ti spun ..si eu mananc capsuni si nu am auzit ca ar rele in sarcina

Alina 8+
vine bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

In legatura cu fructele astea,care nu sunt de sezon,si care sunt aduse de afara.Am vorbit cu Olim,care e in Spania,si ei doctorita i-a spus sa incerce sa mamance cat mai putine fructe pt ca sunt tratate cu hormoni si cu tot felul de substante.O sa incerc sa-mi cumpar mere de la tarani,ca acelea sunt sigure.Daca mi se face pofta de vreun fruct dinasta exotic imi cumpar,dar nu exagerez.Mai bine sa asteptam ca imediat apar capsunile si ciresele.
Aaa,aseara am mancat de la Mac Donalts,mi-a fost pofta,stiu ca nu e sanatos,dar i-a trebuit lui bebe.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

si bebe meu cere Mcdonalds, mai ales cand mami munceste peste program si e prea obosita sa mai faca mancare, de ce nu e sanatos?

7+

Mergi la inceput