Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Moni : 29,4 Supraponderalitate, risc crescut Numai ce am halit mai bine de o jumate de cioco : Dar nu am mai mancat demuult si simteam asa o poofta
Eu nu pot sa cred ca l-au suspendat pe presedinte . Asa ceva . Deci de azi presedinte interimar Vacaroiu

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA SI OACHI intrati la slabutze normale conform indicilor
BIANCA pai nici eu nu-i dau cioco decat un pic sa guste,cateva bucatele mici cat jumate de unghie odata.Ieri a vazut pe masa niste biscuiti cu crema de cioco si a trebuit sa ii dau,sa fi vazut ce moaca avea,era toata cu cioco pe botic.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

ANA stai calma ca o fi cum a zis Bianca,depinde si de oase.Ai constitutie mai solida = oase mai grele.
Eu am oase subtiri,deci sunt mai usoara

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

eu am 18.8 la slab intram

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

In 3 luni o sa avem alte alegeri, alta tziganie pt ciolan

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am venit din parc, i-am dat papa (nu a vrut decat 10 linguritze) si acum se joaca. E bucuroasa ca a scapat de mancare...
Mai fetelor, eu am intrebat-o pe pediatra care e diferenta intre Priorix si ROR, ca avem Priorixul de facut si mi-a raspuns ca Priorixul tine mai mult..in sensul ca are cativa ani garantie, deci chiar daca l-ai cumparat acum, il poti face mult mai tarziu. In rest, cika nu-i nici o diferenta. De bani, probabil.
Deci, l-au suspendat pe Base? Eu l-am votat ca presedinte, dar recunosc ca m-a dezamagit cumplit, nu are habar ce inseamna mediere si mereu baga strambe la Tariceanu...daca era dupa el, PNL nu ar mai fi existat ca partid, l-ar fi mancat cu fulgi cu tot.
Mirela, cred ca functioneaza uleiul de masline....si ar ai fi prunele uscate, laxativ puternic. Ii dau miere zilnic, acum trebuie sa-i mai cumpar un borcanas, dar tot face kka o data la 2 zile .
Cu greutatea: eu am indicele 21, si ca sa ajung la greutatea ideala ar trebui sa mai slabesc 3 kg. Sa vedem, eu vreau sa slabesc 5, dar....
Maraki, uite cum facem noi paine cu ou: paine veche (2 zile), inmuiata in lapte, apoi bagata intr-un ou batut si sare, apoi prajita in ulei putin. Iese pufoasa si faina rau. Deci, noi nu amestecam laptele cu oul.
Ana M, n-ati fost la medic cu Clarita? Sa vada cum de i-au aparut bubitele? Macar sa stii sigur de la ce e. frumoasei.
Any, esti slaba, din ce am vazut eu, papa multe fainoase, astea ingrasa. Iar Ioana ...e bestiala si are o freza super. Asa imi plac fetizele cu parul ondulat sau cretz...papusi in miniatura.
Ma duc sa-i mai dau putin iaurt, poate il papa.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana dar febra nu face?Doar bubite? Sigur e de la vaccin dar daca nu face febra mare eok, in 2-3 zile ii trec.
Maraki, mersi de informatii asa am luat si noi, blugi cu 10 si cu 15 euro si bulze si doua camasi cu tricou cu maneca lunga, tare dragute. Mi s-au parut destul de ok la pret mai ales ca nu am prin s nici o reducere, atunci cand sunt cred ca e si mai bine
Mirelus, incearca tarate de grau, o lingurita muiate in apa dimineata si ia Dulcolax acum pana scapi.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani mi-a dormit doar 1.5 ore...pana deseara o sa ma capieze ca si ieri.El daca doarme peste 2 ore e fresh si nu am treaba cu el pana seara la 21.30.
La noi bate vantul f tare cu toate ca e soare. Cred ca azi nu servim afara si in casa nush ce o sa facem ca sunt numai eu cu copii.
Daca ar fi dupa mine...i-as da afara pe TOTI parlamentarii ca toti sunt corupti. Nici unul nu e breaz ca altul. Toti fura ca doar Romania e tzara tuturor posibilitatilor. As lucra putin si la salariile lor si la diurne si la bugetul lor
Nu ma pricep la politica, nu am candidat preferat, pt mine toti sunt o apa si un pamant. Nu imi da niciunul sa mananc, nu imi schimba nimeni viata oricine ar fi presedinte.
Sincer nu mai tin minte cu cine am votat...oricum in ochii mei nici unul nu e k-lumea.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ingrid, daca ai si ca maninc o juma de pachet de spaghete la o masa cu sos si cu taoate alea..si citeoadat maminc si o piine intreaga...plus ca imi plac cartofii la greu

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Pai si eu n-am mancat zilnic o farfurie cu spaghetti timp de 6 ani cat am lucrat la firma aia italiana? Si tot degeaba.Si mie imi plac cartofii
Nu mai amintesc de cioco .. aseara am mai bagat una de 100 g plus nu stiu cate bucati de neigher-cioc (va zice Bianca ce-s alea )

Mergi la inceput