Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco mananca chipsuri cu parizer de pui .

Moni am vazut-o pe dia, mortala rau. somn usor.
Cosmi felicitari pt. primul cuvant a lui Stefan.
Ioana .
Nu vad masina italiencei, asa ca nu urc la ea. poate ma suna cand vine, caci intarzie ca de obicei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioaii Cosmi,daca tu esti batrana io-s mumie
GIO ia adu-l pe Marco la Arad ca il scolarizez io cu vocabularul,daca nu eu,atunci Diana sigur
Gata,fug in pat,vin mai incolo in inspectie

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele eu mi-am pus odorul la somn deja
e rupta de oboseala

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Moni il aduc si ti-l las vreo spt. 2.
Any si se mai trezeste Ioana in seara asta? si lui Marco ii e cam somnic, dar mai trag putin de el. sa reziste inca o ora.

Macaronara nu a venit. crede ea ca mai merg sus, la orele astea.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

acum m-a sunat cretinas, ca e in oras si nu a venit nu stiu ce tipa, asa ca nu mai face nimic .
ma baricadez in casa, ca nu am de gand sa treaca pe la noi mai tarziu.

UItasem:
de cateva zile asa de frumos zice marco "mama", cand ii trebuie ceva, sau ma cauta. la inima imi ajunge!!!
Pana acum zicea mama, dar nu mi se adresa mie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVAAAAAAAAAAA nu i primul cuvant a lui STEFANel zice demult tata ,tatai,caca,api-apa,canca -bianca

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Giova - din fericire nu se mai trezeste pina dimineata!Macar asa sa am si eu un somn bun.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ani eu sant chiauna ca s-a trezit Angelo toata noaptea, cred ca de cel putin 7 ori Am impresia ca i.a fost cam frig ca nu i.am mai pus bluza de pijama, era in body cu maneca scurta si pantalonii de pijama, caloriferele nu le.am mai deschis...pai a fost cald aici dar vad ca de azi s.a stricat vremea

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bon.........
Razvan a reusit sa cada din patutul lui in cap! Adica s-a aplecat peste marginea patutului si a cazut direct in cap. Toate astea in cateva fractiuni de secunda cand eu il pandeam prin usa intredeschisa sa vad daca a dormit. De lovit nu s-a lovit ca a cazut de la maxim 50 cm pe mocheta groasa dar s-a speriat......Noroc ca am fost pe faza si l-am luat in brate repede is s-=a linistit. Azi toata ziua a plans si a fost un chin si o jale de numa', cred ca ies masele ca el nu plamnge de obicei. Toata ziua a stat agatat de pantaloniimei si a plans iar acum (doarme de la 20.15) am venit de la el ca urla prin somn............

Am vorbit cu prietena mea la tel si mi-a explicat ce are baietelul. Diagnosticul este: epispadias si cica peretele abdominal e si ala neterminat, adica nu s-a format intrauteri. Dr de la Cluj nu au putut sa-i spuna cu certitudine daca e din cauza toxoplasmozei sau de la o viroza pe care a avut-o prin luna a treia.Oricum, m-a surprins cat de calma e si cat de linistit vorbea despre tot ce s-a intamplat. Eu cred ca e inca in stare de soc si de asta.
Ideea e ca e operabila malformatia respectiva (din ce am citit eu pe net epispadias asta inseamna ca nu are capatul uretrei ca un baietel sanatos, adica la varful penisului, ci undeva pe partea inferioara lungimii penisului..........). Iar testiculele nu sunt coborate in scrot dar asta se poate remedia in timp fara interventie chirurgicala.
Problema nasoala e ca operatia pt reconstructia anomaliilor prezente costa in jur de 30.000-40.000 euroi si nu suma in sine ar fi o problema ci faptul ca micutul Alexandru trebuie sa creasca maricel si sa fie puternic ca sa poata rezista unei anestezii totale(a avut 3.000 kg la nastere). In rest se pare ca totul e ok, nu exista anomalii neorologice sau de alta natura (cardiace de ex) si acum speram ca piciul va rezista suficient de mult ca sa fie apt pt operatie!

Oparatia mamei a decurs bine, a durat 2 ore si a necesitat 3 anestezii locale pt ca din cauza unei infectii anestezia nu isi facea efectul dar a scapat. Acum trebuie sa mearga maine la control si sper sa se refaca repede si sa nu doar prea rau!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si aici s-a stricat ,e mai frig
N-a plouat,doar un pic si vijelia anuntata s-o fi oprit pe altundeva...destul a fost vantul cu praf
Maraki sper a ti-ai servit cina .

Diana e iar cu muci,acum curgatori rau de tot Cand curg de ajung pana la gura si nu observam incepe sa planga si vine la noi sa o stergem Inca de azinoapte cred ca au inceput,ca s-a cam trezit ... Or fi de la iesirea de ieri?
Acum e la orizontala ... A papat iar 3/4 din bibe de lapte cel de 150 ml.
Cand va aud cu 270 ml odata ... noi avem doar un bibe d-ala mare,dar e inca sigilat Numai d-astea de 150 ml folosim ... inclusiv la apa si suc - d-asta ar bea ea mai mult,dar nu ii dam cat ar vrea.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput