Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Buna fetele
mai Moni, da ce rapida ai fost cu raspunsul!!
Noi am ornit azi de dimineata la plimbare si cumparaturii cu trici.
Ne-am culturalizat la Librex...ca deh trebuia sa cumpar niste carti-preturi bune si carti faine..bani sa ai. am vazut niste harti pentru copii cu animalele din lume..si harta romaniei cu toate manastirile si monumentele desenate...da si custau 52 ron. dar erau dragutze. o sa mai mergem miine sa mai vedem.
Am fost la moldova Mall sa-mi iau niste balerini si in loc de una mi-am luat 2
Ziceati de hainutze pentru copii...am descoperit ieri un magazin -gen chinezarii, dar i-am luat Ioanei 2 tricouri super faine cu 4 ron bucata si un costumas de vara tricou si pantaloni trei sferturi cu 5 ron - bumbac 100%. asa ca gata cu cumparaturile. asteptam Kids Mania miine sa ii iau sandale -cred ca de la Melanie daca or fi. om vedea
acu Ioana doarme dusa ... a racnit pina am ajuns acasa vreo 5 min...de oboseala..si era treaza de la 8.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Any, gasesti haine ieftine numai chef sa cauti sa ai. Si fac pariu ca sunt f faine tricourile de 4 ron bucata.
Si eu am vazut balerini si ma gandeam sa imi iau si eu dar cum umblu mai mult sport deocamdata nu prea merg. Poate ii cumpar la Sandra ca am gasit cu 33 lei f faini. Ea vrea sa mearga cu ei la dansuri, dar sunt de strada
Sunt comozi balerinii? Eu sunt tare sensibila la picioare si nu pot purta orice, imi amorteste piciorul stang in majoritatea pantofilor.
Mai are cineva probleme cu incaltarile? Mie mi se fac niste furnici in talpa si ma doare de numa. Acum vreau sa imi cumpar niste saboti ortopedici de la ortoprofil, sa vad daca pot umbla cu ei. Pantofii imi stau in debara si ma uit la ei ce frumosi sunt. Intr-un timp aveam mania pantofilor si imi cumparam tot timpul, dar acum am renuntzat. In toamna mi-am cumparat unii fara toc de piele si imi amorteste piciorul in ei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
Fetelor, n-am avut calculatorici in WE.....a fost la "doctor" ca era bolnav.....unele fete stiu, ca au primit virusi pe messenger de la mine.Imi fac mea culpa si SCUZEEEEEEE!
In alta ordine de idei Razvan a facut alergie! La laptele de vaca........mama lui de lapte. Motivul principal:IO.....ca nu l-am fiert! Am citit aici pe forum la sectiunea cu "Laptele de vaca" si am ajuns la concluzia ca daca e pasteurizat nu necesita fierbere(scrie de altfel si pe el). I-am dat lapte Monor nu din zgarcenie (cum m-a acuzat o "prietena") ci pentru ca are termenul de valabilitate foarte scurt si in mintea mea m-am gandit ca e mai sanatos, cu mai putini conservanti etc. In prima faza i-au aparut cateva bubite pe picioruse si a inceput sa faca scaune mai moi iar joi a erupt alergia si s-a umplut de bubite pe picioare (inclusiv in talpi). Dr de familie ne-a spus ca e ori alergie la un aliment ori varicela, dar daca nu i-au iesit bubite pe cap riscul sa fie varicela e mai mic. Am facut rost de "Mama si copilul" lui Capraru si am gasit exact descrierea bubitelor noastre:PRURIGO.
Din pacate nu mi-am dat seama care e alimentul responsabil de aparitia alergiei si i-am dat laptic si duminica dimineata. Dupa care a inceput "distractia"...adica in cursul zilei de duminica a avut 7 scaune apoase. Am mers la urgenta unde mi-au zis sa nu-i mai dau lapte pana nu se normalizeaza scaunul copilului si sa il trec pe regim cu mucilagiu si supa de morcovi.
Asa ca azi e a 4-a zi fara lapte (dar cand iesim la plimbare merg si-i iau o cutie de Nan fara lactoza si ii dau ca mi-e mila sa-l tin fara lapte de aztea zile). Be-a cate 1,200 l ceai/zi si ii dau la greu smecta, hydrasec, cate 1 furazolidon si ecoflorina.
Sper sa fie bine si cand isi revine ii dau iar Nestle Junior.
As minti daca as spune ca nu m-ar costa mai putin sa-i dau lapte de magazin (ar iesi in jur de 45 lei/luna, fata de 210 lei/luna daca ii dau Junior) dar motivul pentru care am vrut sa-l trec pe lapte de vaca a fost ca ii placea atat de mult Juniorul incat nu prea mai servea mancare. Si am sperat ca daca ii dau altfel de lapte o sa-i placa mai putin si o sa pape mancarica mai bine.
Asta e.....sper sa trecem cu bine peste asta.
M-am intins ca o placinta.....scuze ptr mesajul asta kilometric!
Va pup......o zi buna!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Ioana...da tu lapte pasteurizat i-ai dat? si trebuia sa il fierbi?
noi consumam Milli si Zuzu...da nu il fierb il incalzesc doar..si nu am renuntat la Nestle Junior..cel putin 2 mese are de lapte formula.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Ioana...nu trebuie sa renunti la laptele de alimentara. Dani bea orice acum si nu face nazuri dar ii dau lapte de vaca ca mi-l aduce cineva.In caz ca raman fara ii dau monor sau Milli.
Scimba-i firma, da-i Milli, Fulga, Danone, se gasesc o gramada pe piatza...poate ti-a facut de la Monor si de la altul nu are treaba, si il tolereaza mai bine.
Eu zic sa incerci sa va treaca alergia.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

In afara de laptele de vaca, eu nu am fiert nici un lapte si nici nu il fierb.
Monorul, are termentul de valabilate mai mare ca Milii

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Any, gasesti haine ieftine numai chef sa cauti sa ai. Si fac pariu ca sunt f faine tricourile de 4 ron bucata.
Si eu am vazut balerini si ma gandeam sa imi iau si eu dar cum umblu mai mult sport deocamdata nu prea merg. Poate ii cumpar la Sandra ca am gasit cu 33 lei f faini. Ea vrea sa mearga cu ei la dansuri, dar sunt de strada
Sunt comozi balerinii? Eu sunt tare sensibila la picioare si nu pot purta orice, imi amorteste piciorul stang in majoritatea pantofilor.
Mai are cineva probleme cu incaltarile? Mie mi se fac niste furnici in talpa si ma doare de numa. Acum vreau sa imi cumpar niste saboti ortopedici de la ortoprofil, sa vad daca pot umbla cu ei. Pantofii imi stau in debara si ma uit la ei ce frumosi sunt. Intr-un timp aveam mania pantofilor si imi cumparam tot timpul, dar acum am renuntzat. In toamna mi-am cumparat unii fara toc de piele si imi amorteste piciorul in ei

Craciun 2006

Bianca aici gagicile poarta balerinii la blugi, modelul pantalonului trebuie sa fie stramtutz jos. Mai sant la moda si cu fuste dar neaparat sa ai si egari pe sub fusta
Ani sa porti sanatoasa balerinii!!! Cat au costat? Aici sant 20 euro.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, da, pasturizat i-am dat....si toate prietenele mele dau lapte de Monor (e facut la noi in judet si e foarte bun, fetele din Buc poate consuma produse Monor)dar se pare ca toata lumea il fierbe. Eu acum citesc pe net sa vad cum e cu pasteurizarea si cu UHT sa ma dumiresc o tzara. Dar cred ca totusi o sa merg in continuare pe Junior, ca de la ala a pus si copilul meu cate ceva pe el, si daca ii place.....plus ca e sigur, nu se strica etc.

O veste super nashpa: Tocami am vorbit cu prietena mea (cea despre care va spuneam la un moment dat ca e gravida cu bb2 si are toxoplasmoza). A nascut duminica si baietelul are malformatii si trebuie operat. Nu mi-a dat multe amanunte pe mess dar o sa merg diseara pe la ea sa vad daca o pot ajuta cu ceva (sotul ei e in Irak) si cred ca e daramata.............Imi vine sa mor de mila ei, plus ca sunt depresata rau de tot ca la 17.30 mama are programata o operatie destulde complicata la dinti si tremur ca un catel de frica pentru ea (e in Bucuresti). .........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana sanatate lui Razvanel si mamei tale Si eu i.am dat lapte UHT lui Angelo si nu l.am fiert. Imi pare rau pt. bebe mic, ce fel de malformatii are? Prietena ta a riscat mult, la toxoplasmoza stiu ca se face intrerupere de sarcina.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Ioana..imi pare rau pentru prietena ta...Fii alauri de ea si incurajeaz-o! Sa dea D-nul sa fie bine bb!

Bianca sunt comozi balerinii...mie mi-au placut> si eu sunt pentru incaltaminte comoda. Nu pot zice ca nu port si toc de 10 cm..dar de cind am nascut mai usor cu toacele...merg mult pe jos acum cu Ioana
Maraki, in ideea asta mi-am luat si eu balerini cu botul rotunjit...sa ii port la blugi si la egari, si la fuste lungi in volane sau in colturi. au costat 37 ron

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput