Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (178)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Apropo de asta..tin minte ca Sandra avea 1 an si vreo luna maxim si noi stateam la 2 camere si dormeam cu ea in camera. Intr-o seara noi cu treburi si la un moment cine era in picioare si se uita la noi din
?
Sandra. Si era noaptea
A doua zi ne-am mutat urgent in camera mare cu dormitul, cu toate ca trebuia sa tragem zilnic coltarul si sa il facem .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Biancas spune:
Am mancat un rand de ciocolata daca tot am vb despre ea. Nu am vrut sa mananc mai mult ca maine o sa ma mir de ce imi iasa glicemia mare.
Sa vedem daca mi-a venit cheful
Noapte buna, pe maine.
Bianca
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
![](images/user_woman.png)
cosmi1975 spune:
neata gagici
pai daca i vb ca sa ti vina chef dupa ciocolata....eu nu mananc dulciurinu stiu daca tot anuyl am mancat juma de ciocolata .....si BIANCA imi seamana nu papa
dulciuri
GIOVA si la noi sunt scumpe lucrurile de copii cele de calitate daca vreau ceva ieftin gasesc la EUROPA un super angro dar iti tb o zii intreaga sa l colinzi si ...merita ....dar la mine sotul nu serveste acolo ca i nebunie
MONICA super jucarie mi aduc aminte ca aveam si eu , BINACA n a stricat o jucarie sau sa faca prostii mari dar acu se pare ca am incurcat o
MARAKI si mie imi place iaurtul ala pe care l agsesti la magazinele turcesti
Nu mi fac griji ca nu vb STEFANpoate seamana cu sotul care i oltean atipic
vb putin , ce pot sa ma laud este ca papa super bine si pt mine conteaza ca imi amintesc ce stres era cu BIANCA ...si si acum ea papa putin si aproape fara paine deloc
ieri am stat acasa ca nu m am simtit bine ....si m a sunat sefa mea sa ma intrebe daca vreau bilete la mare prin sindicat...600 lei 2 bilete 10 zile cazare si 3 mese si am intrebat daca cumva stai pe plaja la banii astia ...dar ea a zis ca a fost anul trecut si a stat super bine ...la pranz era mai nasol ca erau mai mult sosuri la felul 2......
as trimite o pe mama cu copii ...sa vad
sunt in zona ..vreau sa fac nitel smotru
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Neatza!!1
Marco al meu nu stiu ce a avut azi noapte, atata s-a tot foit si cum pierdea suzi plangea. trebuie sa ma uit la el in gura sa vad care e buba.
Mergem sa ne pregatim de gradi.
Bianca pai sunt scumpe la Mall, dar nu-i iau de acolo. de fapt ce tot vb. ca ultimele haine sunt din Italia. nu mai tin minte cand i-am luat de la noi. numai ce a mai primit.
Marco bea jumate din cantitatea de lapte, dar mananca super bine.
Maraki zi si mie lantul de magazine ieftine pt. copii. si noi mergem in Austria. C&A? H&M? sau care?
Cosmi si nu iei biletele? stiu ca sinduiicatul are preturi bune.
Moni nici eu nu i-au chinezisme, nici pt. noi nici pt. Marco.
am vazut poze si filmulete cu Alain, Diana, Tibi. Jasmine e mortala cum danseaza.
plec, pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Neatza...matinala si eu ca am fost sa dau sange.La amiaza o sa am rezultatele. Sandra a plans cu lacrimi de crocodil si apoi a plecat suparata la scoala ca ea nu o sa mai dea niciodata sange
Cosmi, pai asha e cu biletele din sindicat, sunt subventionate de stat. Asta e una din facilitatile bugetarilor. Sora-mea a fost anul trecut in Mamaia, la hotel de 3 stele cu aer conditionat si masa de 3 ori pe zi si a costat-o 4.700.000.Am fost si noi la ei si hotelul arata super fain, portiile de mancare erau cam mici dar mai puteau cumpara de acolo. Eu zic ca merita sa mergi daca nu ai alceva de facut. Spor la smotru
Si eu am fost in Europa, sunt multe chinezarii dar sunt si lucruri faine, bani si timp sa ai ca de acolo iesi incarcatCa un exemplu...am gasit set de elastice de par, 100 bucati la 50.000 lei si in magazin la noi erau 3500 bucata x 100= 350.000
Exact aceleasi elastice de par.Si multe altele...
Ma apuc si eu sa fac lasagna ca ieri nu am apucat si carnea am cumparat-o si sta in frigider, spre ca nu a prins gust ca carnea tocata e tare sensibila. Si de la 10.30 imi vine maseorul
La solonul unde am fost ieri de cosmetica s-a angajat maseor, 1 ora jumate (deci masaj pe tot corpul) e 25 lei. Al meu vine acasa si imi face 1 ora si 15 minute cu 15 lei
O zi frumoasa tuturor.
Bianca
cosmi1975 spune:
da sigur o sa iau biletele , macar sa se duca mama cu copiii
la EUROPA am fost de vreo 5 ori , e adevarat ca fain mai ales acum ca au facut un super mall DRAGONUL ROSU.....EU STAU LA 20 MIN DE MERS CU MASINA DAR ....NU L POT CONVINGE DECAT CU GREU PE AL MEU SOT....IAR TATA IESE DIN DISCUTI ...N ARE RABDARE
Biancas spune:
Nici sotul meu nu are rabdare la cumparaturi. Si il tin langa mine sa care plasele. La Dragon sunt lucruri faine, am gasit niste pantaloni roz de catifea acum 2 ani si nu mi-au fost buni
. Am suspinat dupa ei o sapt. La noi aceiasi pantaloni erau mai scumpi cu 20 lei
.
Giova, eu merg pe principiul cantitate nu pretz de firma. Nu exagerez si nu mint, vara trecuta i-am numarat si calcat tricourile la Sandra..mi-a dat 40 + ca mai are si la socra-mea ca si acolo are haine. Asha sunt eu, cumpar tot timpul , saraca nu mai stie ce are prin dulap atatea haine are
. Nici eu nu stiu ce are in dulap exact
. Vara asta nu am sa ii cumpar nimic ca ii vor bune. Cu Dani la fel, are f multe haine, are vreo 7 treninguri( si primite si cumparate de mine), nu de firma ci treninguri ce se gasesc in magazine. Stiu ca sunt bani aruncati pe geam, dar asta e, nu ma pot abtine sa nu cumpar.
Bianca
cosmi1975 spune:
NU esti singura care cumpara ...dar eu am noroc cu matusicile copiilor ...m am cam scos
Biancas spune:
Cosmi...maieuri la Sandra nu tin minte sa ii fi cumparat vreodata. Chiloti i-am mai luat dar rar de tot (in special tanga).Si strampi tot ea ii cumpara, acum avem probleme ca nu mai gasim, toti ii sunt mici ca are 1.42 si deja putem lua de la femei si acolo nu gasim dinastia de copii mai grosi, doar lycra
Soacra-mea deobicei ii cumpara lucrurile astea si binenteles ca nu ii dau nici un ban. Ii cumpara si ea multe haine la Sandra si acum si la Dani, zilele trecute i-a adus un trening + 2 maieuri pt cand o sa fie cazul de maieu, deocamdata suntem la body.
Bianca
cosmi1975 spune:
maieuri nici eu nu prea ii iau iar tanga inca nu , iar de incaltat ea poarta nr mic si ii iau numai calitate ca poate as i poarte mai mult...oricum nu i preocupata cu ce se imbraca eu o pregatesc