Ser fiziologic-SUPER scump-inlocuitor?
Raspunsuri - Pagina 2

anacami spune:
Cate luni are bebelusa ta? stiu ca diversele sprayuri saline se recomanda peste o anumita varsta.
Serul fiziologic incalzit la temp. camerei este cel mai bun- trebuie urmat de aspirarea cat se poate de completa a mucozitatilor (lasi un minut-doua sa se "innmoaie" ).
Eu ii mai pun in apropierea lui o batistuta cu Karvol- rezultatul este garantat.
Trebuie sa verifici si temp. camerei (sa nu fie prea mare) si sa asiguri o umiditate adecvata (daca nu ai un umidificator, pui un vas cu apa sau cu ceai de musetel).
Doctora m-a mai sfatuit ca in asemenea cazuri sa ii dau seara la culcare Panadol sau Nurofen- eu ii dau aprox. 2 ml.
Multa sanatate!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

anacami spune:
Sa-ti traiasca! Este ok, de acum este maricica, aproape domnisoara !
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

tatiantudor spune:
Noi folosim Sterimar (ser fiziologic cu apa de mare). Este 210.000 lei vechi un flacon si e in forma de spay, adica m-a scapat de pipeta. Curata excelent.
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

eunice78 spune:
Si noi folosim Sterimar urmat de folosirea batistei bebelusului.
De tuse am scapat cu ajutorul aparatului Salin ( incercasem si Stodal si Plantusin si Eurespa, la recomandarea dr, evident).

crissy77 spune:
Pentru nasuc folosim spreiul Sterimar. Poti incerca sa faci tu solutie salina: apa fiarta si racita cu putina sare.
Pentru tuse... trebuie sa mergi la pediatru. El e in masura sa puna un diagnostic si sa dea un tratament.
Eurespal i-am dat si eu fetei mele, dar nu i-a placut gustul (e gretos rau de tot) chiar a vomat de la el si nu i-am mai dat.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

flisa spune:
oprescuflore, exista la farmacie niste fiole de 5 ml de ser fiziologic special pt bebe si costa vreo 20RON dar poti sa le pastrezi fara sa fii nevoita sa le arunci dupa 24 ore. Majoritatea sunt frantuzesti si sunt f bune pt curatarea nasucului si a ochisorilor. De asemenea subscriu la si la spray-ul Sterimar.

Guguluff spune:
Noi am luat de la Cora, parca, ser fiziologic cu 20 doze intr-o cutie si costa usor peste 20 ron. Dar sunt foarte practice, sunt ambalate in sticlute de plastic si li se rupe un sigiliu si se picura direct in nas. Nu mai te chinui cu fiolele de sticla din farmacii. Apropo daca vrei mai ieftine astea sunt pana in 5 ron vreo 5 fiole si le rupi si pui cu seringa. Noi n-am fost asa multumiti de spray-urile cu apa de mare. Pulverizeaza foarte puternic si de multe ori daca se misca ii dadeam in ochi cu spray-ul.
Pentru tuse recomand si eu Stodal, merge si pana intr-un an si mi-e bun si mie. Am o tuse oribila si cum iau o lingura ma opresc din tusit. Si Oscillococcinum ajuta la grabirea vindecarii.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

mexxa spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Si noi folosim Sterimar urmat de folosirea batistei bebelusului.
De tuse am scapat cu ajutorul aparatului Salin ( incercasem si Stodal si Plantusin si Eurespa, la recomandarea dr, evident).
Daa batista bebeluslui este super buna..te scapa de stres cand stii ca trebe curatat nasucul lor fragil
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de