Salut, fetelor!Sunt si eu o proaspata viitoare mamica...avem 6 saptamini si 5 zile...si noi, viitorii parinti suntem tare fericiti...am aflat din intimplare de site si forum,dar ma bucur- pentru ca e important sa schimbi idei si informatii "la cald" despre subiectul care te intereseaza,adica sanatatea proprie si a viitorului sufletzel...
Buna, Simo. In primul rand, felicitari!!!! Sai au bebe sanatos, o sarcina usoara si sa va bucurati de aceste momente minunate. Eu am aflat de o saptamana ca sunt insarcinata, dupa ce am facut un test. Marti sunt programata la primul control si prima ecografie ca proaspat graviduta. Banuiesc ca si eu sunt cam in 5 saptamana. Sunt emotionata. De abia astept sa-i aud inimioara batand. Tu cum te simti? Eu am momente cand am greturi, mai ales in ultimele 3 zile, si uneori ameteli. In rest, sanii nu ma dor, nu sunt diferiti fata de obicei. Ar fi tare bine sa pastram legatura in continuare. Probabil ca o sa nastem in aceeasi perioada. Te pup. O sa mai scriu marti, dupa eco.
Fetelor bine ati venit si va doresc sarcini usoare,va asteptam la mamici de noiembrie-decembrie 2007
anca
10+
vine bebe....
poze
Bine ati venit, sa aveti sarcina usoare si bb-ei sanatosi si frumosi.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
sarcina usoara si bebei sanatosi, cumintei si mancaciosi!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri