Mamici de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by oaana

nu reusesc nicidecum sa scurtez carnatul de la poze,o sa incerc mai tarziu...
am uitat sa spun sanatate gravidutzelor bolnavioare..

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+
http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums[/url poze Iosua]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"



Copiaza asa

poze Iosua


Edit ca nu stiu ce are: incerca sa dai reply with quote si ca copiezi linkul de la mine.


Vezi ca eu am bagat cateva spatii ca sa poti vedea, deci scrii exact cum am scris eu dar fara spatii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, pofta buna.
Carmen, pai la CMU isi iau si ei partea de profit, pe cind la cabinetul lui e doar profitul doctorului. Si eu la Herghe la Sanador am dat tot 300 ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

JOUJOU,SI EU MA SIMT MARE,DAR MA SIMT BINE,MAI GREU E CANDE MA INTORC IN PAT,SI MA DOR OASELE INGHINALE,DE PARCA MA DESFAC IN DOUA,DAR CUM MAI AM O SARCINA LA LA ACTIV STIU CUM ESTE...ORICUM ACUM AM O SARCINA MAI USOARA FATA DE PRIME,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,MAI PUTIN UNUL..ITI DAI SEAMA CARE... br / DAR CE INALTIME AI TU? br / br / oana br / mami lui Iosua 5 oct. 2005 bb2 26 br / [ url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by oaana br / br / JOUJOU,SI EU MA SIMT MARE,DAR MA SIMT BINE,MAI GREU E CANDE MA INTORC IN PAT,SI MA DOR OASELE INGHINALE,DE PARCA MA DESFAC IN DOUA,DAR CUM MAI AM O SARCINA LA LA ACTIV STIU CUM ESTE...ORICUM ACUM AM O SARCINA MAI USOARA FATA DE PRIME,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,MAI PUTIN UNUL..ITI DAI SEAMA CARE... br / DAR CE INALTIME AI TU? br / br / oana br / mami lui Iosua 5 oct. 2005 bb2 26 br / [ url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"




Oana, tu intr-adevar esti "mare", dar numai in saptamani, iubita. Noi maine schimbam 20 de saptamani in 21, pe cand voi aveti deja "venerabila varsta" de 26+. La mai multe inainte! Eu am pornit cu multe kg. in sarcina, mai precis 75 la 1m69 (cand nu stau cocosata ), apoi am slabit 3 in primul trimestru, pe care le-am pus la loc . Iar burtica mi-e tuguiata tot cat a ta, dar am pornit cu o "mostenire", heheee...si cu toate astea, stii ce? Si eu ma simt bine in pielea mea. E super sa fii insarcinata, nu-i asa?
Hai ca vad ca nu ai reusit sa modifici linkul catre pozutele voastre, mai incerc o data sa te ajut:

Sterge ghilimelele de aici ["url=http:// si muta-le la "http://

Apoi, scrie ce vrei tu sa iti apara (de ex. poze oana) dupa carnatul asta lung si inainte de [/url] si gata! Deci intre parantezele astea patrate ][ trebuie sa iti apara doar poze oana
Dai o daca iti iese!

Lavinia, Lunitza, Andra multumesc pt. pupici si flori, deja ma simt mult mai bine! Deci sa inteleg ca e un semn de normalitate? Stiu ca sunt mai sensibila acum, poate de 10 x mai sensibila ca inainte, mi-am terorizat sotzul cu "apetitul" crescut pentru afectiune, sunt precum o lipitoare, ii absorb toata energia pe care o mai are dupa o zi de munca (a lui) si o zi de stat acasa (a mea) si facut....mai nimic!
Multumesc pentru intelegere.....sunt peste, ce sa fac


Joujou20 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ioana pai in cazul asta ma duc si eu tot la Iosup data viitoare. Ai cumva numarul de telefon de la Fortis, parca asa se cheama??Daca oi mai gasi loc la programari, eu aveam urmatoarea programare la Iosup pe 21 mai.

Mersic mult.


http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, tensiunea mea a luat-o razna.....am sunat-o pr dr mea si mi-a marit doza de medicamente....oare o fi ok pt bb sa iau doza asa maricica de medicament?

Daca ma poate ajuta cineva cu raspunsuri....eu iau Anetnolol 150mg pe zi timp de 2 saptamani...daca aveti amanunte pe acest subiect va rog nu ma ocoliti!

deci Anto, tensiune mea nu tine cu mine, ci cu ursul! zici ca-mi faca in ciuda!Pofta buna!

Ioana, mie de cateva zile nu-mi mai e foame....parca mananc mai putin decat inainte....dar de crescut parca cresc pe zi ce trece.

Mychy, cred ca avem aceeasi coafura dupa cate vad eu....

fetelor, voi aveti emotii la a doua nastere? fiti barbate ca stiti ce va asteapta! pai eu aproape mor de frica la prima....


Andra
25/26 s Mara Teodora


"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

salut, gagici!
cand va aud ca vorbiti de eco, m-apuca nerabdarea si deznadejdea, caci d-abia sapt. viitoare merg din nou la control.
carmen, mie mi-a recomandat medicul de familie sa folosesc un inlocuitor de sare (are doar 1/3 sodiu), astfel ca mancarea sa aiba un oarecare gust. se numeste "kalas", e un produs grecesc, in borcanele de plastic si costa in jur de 5 ron. mie mi-a priit, in sensu ca ma umflu doar daca stau mult in picioare sau merg pe jos mai mult de juma de ora.
dunga de pe burta o am si eu de pe la 3 luni, in timp s-a colorat si mai si. la fel, paru din jur, lung si carliontat. macar pe burta, ca-n rest sunt linsa toata.
fetele la al doilea bebe, voi ati facut la prima sarcina, in ultimu trim., vaccinu antitetanos? am inteles ca unii medici il recomanda, dupa 32 sau 34 de sapt., pt. prevenirea infectiilor la mama si la fat. am o cunostinta ca are aproape 7 luni jumate si m-a sunat aseara sa ma-ntrebe daca stiu ceva de asta, ca ei i-a fost recomandat de catre medicul de familie sa-l faca si d-abia vineri se duce la ginecolog si n-are rabdare. din ce-am citit eu pe net, am vazut ca parerile sunt impartite... ma gandesc s-o intreb si eu pe dr. mea cand m-oi duce la ea.

in alta ordine de idei, ieri am arvunit si mobila de sufragerie, o sa ne vina de azi intr-o sapt. am gasit si canapea cu fotolii, si masa pt. calc. pe gustu nostru, da ramaseram fara bani, momentan. sotu racaie in continuare la calciu de pe hol, racaie si bombane. adevaru e ca avem un hol al naibii de mare!
ma'c sa-i fac neste cartofi prajiti, ca-s moartea lui, asta ca sa se simta si el apreciat. (macar asa, daca asa nu ).

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">26+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Joujou, si eu sunt un fel de vampir de afectiune in ultima vreme. il asfixiez pe al meu cu cererea mare de "bagat in seama", pupici si alte alea. dar sincera sa fiu, nu cred ca il deranjeaza foarte tare, ca si lui ii cam place.....ca e reciproca faza si ii place sa fie bagat in seama si alintat.

Andra
25/26 s Mara Teodora


"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmen, am auzit azi asistenta zicind ca mai sint locuri dupa 10 mai. Suna la 0724464646.
Andra, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. N-am citit nimic despre tensiune pentru ca n-am avut nevoie. Domnul Google ce zice despre medicamentul tau si sarcina?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Luna1 - inca nu mi-e frica de nastere. Tu probabil ca ai nascut normal, nu? Eu am facut cezariana (importiva vointei mele, decisa de doctor in saptamana 41, ca pana atunci o tinusem pe-a mea ca vreau nastere normala), dar cand am vazut ce simplu e si ce repede m-am refacut, acum nici prin cap nu-mi trece sa imi fie frica sau sa vreau cumva altceva!

Carmena - eu am avut pareza faciala cand eram mititica (aveam vreo 10-12 ani) si la tratamentul ala trebuia sa mananc nesarat. A fost un calvar, si a tinut doar 3 saptamani tratamentul, asa ca imi inchipui prin ce trebuie sa treci tu acum atatea luni! Mancarea aia parca pur si simplu nu e mancare! Uite ce am folosit eu: a luat mama de la farmacie o sare fara sodiu, sare nesarata, nu stiu cum se numeste exact, dar te duci si cauti. Ii da mancarii gust de sare, dar e sanatoasa. Intreaba-ti si medicul sa fii mai sigura.

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:


Am pus si eu cateva poze cu burtica in albumul bb 2. Eu n-am rabdare sa inteleg url si " asa ca intrati va rog apasand pe "carnat". Mi-am facut curaj pana la urma sa va prezint balenutza de mine. Nu pot sa cred cata m-am facut, si cand te gandesti ca anul trecut pe vremea asta ma considera "grasuna". In fine, nasc io si sper sa revin la dimensiuni normale.

Pupici.

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput